Fodboldkampen

585 16 0
                                    

( Vi springer frem til d. 7 Juni)

I dag skal jeg til træningskamp. Det er sådan nogle kampe vi spiller inden der er Landskampe. Jeg skal heldigvis spille på hjemmebane, ellers næsten. Det er i Hellerup, så.. Men det er midt i skoletiden. Så inde min time begynder, går jeg lige op til Pia og spørger om alle der går i 1. t osv  må komme med, da vi spiller i hellerup. Neej, hvor er jeg heldig i dag... ahah.

Jeg står op, jeg går bare rundt i t-shirt imens jeg pakker min taske og skoletaske. Efter tager jeg tøj på og ordner resten ag mig selv. Jeg er et par superstars på:)

Det banker på, det er sikkert Thor

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Det banker på, det er sikkert Thor. Jeg render ned og snupper et æble. "Jeg kommer og ser jeres træningskamp" råbte Hans. "Okay" råbte jeg.

"Hey skat" sagde jeg. "Hey smukke" sagde han. Vi kyssede hurtig og gik. Thor tog min hånd. "Nå, er du klar til at spille i dag?" spurgte han. "Max klar!" sagde jeg. "Glæder mig" sagde han og kyssede mig i håret. "men jeg skal lige forbi kontoret og spørger om vores årgang må komme med der hen og se med" sagde jeg. "God ide" sagde jeg. Vi stod og ventede på toget, det kom om 5 minutter.

Vi kom hen til ØG. "Skat, jeg går hen til drengene, vi ses om lidt ik?" sagde Thor. "Okay" sagde jeg og kyssede ham. Jeg gik hen til Pia's kontor og bankede på. "Kom ind" råbte hun. "Hej Louise" sagde hun. "Hej, hvad hedder det. Kan 1. årgang måske komme hen og se mig spille træningskamp her kl. 10? Jeg spiller på FCK landsholdet. Så ville bare lige spørger om de ikke måtte det" sagde jeg. "Jo selvfølgelig, jeg skal nok lige give besked til lærerne" sagde hun. "Tak!" sagde jeg.

Jeg ned kom ned time. "Undskyld jeg kommer for sent, skulle lige snakke med Pia om noget" sagde jeg og satte mig ned. "Det er okay, men i dag er det ikke helt normale timer, for her kl.10 skal ned hen og se Kamp med FCK landsholdet. Og Louise jeg ved at du spiller på det, så hvornår skal du gå?" spurgte Jørgen. "Ja, jeg skal gå kl 8:30, så om et halv time" sagde jeg. Jørgen nikkede. "Nå, i får lige udelt nogle opgaver i skal være færdig med efter timen, Louise du kan godt nok ikke nå det, så du aflevere det bare i morgen" sagde han. Jeg nikkede og kiggede hen på Thor. Han sad bare med sin iphone. Jeg skrev en besked til ham over min mac. "Skat?" skrev jeg. Han kiggede op. "Hvad" sagde han lydløst. Jeg grinte bare. "Må vi godt gå ud?" spurgte Carlo. "Nej ikke dig, du kan ikke koncentere dig, men i andre må gerne" sagde jørgen. "ahhaha Carlo" sagde Thor.

Jeg pakkede sammen. "Skal du gå nu?" spurgte Thor. "Ja" sagde jeg. "Kommer til at savne dig" sagde han. "Ilm. Men vi ses snart" sagde jeg. Han nikkede. Jeg gik ind med mine ting og tog min fodboldtaske. Jeg går over til hallen, der er rigtig mange der ønsker mig held og lykke.

Vi er nu igang med at varme op, der er en halv time til kampen starter. Jeg kan også se at der er ved at komme mange mennesker nu. Jeg får øje på Thor, og løber hen til ham. "Thor" sagde jeg. Han kiggede rundt omkring. "Her" sagde jeg. "Nåår hej skat, bare gå derhen kommer om lidt" sagde han. Vi kyssede hurtig. "Held og lykke, jeg ved at i vinder!" sagde han. "Tak, men lov mig at du er her hele kampen, ellers kan vi ikke vinde!" sagde jeg. "Det lover jeg, jeg har snakket med Anth, vi skal først i studiet kl 16" sagde han. "Okay" sagde jeg. "LOUISE!" råbte min træner. "Nå, jeg skal videre" sagde jeg. "Selvfølgelig" sagde han. Vi stod lige og kysset lidt, inde jeg løb hen til de andre. "Okay, Louise du er oppe i angrebet sammen med Jose, så husk at være fri" sagde han. Jeg nikkede.

Kampen gik igang og der var rigtig mange der var kommet for at se med. Vi startede med bolden, jeg stod klar til at løbe op i angrebet. Bolden var rigtig godt i spil. "HER" råbte jeg. bolden blev skudt op til mig, jeg løb efter bolden. Jeg kunne høre alle råbe "LOUISE". Jeg skød helt ude fra hjørnet, men den ramte dsv stolpen. "Kom igen Louise" råbte træneren. Bolden blev spillet ud i siden, jeg løb så hurtig jeg kunne hen imod hende, jeg fik bolden og nu var der frit løb, eller målmanden var der. Jeg stoppede bolden og kiggede op i hjørnet. "Du kan godt" sagde jeg til mig. Bang, bolden lå lige i hjørnet. "YES" råbte jeg.

Der var nu halvleg og der stod 2-1 til os. "Okay, rigtig godt spillet piger, Louise kan du stadig stå oppe i angrebet?" spurgte træneren. Jeg nikkede. "Okay, du skal nok komme ud" sagde jeg.

Kampen starter igen. denne her gang, startede de andre med bolden. Jeg løb op i angrebet, men jeg fik lige bolden med, og løb op med en, jeg var lidt hurtigere end de andre. Jeg fik sparkede den over målmanden og løb forbi hende og fik bolden og skød den ind i målet, denne her gang råbte jeg ikke så meget. Jeg kiggede hen på Thor og blinkede til ham. Han så meget tilfreds ud.

Kampen var nu færdig og vi vandt 4-1 over dem, jeg var meget tilfreds. Vi skulle til at råbe sejrs råb, men så kom hele vores overgang og ville være med til det. "3,2,1 nu" "HVEM VAR DET DER VANDT I DAG, IK JER, IK JER, HVEM VAR DET DER VANDT I DAG, DET VAR OS" råbte vi og lagde os ned på græsset. Thor kom hen og ville kramme mig. "Arggh, vil du gerne kramme din svedig kæreste?" spurgte jeg. "ja, meget gerne!" sagde han. Jeg grinte. Vi kyssede også. "Tillykke skat!" sagde han. "Tak skat!" sagde jeg. "Vi ses om lidt? vi har pause i 1 time" sagde han. Jeg nikkede.

Jeg kom ud til de andre, der jeg havde været i bad. Jeg krammede alle, og sagde tak, fordi de sagde tillykke. Jeg tog Thor i hånden, så gik vi over på ØG igen.

Borgmesterens datterWhere stories live. Discover now