Første dag i Lanzarote!

717 24 5
                                    


Jeg ankom til Lanzarote igår, jeg havde faktisk savnet alt her. Men savner nu mere vennerne eller ikke vennerne mere. Men savner dem rigtig meget.

Men nu hvor vi er herhenne, så skal vi altid spille tennis i 2 timer. Vi spiller mandag, onsdag og fredag og så spiller jeg fodbold i 2 timer, sammen med nogle piger, som jeg spiller fodbold med herhenne, vi spiller lørdag og søndag.
---
(Mandag)

Jeg står op og tager et par shots og en løs t-shirt. Jeg reder mit hår og sætter den op i en knold. Efter jeg har ordnede mig, går jeg ud i køkkenet, som lægger på anden sal. (Vi har et 4 etage hus, hvor jeg bor øverst, og har det hele øverst)
"Godmorgen chili" sagde jeg. Den var vores (.    ) her i Lanzarote. "Godmorgen og velkommen til varmen" sagde hun. "Taak" sagde jeg. Jeg satte mig hen til bordet og ventede på mit mad. Jeg tog min phone op og så hvad kl var. Den var 9:00. Kl 11, skulle jeg ud og spille tennis med min mor, da jeg ikke gad med min far.
Jeg besluttede mig for at gå en lille tur og nyde varmen.
-
Jeg går ned langs gaden, og opdager at der er nogen der er ved at flytte ind. Men det var sikkert ikke danskere, jeg går med til fodboldbanerne, hvor der aldrig plejer at være nogen, men i dag står der en dreng og spiller. Jeg har aldrig set ham før, måske var det ham, som lige var flyttet hertil. Jeg gik hen til et andet fodboldmål, da det var lidt akavet. Jeg øvede enlig bare st skue op i hjørnet. Der røg en bold ind i målet, som jeg stod ved. Jeg vende mig om. Drengen kom gående hen til mig. "Må jeg joine?" Spurgte han. "Gerne" sagde jeg. Jeg stod inde i målet. "Er du ny her?" Spurgte jeg. "Ja, jeg hedder Austin" sagde han. "Hej Austin, jeg hedder Louise" sagde jeg. "Nå, bor du så her?" Spurgte han. "Nope, jeg er bare på ferie, i mit hus i 3 uger, hvad med dig?" Spurgte jeg. "Jeg har boet i Danmark hele mit liv, indtil nu. Nu skal vi bo her, de næste 3 år" sagde han.
Hele tiden snakkede vi bare, indtil jeg skulle spille tennis. "Men vi ses vel!" Sagde jeg. "Helt sikkert!" Sagde han.
-
"Skat er du klar?" Spurgte min mor. "Jaer, kommer nu" sagde jeg. Vi gik ned til tennisbanen. "Mor, tror du det ville hjælpe, at få en ordentlig snak med far?" Spurgte jeg. "Altså jeg synes helt klart at du skal snakke med ham, spørg hvordan han havde det som barn" sagde hun. "Okay tak, snakker mig ham i morgen" sagde jeg. Hun nikkede. Vi gik ellers igang med at spille, jeg kubeformet mærke, st det var lang tid siden. Jeg så at der kom nogen ind på den anden tennisbane. Det var Austin og en anden fyr. Men jeg spillede bare videre.
Efter vi havde spillet i 20 min, holdte vi en lille pause. Jeg gik hen og så Austin og ham den anden spille, imens jeg tog noget at drikke. Austin fik øje på mig, vi smilte til hinanden.
-
Efter tennis, lavede jeg ikke så meget. Jeg lå bare ved poolen og hørte musik. Jeg tænkte ikke så meget over bois og pigerne. For jeg ville prøve at få en god ferie ud af det, selvom det var kedeligt at være her. "Louise, vi skal hen på Barcelò hotel i aften kl. 18" sagde min mor. "Hvorfor?" Spurgte jeg. "Vi er blevet inviteret af en af fars venner" sagde hun. Jeg nikkede og kiggede på klokken, den var 17:00. Jeg besluttede at gå op på mit værelse og gøre mig klar, først tog jeg et bad. Efter badet tog jeg en kjole på og alt det der...
-
Vi kom hen på hotellet, det var meget flot og hyggeligt. Vi kom ind til (. ). Man kunne godt se at det var et familie hotel. Vi hen til en trappe og med af trappen. Min far fik ordnede alt det der. Der stod nogle mennesker, som var klædet ud som f.eks. Michael Jackson, catwomen osv.. "Hello beautiful girl" sagde ham der Michael Jackson. "Hey sweet guy!" Sagde jeg. Min far sagde slet ikke noget til det, what? Men når ja, han stod også og snakkede med hans ven "Charlie"
-
Vi sad nu og spiste ved et bord. Charlie havde en nørdede dreng på min aller, jeg ville helst ikke snakke med ham. Da han svalede ret meget. Så jeg sad bare og lyttede efter, hvad de voksende snakkede om. "Far, må jeg godt godt rundt og tjekke hotellet?" Spurgte jeg. "Ja, men du skal have din mobil på lyd" sagde han. Jeg nikkede.
Hotellet var meget flot. Der var både minigolfbane, legeplads, spillerum osv..
Jeg satte mig ved en solseng og kiggede ned i vandet. "Hello, are you okay?" Spurgte en fyr. "Ja and no, I don't know..." Sagde jeg. Han satte sig ved siden af hinanden. "Hey, I'm Jack" sagde ham. "Hey I'm Louise" sagde jeg. "Where you coming from?" Spurgte han. "Denmark, you?" Spurgte jeg. "I coming from Spain, and I work here" sagde han.
Vi sad og snakkede indtil han skulle ind og lave show. "You coming to see me right?" Sagde jeg. "Of cause" sagde jeg.
Han gik ind til showet. "Han var DS meget sød og pænt lækker!" Tænkt jeg.
Jeg gik indenfor og fandt min mor og far. Vi sad ved det forrest bordet, eller det som var tættest. Jeg gik op til baren. "Can I get a water?" Sagde jeg. Han nikkede og gav mig en vand. "Thanks".
Først var der børneshow, efter kom der "voksen" show. I dag skulle de vidst danse.
-
De var ved sidste dans, det var Jack, som skulle danse det. "Wow! En mave" tænkt jeg. Han dansede ikke så godt, men det er lige meget. De var nu helt færdig med at danse. Jack kom hen og tog min hånd. Jeg gik med op på scenen, de skulle åbenbart danse en fællesdans, som de altid danser. "No jack, I cant dance" sagde jeg. "Come on" sagde han. Jeg prøvede at danse med, men det gik forfærdigeligt.
-
Alt var færdigt, mine forældre sad stadig og snakkede med Charlie og hans kone. "Jeg går lige udenfor" sagde jeg. "Okay" sagde min mor.
Jeg gik udenfor og op af trappe, hvor ingen kunne se mig. Jeg tog en smøg, nej, jeg ryger ikke fast.. "You smoking?" Spurgte. "Yes, sometimes" sagde jeg. Han tog også en smøg op, så stod vi og snakkede lidt. Altså vi gamle vi var, om vi havde nogle kæreste. Han havde lige fået en, de var lykkelig.
-
Det var nu gået nogle timer og vi var kommet hjem, efter en Fed aften. Jeg gik bare direkte i seng, da jeg kom hjem.

Borgmesterens datterWhere stories live. Discover now