Hospitalet..

619 20 0
                                    

Undskyld" sagde jeg. "Du skal ikke undskylde!" Sagde ham. "Jeg elsker dig" sagde han. "Jeg elsker også dig!" Sagde jeg. Vi kyssede igen. "Get A Room" kunne jeg høre en sige. Det var Carlo. "Fuck af Carlo" sagde Thor. Vi rejste os op og gik ind i klassen. Thor sad over for mig, da vi sad i en hestesko. Timen gik igang, vi havde dansk med vores klasselærer Jørgen. Han var gammel, og hørte ikke rigtig noget, hvis vi snakkede eller noget. Thor og jeg sad og skrev over Facebook på vores MacBooks haha. "Sig mig Thor, følger du med?" Spurgte Jørgen. "Ja selvfølge Hr. Jørgen, jeg tager bare noter, så jeg kan blive klogere" sagde han. Alle grinte med ham. "Det er godt Thor" sagde han.

- Puha Thor, du skal tage noter. Haha jeg griner.

- Så så, du skriver jo heller ikke noter..

- Næ, hvem siger at jeg skal det?

- Seje, men kan du lige mødes efter timen?

- Ja self :*

- Love u

- Love u more

Han smilte til mig, jeg smilte selvfølgelig igen.
"Inden i har pause, så skal jeg lige sige noget. Den 4 maj er der fodboldkampidag, så i skal ikke have nogle timer. Og i skal også først møde kl 10, hvor drengene skal komme 9:30, da i lige skal varme op inden kampene. Så piger, i får lov til at være publikum" sagde han. "FEEDT" råbte drengene. "Fuck noget lort, hvornår kommer der noget for pigerne, det minder mig om FCK udtalelsen, jeg skal til FCK udtalelse D. 4 maj, så kan dsv ikke komme op og se. Jeg rakte hånden op i vejret. "Jaer Louise?" Sagde han. "Jeg kan ikke komme den dag" sagde jeg. "Hvorfor?" Spurgte han. "Jeg skal til FCK udtalelse om at komme på unge landsholdet" sagde jeg. "Nå, hvor spænende, men din far skriver lige ik?" Spurgte han. Jeg nikkede. Jeg kiggede hen på Thor, han sad med store øjne. "Vi håber du bliver udtaget" sagde Thor. "Jaer" sagde alle. "Tak tak" sagde jeg.
-
- P A U S E N -
"Louise, vil du lige med ud?" Spurgte han. Jeg nikkede. Vi satte os henne ved en bænk, Thor sad på bordet og jeg sad på bænken (hvis i forstår). "Louise, jeg har brug for at få noget ud. Jeg ved godt at du aldrig har haft en kæreste, og du vil gerne have at jeg spørger dig på en ordentlig måde, så nu spørger jeg. "Louise Rasmussen, vil du være min kæreste?" Spurgte han. Jeg grinte. "Thor jeg er ligeglad med om det ikke er romanstik eller noget andet, når du spørger, for jeg elsker dig som du er OG hvis du lover at du aldrig laver om på dig selv, så er det et ja!" Sagde jeg. "Det lover jeg "skat" sagde han. Jeg smilte og rejste mig op. Vi kyssede. "Men vi venter med at fortælle fansene det endnu ik?" Spurgte jeg. Han nikkede. "Eller de må bare selv opdage det!" Sagde han. Jeg nikkede.
Vi gik hen til de andre, hånd i hånd. "ÅHHHH, Leif har fået dame på!!" Råbte Jacob. Vi smilte. "Er det rigtigt?" Spurgte Linnea. Jeg nikkede. "Orrg tillykke!" Sagde hun. Vi krammede.
Pausen var slut, vi skulle mødes ude på den store græsplæne igen. I dag skulle min klasse og jeg spille rundbold. "FUCK JEG GLÆDER MIG" råber Linnea. "OGS MIG" råber jeg. "Glæder mig til at se dig slå! Haha" sagde Thor. "Bare vent" sagde jeg. "Hun er god" sagde Linnea. "Glæder mig" sagde han og krammede mig bagfra. Jeg kyssede ham på kinden. "Elsker dig" hviskede han. "Ilm" sagde jeg. Vi kyssede. Vi gik næsten helt ned i den anden ende og banen. "Okay, jeg tænker at vi deler jer op i drenge og piger, i er 24 elever ik?" Spurgte Niels. "Joo" sagde alle. "Okay, piger starter inde" sagde han. "Yes" sagde Linnea og jeg. Jeg startede med at skyde til bolden, jeg ramte ikke første gang, men anden gang der blev den skudt afsted. Jeg blinkede til Thor. Det var nu vores tur, til at komme ud i marken. jeg stod i midten, sammen med Linnea. jeg glædet mig til at se Thor skyde, han kan sikkert slet ikke ramme den! hahah.

Thor skød, jaer okay, han kan godt skyde, han skød den helt ned bagerst. Der den næste skulle skyde, skød han eller nej, han tyrede bolden lige i hovedet på mig, jeg faldt baglæns og landede ned på jorden, jeg holdte mug for hovedet og krummede mig sammen. Jeg græd at smerte, og fik krampe i ryggen. "SKAT!" Råbte Thor. Han kom hen til mig og omfavnede mig. "Thor, min ryg!" Siger jeg smertefuld. "Ring efter en ambulance" råbte Thor til læren. "Skat, jeg er her!" Sagde han. Jeg kunne ikke koncernterre mig, fordi min krampe blev værre.
-
Ambulancen kom. "Hvad er der sket?" Spurgte manden. "Hun blev skudt lige i hovedet og så faldt hun direkte ned på ryggen og fik krampe" sagde Thor. "Okay, Hej hvad hedder du?" Spurgte han. "Jeg.. Hed..hedder Louise" sagde jeg. "Okay louise, nu skal du høre her. Vi bærer dig op på et bord nu, og så kommer du ind i en ambulance, hvor vi så tjekker dig og bedømmer om du skal på hospitalet" sagde han. Jeg nikkede.

-

Jeg lå inde i ambulancen, min krampe var gået væk, men havde stadig vildt ondt i hovedet og ryggen. "Okay Louise, vi kører dig ind på hospitalet, så lægerne kan tjekke dig ordentlig igennem" sagde manden. Jeg nikkede. "Må jeg tage med?" spurgte Thor. "Ja self" sagde manden. Thor satte sig helt ind og nussede min kind.

Vi kom ind på hospitalet, der stod læger klar til at tage imod mig, men ikke sådan rigtig mange. Manden forklarer hvad der er sket. "Nå, det var da ikke så godt, det der er sket med dig. Jeg er Karen og jeg skal tage mig af dig resten af dagen, indtil du må tage hjem" sagde hun. Jeg kunne ikke rigtig overskue at høre hende snakke. "Er du okay Louise?" spurgte Karen. Jeg rystede på hovedet. "Jeg tror vi skal have lavet et drop på dig, så kan du få noget smertestillende" sagde hun. Hun gik. "Thor.." sagde jeg. "Hva så skat" sagde han. "Jeg tror ikke jeg kan mere.." sagde jeg. "Skat, du dør ikke, hvis det er det du tror" sagde han og nussede min kind og kyssede den efter. "Jeg elsker dig" sagde jeg. "I lige måde" sagde han.

-

"Okay Louise, nu skal du høre. Du har fået en lille hjernerystelse, en af dine ribben er bøjet og så har du fået en blåt øje, så du skal være hjemme fra skole i en uge for at slappe helt af" sagde Karen. "Men hun når at blive klar til Maj ik?" spurgte Hans. ja, min far var kommet.. "Jo, om ca. 4 uger, må hun begynde at dyrke sport igen, hvis hun dyrker sport" sagde Karen. "Det gøre hun, hun skal snart til udtagelse af FCK landsungdomsholdet" sagde han. "Nå.. Men hun når self at være klar til det" sagde hun.

Borgmesterens datterNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ