hoofdstuk 38

1.5K 93 18
                                    

(POV Skyler)

Als ik op school aankom kijkt iedereen mij aan. Volgens mij willen ze niet geloven dat ik nu bij iemand achterop zit. Ik had ook al iets opgevangen dat er nieuwe leerlingen zouden komen vandaag. Hopen dat hun niet gelijk de hele school over willen nemen. Ik grinnik als ik terugdenk aan mijn eerste dag hier. Op de eerste dag had ik al iemand op zijn plaats gezet en sinds dien ben ik hier populair. Niet dat ik bij die mode tutjes ga zitten, maar ik ben wel populair.

Shane doet zijn arm over mijn schouder en zo lopen wij binnen. Ik denk dat iedereen inmiddels wel weet dat wij een stel zijn. In de eerste week dat ik hier was dachten ze al dat we hadden, maar dat was niet eens waar.

"Hey, ik zie je zo oké? Ik moet nog even naar mijn kluis. Zie ik je in de pauze?" Vraag ik aan Shane.

We hebben een soort van speciaal plekje waar alleen ons groepje komt. De andere leerlingen durven er niet eens te komen.

Ik loop door de gang als ik plots tegen iemand aan bots. Ik val op de grond en kijk op naar de persoon die mij omver heeft gebeukt. Als ik opkijk herken ik het gezicht niet. "Kan je niet even uitkijken?" Vraag ik geïrriteerd. De jongens waar ik tegen aan ben geknald strekt beleefd zijn hand naar mij uit om mij omhoog te houden. Ik negeer zijn hand en sta zelf makkelijk op.

"De meeste meisjes zouden mij hand zo aannemen." Grinnikt hij met een grote grijns. Ach zo'n jongen weer. Ik rol met mijn ogen en mompel iets van: 'ego.' en loop langs hem heen. "Hey mag ik je nummer nog?" Hoor ik hem naar mij roepen.

"Nope!" Roep ik terug. Ik hoor nog iemand achter mij zeggen: 'Sorry gast, maar haar krijg je niet.' grinniken. Er verschijnt een lach op mijn gezicht.

Iedereen heeft inmiddels al geprobeerd mijn aandacht te krijgen, maar de enige jongens die mijn aandacht hebben gehad zijn de jongens in mijn bende.

**

"Hallo klas, ga zitten en pak je boeken voor je." Zegt onze docent. iedereen pakt braaf zijn boeken. Plots word de deur opengegooid en komen er 3 onbekende jongen binnen. Zouden dat de nieuwe zijn? Ik draai mij ongeïnteresseerd om en doe mijn oortjes in.

Ik schrik van mijn concentratie als mijn oortjes uit mijn oren word getrokken. Geschrokken kijk ik op en zie dat het èèn van de nieuwe jongen is. "Ik moest naast jou komen zitten." Geeft hij ter informatie mee. "Leuk voor je." Zeg ik ongeïnteresseerd. "Klopt ik vind het heel leuk om naast zo'n schoonheid te zitten." Ik rol met mijn ogen om zijn poging. Ik hoor hard gelach achter mij van Caleb. Ja hij zit ook bij mij in de klas. De jongen kijkt hem niet begrijpend aan. "Gast je maakt geen enkele kans bij haar." Krijgt hij nog door het lachen heen.

"Mag ik mijn oortjes nog terug?" Vraagt ik geïrriteerd wat Caleb nog harder doet lachen. "Alleen voor een kusje." Zegt hij met een grijns. Ik rol met mijn ogen, tot dat er een geniaal plan in mijn hoofd vormt. Ik zet een nep- vrolijke blik op. "Oké, als jij dat zo graag wilt geef ik je die met alle plezier." Zeg ik lief en schenk hem een knipoog. Er vormt een triomfantelijke grijns op zijn gezicht.

Caleb stopt gelijk met lachen en kijkt mij verbaasd aan. Ik geef een kusje op mijn hand en leun naar de jongen toe alsof ik hem ga kussen. Caleb lijkt geschokeerd te zijn en staat dit maar aan te staren. Een grijns vormt zich om mijn lippen. De jongen doet zijn ogen dicht en nu grijp ik mijn kans.

Met volle snelheid gaat mijn hand naar zijn hang. Je hoort een harde klets en hij doet gelijk zijn ogen open. Caleb licht inmiddels al weer in een deuk. Ik hef mijn hand naar Caleb uit en hij geeft mij een high five.

De bel is gegaan en ik laat de jongen die ik zojuist in zijn gezicht sloeg, geschakeerd achter. Caleb slaat vriendschappelijk zijn arm over mijn schouder heen. Als we buiten zijn barsten we allebei in de lach uit. We krijgen wat verbaasde blikken, maar die negerde wij gewoon.

"Wat is er zo grappig?" Ik kijk op en zie Shane er staan met een geamuseerde blik.

"Nou er kwamen nieuwe gastjes bij ons in de klas en èèn daarvan ging naast Skyler zitten. Hij probeerde gelijk zijn versier trucs uit op haar wat volledig faalde. Hij had Skyler's oortjes gepikt en wou die allen terug geven als Skyler hem een kus gaf. Ik had hem gewaarschuwd dat hij geen kans maakte, maar ik stopte abrupt toen ik Skyler naar voren zag buigen. Hij sloot zijn ogen en Skyler sloeg hem vol op in zij gezicht." Lachte hij uit.

Shane begon ook al wat te lachen. We liepen samen naar de kantine en gingen naar ons plekje. Toen we binnen kwamen zagen we dat onze groep hier niet was. "Ze zijn vast buiten." Zei Caleb. We knikten en liepen naar buiten en zoals verwacht stonden ze bij het muurtje. We liepen er heen en ik leunde al snel tegen de muur aan. Shane links van mij en Caleb rechts. De zon scheen lekker op mijn gezicht dus insloot even mijn ogen. Plots is de zon weg en voel ik een lichaam tegen mij aan. Aan zijn geur te ruiken is het niet Shane. Ik open mijn ogen en zie èèn van de nieuwe jongens voor mij. Volgens mij knalde ik vandaag tegen hem aan.

"Hey schoonheid." Begroet hij mij. Ik slaak een geïrriteerde zucht. Kunnen ze mij dan nooit even met rust laten? Ik zie in mijn ooghoek dat Shane niet echt relaxed is.

"Noem me niet zo." Zeg ik geërgerd. "Maar schoonheid. Je hebt je naam nog niet gezegd dus ik moet je wel schoonheid noemen." Ik rol met mijn ogen. Ik zie aan hem dat hij het haat als iemand met zijn ogen rolt. Altijd handig om te weten wat iemand haat.

"Gast ik heb al gezegd dat je geen kans maakt hij haar." Hoor ik Dean zeggen. "Dat zien we nog wel." antwoord hij hier op. "Volgens mij heeft hij gelijk." Ga ik er verder op in. "Ojja prinses?" Hij komt dichterbij met zijn hoofd en ik ga dichter tegen de muur staan.

"Ja dat is zo en als je het niet erg vind wil ik wat meer ruimte." Ik duw hem aan de kant en wil weglopen tot dat ik ene hand om mijn pols heen voel.

Uit reflex pak ik zijn pols en draai die om en leg hem om zijn rug. Ik duw hem zover omhoog tot dat ik hem hoor kreunen van de pijn. Mij bende leden zitten zacht te grinniken. "Raak me niet nog eens aan." Sis ik naar hem. Ik zie hem licht knikken dus ik duw hem naar voren. Als kers op de taart trap ik tegen zijn rug aan, waardoor hij bijna zijn evenwicht verliest en valt.

Ik geef een high five aan een aantal van mij bende leden en dan voel ik twee armen van achter om mij heen. Als ik de geur van Shane in mijn neusgaten dringt ontspan ik mij. Hij grinnikt kort en legt zijn kin in mijn nek. "Jullie zijn echt schattig." Hoor ik Caleb zeggen. Er verschijnt een lach op mijn gezicht net zoals bij Shane.

Ik ben ook wel blij dat ik Shane heb.

The secret girl (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu