Byen med lærke, eller andre?

640 20 3
                                    

(IKKE RETTET)

Vi ankom til huset. Jeg gik op på mit værelse, Marry pakkede mit tøj ud. Jeg skrev til Lærke.

- Hey Lærke, kan du mødes i Kbh om 30 minutter?<3

- Hey søde! Ja, har virkelig savnet dig!

- I lige måde! Glæder mig!<3

- Vi ses!
---
Jeg tog en lang jakke fra only på og mine stan Smith sko på. "Jeg tager i byen, med Lærke" råbte jeg. "Hvad med dine venner?" Spurgte Hans. "Jeg venter lidt med dem, og starter på en ny" sagde jeg. "Godt valg!" Sagde han.
Jeg gik ud af huset og hen til stationen. Jeg tjekkede ind og satte mig ind i toget, jeg satte mig ved en firemands plads, der var ret mange mennesker. Jeg tog musik i ørerne og kiggede ud af vinduet.
-
Jeg kunne se Lærke stå og vente på mig. Jeg gik ud af toget. "Louise!" Sagde hun og løb hen til mig. Vi krammede hinanden. "Fuck jeg har savnet dig!" Sagde jeg. "Ilm brownie!" Sagde hun. Vi grinte. "Hva så, er der sket noget nyt i Danmark?" Spurgte jeg. "Næ, der har været festivaler" sagde hun. "Nå okay" sagde jeg. "Har du snakket med bois?" Spurgte Lærke. "Neej, tror de har glemt mig, så prøver bare at glemme dem" sagde jeg. "Når okay.. Men hvilken gymnasie skal du gå på?" Spurgte hun. "Øregård" sagde jeg. "Nice, den skal jeg også gå på, men Thor skal også.." Sagde hun. "Nårh ja.." Sagde jeg. "Det minder mig om at jeg ikke har købt nye skoleting!" Sagde jeg. "Jeg skulle lige til at sige det!" Sagde hun. Vi grinte. "Men først skal vi lige på Joe" sagde jeg. "Org ja, sådan en power Shake kunne jeg godt lige!" Sagde hun.
-
Vi kom ind på Joe, og fik bestilt to store Power Shake. Vi sad og ventede, lige pludselig kommer Thor ind med en pige, han holder armen om hende. "Fuck!" Sagde jeg. "Bare ignorer ham og snak med mig!" Sagde Lærke. "Hvem er pigen?" Spurgte jeg. "Ved ik, han har ikke skrevet eller noget som helst om hende" sagde hun. "To power shake" kunne jeg høre ham sige.
De blev stående, og ventede. De flettede fingre og så rigtig forelsket ud. "LOUISE!" Råbt Joe manden. Vi rejste os op og gik hen og hentede dem. Thor og jeg fik øjenkontakt, han så vildt overraskede ud. Jeg gav ham bare et koldt blik og tog min drikkelse.
Vi kom ud af Joe. "Fuck man, jeg gav ham bare det sygeste dræberblik!" Sagde jeg. Lærke grinte. Vi gik ned på strøget. Vi hørte musik og dansede lidt i mens vi gik, for vi fandt ud af, at man ikke måtte have noget at drikke med ind i butikkerne.. "YOU MAKES MY HAPPY!" Sang vi til hinanden. (Vi sang Justin bieber!)
"Fuck, jeg er glad for at have dig!" Sagde jeg. "Ilm Girl!" Sagde hun. Vi sad lidt nede ved storke springvandet, jeg ser at munke og Emil kommer gående. Jeg ville gerne ignorerer ham, men det kan jeg ikke. "ALFRED" råbte jeg. Han kiggede forvirret på mig. "Louise!?" Sagde ham. Vi krammede. "Hey Emil" sagde jeg. "Hey" sagde ham. "Øhm hvad laver du her?" Spurgte munke. "Min far er blevet en god mand" sagde jeg. Munke smilte. "Fedt!" Sagde han. "Men vi ses, kan se at du har travlt.." Sagde jeg. "Det havde jeg faktisk ikke, skulle over til bois, men i kan bare komme med" sagde han. "Munke kom lige" sagde jeg. Vi gik lidt længere væk fra Emil og Lærke. "Det er bare, jeg har ikke snakket med Thor og Anthon, og så kom jeg til at give Thor dræberblikket.." Sagde jeg. "Hvorfor gøre du også det?" Små grinte han. "Måske fordi at han var sammen med en anden pige.." Sagde jeg. "Nåårh Line, sorry to say... Men de er altså sammen" sagde han. "Av mit hjerte" tænkt jeg. "Kunne jeg godt fornemme" sagde jeg. "Men vil i med? Kom nu.." Sagde han. "Aargh, okay så! Men kun fordi det du siger det.." Sagde jeg. "Ja tak!" Sagde han og krammede mig.
Vi gik over til de andre igen. "Skal vi tage over til bois" sagde munke. "Munke, jeg bliver nød til at smutte.. Drengene kalder" sagde Emil. "Det er i orden" sagde han. "Hvor skal vi mødes med dem henne?" Spurgte jeg. "Bare på OC, som vi plejer" sagde han. "Omg.." Sagde jeg. Han tog armen om mig. "Ik så sur" sagde han. "Det er jeg heller ikke, men det bliver jo Mega akavet.." Sagde jeg. "Er Anthon med?" Spurgte jeg. Han nikkede. "Fuck, hvor akavet..!" Sagde jeg. "Men du ved godt at Anthon ikke er kommet videre, siden du rejste" sagde munke. "Hvad?! Seriøst?" Sagde jeg. "Ja, han snakker hele tiden om dig" sagde Munke. "What.." Sagde jeg. "Ham bliver nok rigtig glad for at se dig, så være klar" sagde han. Lærke gik bare og lyttede. "Er du sikker på at du ville med?" Spurgte hun. "Jaer, jeg prøver bare" sagde jeg. Hun nikkede.
-
Vi kom hen til OC, Thor, line, teo, Lauge og Anthon stod og ventede. Thor kiggede op og så mig, han puffede til Anthon og pegede hen på mig. "Louise..?!" Sagde han. Jeg smilte. Han løb hen og krammede mig. "Hej Anthon.." Sagde jeg. "Ved du godt hvor meget jeg har savnet dig?" Spurgte han. "Jaer, munke fortalte det hele" sagde jeg. Han rødmede. "Det er sødt" sagde jeg og aede hans kind. Han smilte. "Men Anthon, jeg skal lige tænke over det her.." Sagde jeg. "Jeg forstår dig godt!" Sagde han. "Tak!" Sagde jeg.
Jeg gik hen til de andre og krammede dem, og gav Line hånden. Thor og jeg krammede meget akavet. "Jeg savnet dig" sagde han. "Nej, du har ikke" sagde jeg. "Jo" sagde han. "Nej, for ellers havde du ikke fået en kæreste" sagde jeg. Han kiggede ned i jorden. "Thor, det er okay" sagde jeg. Han smilte. Lærke fik også hilst på alle.

Vi gik ind på OC, jeg bestilte ikke noget. Men det gjorde de andre. Jeg gik udenfor og satte mig i hjørnet, Anthon sad jo selvfølgelig ved siden af mig, det samme gjorde Lærke. Jeg sad bare og kiggede ned i bordet, imens de andre snakkede. Jeg kunne høre Lærke og Teo snakkede meget sammen. "Er du okay?" Spurgte Anthon. "Ved jeg ikke helt.." Sagde jeg. "Heey, hva så?" Sagde han. "Jeg ved det ærlig talt ikke" sagde jeg. "Husk, du kan altid komme til mig!" Sagde han. "Tak!" Sagde jeg.
"Hvad er der ved at ske med mig?! Er det dårlig eller godt, det der sket med mig?! Argh forstår det ikke, mit hovedet er helt væk" tænkt jeg. "Jeg går lige på toilet" sagde jeg og rejste mig op. "Er du okay Loubou?" Spurgte Munke. "Jaja" sagde jeg og gik hen mød toilettet.
Jeg kom ind på toilettet, jeg låste ikke døren, ved ikke hvorfor. Jeg så mig selv i spejlet og forstod ikke hvad der skete. Jeg satte mig ned på gulvet.
Der kom en ind af døren. "Louise?! Skal sker der?" Spurgte Anthon og gik hurtig hen til mig. "Gå.. Jeg kan ikke noget lige nu!" Sagde jeg. "Jeg går ikke fra dig!!" Sagde han lidt hårdt. Jeg kunne mærke at jeg begyndte at græde. Han satte sig ned ved siden af mig og tog armen over mig. "Anthon, jeg ved ikke hvad der sker med mig.." Sagde jeg. "Vil du med hjem? Måske hjælper det?" Sagde han. "Anthon det er rigtig sødt af dig, men ved ikke om jeg kan klare det.." Sagde jeg. "Hey, vi er bare venner" sagde han og krammede mig. Jeg smilte og kiggede på ham. "Okay!" Sagde jeg. Vi rejste os op og gik ud til de andre igen. "Okay, det tog også kun 20 min" sagde Munke. Jeg gav ham dræber blikket. Han grinte. "Der skete ikke noget munk!" Sagde han. Vi satte os hen, jeg tog benene op på Anthon's lår. "Venner gøre også det her ik?" Spurgte jeg. Han grinte og nikkede. "Godt" sagde jeg og satte mig til rette. Anthon tog noget af sin kaffe. Han så meget koncentrerede ud. Jeg grinte lidt af ham.
-

Borgmesterens datterWhere stories live. Discover now