Dagen med Thor

897 19 6
                                    

Jeg vågner op ved at Thor puster mig ind i ansigtet. "Ej.. Thor stop" sagde jeg. Han grinte bare. Jeg åbnede øjne. "Hva så, sovetryn" sagde han. "Hvad mener du?" Sagde jeg. "Kl er 11" sagde han. "Hvor lang tid har du været vågen?" Spurgte jeg. "Siden kl 9, jeg synes du var for sød til at vække" sagde han. "Du vækkede mig tilsidst?" Sagde jeg. "Ja, fordi jeg lige også gerne ville have noget ud af dagen?" Sagde han. "Nå, så det vil du?" Sagde jeg. Han nikkede. Jeg overfaldet ham med kys. "Tilfreds?" Spurgte jeg. "Nope" sagde han og vende mig om. Vi lå og snavede, Thor begyndte at tage trøjen af mig. Han kyssede mig på kroppen, jeg lå bare og nød det. "Vil du?" Spurgte han. Jeg nikkede. Han tog min sportsbh af.
Efter tog vi underbukserne af, Thor tog kondom på, og ja. Så havde vi ellers sex (skriv nede i kommentaren, hvis eg skal uddybe når de har sex)
"Denne her dag, blev lige pludselig meget bedre" sagde jeg. "Totalt enig" sagde han. Vi grinte. På en måde var det rart at ligge "nøgen" med Thor i sengen. Vi lå bare og nussede hinanden, indhold jeg faldt i søvn.
-
2 timer senere.
(Thors synsvinkel)
Kl er 13:30, jeg er lige vågnet. Louise ligger stadig og sover, lige nu er mit liv perfekt. Men jeg er bare bange for at såre Anthon.. "Nej stop! Anthon stop, jeg elsker ikke dig. Det er du nok også selv udenom.." Sagde Louise. Jeg tror hun dømmer. "Louise..?" Spurgte jeg og ruskede i hende. Hun vågnede med et sæt og satte sig op. "Var det bare en drøm?" Spurgte hun. "Ja, men havde den noget at gøre med Anth?" Spurgte jeg. "Ja.." Sagde hun. "Kom, lig dig ned" sagde jeg. Hun lagde sig tæt på mig. "Hvad drømte du?" Spurgte jeg. "Jeg drømte at Anthon fandt ud af, at jeg havde overnattede ved dig. Så blev han Mega sur, så løb jeg efter ham, han kaldte mig alt muligt, så sagde han alle mulige grimme ord til mig, så sagde jeg at jeg ikke elskede ham fordi jeg havde dig.." Sagde hun. "Nuuh, men heldigvis var det en drøm.." Sagde jeg. "Thor, jeg føler mig mere tryg ved dig, ved ikke hvorfor" sagde hun. "Det skal du også" sagde jeg.
-
(Louises synsvinkel)
"Thor, jeg føler mig mere tryg ved dig, ved ikke hvorfor" sagde jeg. "Det skal du også" sagde han. Jeg smilte. Jeg bøjede mig over Thor, for at tage mit undertøj. Selvfølgelig skulle han klappe mig i røven. "Av!" Sagde jeg. "Undskyld" sagde han. Jeg grinte af ham og tog mit undertøj på. "Kom" sagde jeg. Han tog sine under underbukser på. "Vi skal have morgenmad" sagde jeg. Jeg tog hurtig en af hans trøjer på. Vi gik nedeunder og lavede morgenmad. Jeg satte noget musik på og dansede til det, imens Thor lavede morgenmad. "Du er altså for skør" sagde Thor. "Det er jo bare godt" sagde jeg. Jeg åbnede døren til haven. "Skal vi ikke sidde udenfor i dag?" Spurgte jeg. "Jo, hvis du dækker bord" sagde han. "Jaja" sagde jeg og gik hen til ham. "Men hvor er tallerknerne?" Spurgte jeg. "I den der skuffe, men jeg skal bruge dem, så glassene er i skabet derhenne" sagde han. Jeg tog glassene ud på bordet, og juicen, bestik og alt det der.
Thor kom ud med bacon, æg, frugt og rundstykker på tallerken. "Det ser godt ud" sagde jeg. "Ligesom dig" sagde han. Jeg rødmede. "Hihi, jeg elsker når jeg får dig til at rødme" sagde han. "Stop" grinte jeg.
-
Vi blev færdig med at spise, nu sad vi bare og solede os i 25 grader. "skal vi lave i det her vejr?" Spurgte han. "Ja, altså vi kan jo ikke gå nogen steder, så vi kan spille fodbold i haven?" Spurgte jeg. "Aftale, hvad skal taberen?" Spurgte han. "Gøre alt for en resten af dagen" sagde jeg. "Hvor lang tid spiller vi?" Spurgte han. "10 min" sagde jeg. "Men først skal jeg lige op og have nogen shorts på" sagde jeg og løb op og tog nogle shorts på.
-
Vi var godt i gang med kampen, jeg fik scorede nogle mål og Thor fik scorede nogle mål. Men det endte med at Thor vandt.. "HÅHLÅLÅLÅ, jeg vandt over dig" sagde han. "Jeg gjorde mig også dårlig" sagde jeg. "Jaer som om" sagde han. Jeg skubbede til ham. "Hov hov, du skal være sød" sagde han. "Hvad skal jeg gøre for dig?" Spurgte jeg. "Du skal starte med at kysse mig" sagde han. Jeg tog mine hænder op til hans kinder og kyssede ham. "Mere" sagde han. Jeg kyssede ham mere... Efter ryddet jeg op. Efter gik jeg ind i stuen, hvor Thor sad. "Kom" sagde han. Jeg stod foran ham. Jeg satte mig oven på ham. Jeg sad og nussede hans bryst. "Du er virkelig smuk" sagde han. "Jaja, den er godt med dig" sagde jeg. Han lagde mig ned i sofaen. "Det er du" sagde han. Jeg kyssede ham. "Skal vi bare lave en film dag" spurgte han. Jeg bed mig i læben. "Jo" sagde jeg. Vi gik ind på værelset. Vi valgte nogle film, som vi skulle se. "Altså nu hvor jeg er i undertøj, så synes jeg også du skal" sagde han. Jeg grinte af ham og tog min tøj af, undtaget undertøjet. "Har du kun Calvin Klein undertøj?" Spurgte han. "Ja, stort set, hvad med dig" sagde jeg. "Frækt, Joo altså jeg har et par stykker" sagde han. "Feed" sagde jeg. Jeg lagde mig ned til ham, vi startede med at se en romantisk, så action, gyser og romantisk tilsidst.
-
Okay, meget akavet. Så har de bare sex i filmen. "Okay, det er akavet, det der"sagde jeg. "At de har sex?" Spurgte han. Jeg nikkede. "Altså det havde vi jo også i morges" sagde han. "Jaer, men det var jo ikke akavet, det var bare dejligt" sagde jeg. Jeg kiggede på ham. "Ja, meget" sagde han. "Men nu holder vi lige en pause med film" sagde Thor. "Hva skal vi så lave?" Spurgte jeg. "Altså først kunne du lige hente noget at drikke" sagde han. "Altså.." Sagde jeg og rejste mig op.
Jeg kom tilbage med to sodavand. "Tænkt hurtig" sagde jeg. Han troede jeg kastede sodavanden. Ahah, hans ansigtsudtryk.. "Nå, du troede lige" sagde jeg. Jeg grinte og rystede på hovedet. "Skal jeg også åbne den for dig og holde den imens du drikker" spurgte jeg. "Nej tak" sagde han. Jeg satte mig ovenpå ham og hoppede. Det lyder forkert. "Hvad laver du?" Spurgte han. "Jeg irritere dig" sagde jeg. "Kom her" sagde han. Vi kyssede, snavede. "Vores forhold er Mega mærkeligt, vi er som søskende der kysser" sagde jeg. "Haha. Vi kunne også være kyssevenner" sagde han. "Bare nogen som kun kysser hele tiden?" Grinte jeg. "Og måske lidt mere" sagde han. "Nåårh, så du mener bollevenner" sagde jeg. "Nej, men hvis du gerne ville bole hver dag, så er det fint med mig" sagde han. "Så kun tænkt på sex hele tiden?" Spurgte jeg og sukkede. "Neej.. Men vi kan jo ikke gå sammen ude på gaden. Vi er faktisk fangede herinde i huset" sagde han. "Det er rigtig, så kan man hellere ikke lave særlig meget" sagde jeg. "Så, hvad siger du?" Spurgte han. "Vi kunne jo bare opfører os, som et kærestepar her i huset, men bare ikke ligge billeder ud af hinanden" sagde jeg. Han lysende helt op. "Seriøst, ville du det?" Spurgte han. "Ja" sagde han. Jeg kyssede ham, jeg kunne godt mærke at han ville mere, men jeg gjorde tegn til at jeg ikke ville.
-
Efter nogle timer gik vi ned i køkkenet, for at tage noget at tage noget at spise. Det blev bare pizza, fra igår. "Thor kig" sagde jeg. Jeg sprøjtede vand på ham. "Hvad skulle det til for?" Spurgte han. "Altså planen var at hælde en helt spand vand i hovedet på dig, men ville helst ikke ødelægge noget i huset" sagde jeg. Han grinte. "Vi kunne også bare gå i bad?" Spurgte han. "Ja, det kunne vi" sagde jeg.

Borgmesterens datterWhere stories live. Discover now