Hyggedruk

1K 23 0
                                    

Jeg vågner op med den bedste følelse i kroppen, bare jeg havde den hver morgen. Jeg vende mig om, der lå han. Han så, så sød ud, når han sov. Jeg tog mig mobil, kl var kun 8:00. Jeg tog et billede af ham, men jeg kunne jo ikke lægge det ud, nogle steder.. Jeg fandt hurtig min top og tog den på. Jeg gik ind på vejret. Det blev varmt i dag, rigtig varmt. Jeg lagde mig om og kiggede på ham, jeg kyssede ham på panden. Efter rejste jeg mig op, jeg gik hen til spejlet og kiggede på min krop, jeg var ved at få en lille delle på maven, men man synes jo altid at man ser tykkere ud.. Jeg kunne høre at Anthon rejste sig op, han kom hen til mig og kyssede mig på halsen. "Godmorgen lækre" sagde jeg. "Godmorgen mulle." Sagde han. "Vi skal lige have et billede i spejlet" sagde han. "Men er begyndt st blive lidt tyk" sagde jeg. "Nej, du er lige tilpas" sagde han og tog sin hånd på min mave, som om jeg var gravid haha! "Tak" sagde jeg.
Vi tog et billede i spejlet, han sendte altid de billeder han tog af os, til mig. "Skal vi få noget morgenmad" Spurgte jeg. "Ja, men først skal jeg lige have en kys" sagde han. Jeg kyssede ham, han så tilfreds ud
-
Vi havde fået noget at spise, kl var 9, jeg skulle gå om en halv time. Vi gik op på værelset. Jeg smed mig i sengen, fordi jeg ikke orkede noget. "Ej Anth?" Sagde jeg. "Jaa" sagde han. "Vi skal sætte pynten og alt det der op i dag" sagde jeg. "Jaai" sagde han som et lille barn. Jeg tog mit tøj på, Anthon var ude på toilettet. "Altså vil du bruge de sidste 20 minutter derude? For så går jeg" sagde jeg. "Nej, rolig nu" sagde han. Jeg satte mig ind i hans seng. "Så nu havde du tid til mig?" Spurgte jeg. "Har altid tid til dig" sagde han. "Aaargh" sagde jeg. "Joo" sagde han og kom hen til mig. "Ville du kysse med mig nu?" Spurgte jeg. "Hold nu op" sagde han. Vi begyndte at kysse. "Farvel, vi ses over på skolen" sagde jeg. "Hejhej suremule, håber du er gladere på skolen" sagde han. "Elsker også dig" sagde jeg og gik.
-
Jeg kom hjem, og op på mit værelse. Jeg fik hurtig skiftede til det her👇🏼

- Jeg kom hen på skolen, jeg gik ind i klassen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-
Jeg kom hen på skolen, jeg gik ind i klassen. Der sad Linnea. "Heey, jeg har savnet dig" sagde jeg. "Ilm, men vi skal stadig gøre os klar sammen ik?" Spurgte hun. "Jo, har du fundet din date?" Spurgte jeg. "Ja, det blev Thor.." Sagde hun. Jeg nikkede. "Hej unger i dag skal vi over i hallen og sætte tingene op og alt det der" sagde Thomas. "Hvad nu hvis man ikke orker det?" Spurgte jeg. "Så må du sidde her og lave ingenting" sagde Thomas. Jeg grinte bare. "Lul, ej må jeg ikke kalde dig Lul?" Spurgte Linnea. "AHAHA, jo" grinte jeg. "Gå nu ud i jeres grupper" sagde Thomas. "Undskyld Tom" sagde jeg. Jeg satte musik på, Linnea og jeg dansede ud af klassen. Spørg ikke hvorfor, Linnea og jeg har bare et special forhold til hinanden. Vores gruppe stod derhenne og ventede på os. "Hva så vennnnner?!" Råbte jeg og kom løbende hen til dem og hoppede op på Anthon ryg, for den lå lige til det. "Hva så æblepige?" Spurgte Anthon. "Hvor er du irriterende" sagde jeg og tog hans kasket og løb. "Æblelou, du får hævn!" Råbte jeg og løb efter mig. Jeg løb ned af trapperne og udenfor "KAN I IKKE TAGE DEN RØDELØBER MED OVER I HALLEN?" Råbte Laura. "JOOO" råbte Anthon. Jeg løb hen til den rødeløber, jeg kunne se at Anthon var ved at dø. Uheldigvis faldt jeg på græsset. "Ha. fanget" sagde han og satte sig ovenpå mig. "Er du stadig sur?" Spurgte han. "Ja, rigtig meget" sagde jeg og prøvede at lave et surt ansigt. "Nej, du er ikke" sagde han og grinte. Anthon kiggede op, han ville sikkert se om der var nogen. Han begyndte at kysse mig. "Anthon, ik mere" sagde jeg. Han rejste sig op. "Skal vi rulle den sammen?" Spurgte han. "Ja, men Anthon kom lige" sagde jeg og rejste mig op. Jeg krammede ham. "Jeg elsker dig!" Sagde jeg i krammet. "Elsker også dig" sagde han og kyssede mig i håret.
-
Vi havde nu fået den rødeløber hen til hallen. De andre stod derhenne. Jeg gik over til Linnea, Anthon gik over til Thor som stod oppe ved musikken. Imens vi pyntede op, var der højt musik. Linnea og jeg dansede som altid. "Linnea, kan du få den derop?" Spurgte jeg. "Øhm nej, kald på din prins" sagde hun. Jeg gav hende "haha" blikket. Jeg gik hen til dem, de stod og snakkede. "Anthon?" Spurgte jeg. "Hva så mulle?" Sagde han. "Er du høj?" Spurgte jeg. "Altså jeg er højere end dig?" Sagde han og spiste et æble. "Vil du hjælpe med at hænge noget op æbleanth?" Spurgte jeg. "Altid, æbleLou" sagde han. Jeg gik ned. "Kommer om lidt Leif" sagde han og løb hen til mig. "Hva så, er dig og Leif stadig uvenner?" Spurgte han. "Ja, han gider ligesom ikke at snakke med mig.." Sagde jeg. "I skal nok blive gode igen" sagde han og lagde sin arm om mig.
-
Vi var lige blevet færdig med at pynte alt op. Musikken var også klar, og bordene var også færdige. "Linnea?" Spurgte jeg. Hun nikkede. "Er der noget imellem Thor og dig?" Spurgte jeg. "Nej, hvorfor?" Spurgte hun. "Når, ville bare gerne snakke med ham.." Sagde jeg. "Det synes du skal gøre" sagde hun. "Tak" sagde jeg.
Jeg gik over til bois. "Hvis du skal snakke med Anth, så sidder han der" sagde Thor. "Nej thor, jeg ville gerne snakke med dig" sagde jeg. Han kiggede overraskende på mig. "Vil du lige komme med?" Spurgte jeg. Han nikkede. Vi satte os udenfor på en bænk, hvor vi var helt selv. "Okay Thor, jeg ved godt at du ikke ville have sagt det med kysset til nogen, men jeg troede virkelig at jeg ville blive grin.." Sagde jeg. "Nej, jeg undskylder meget, men det var kun Anth og Carlo der fik da at vide, men nu når jeg tænker over det, er det ikke noget man skal sige videre.. Især ikke når man har været forelsket i den person længe" sagde han. Jeg kiggede overraskende på ham og satte mig hen ved siden af ham. Jeg tog hans hånd. Han kiggede på mig, hans øjne var helt røde. "Jeg vidste ikke  at du havde været så forelsket i mig" sagde jeg. Han sagde ingenting. "Men er vi venner igen?" Spurgte jeg. "Jaer" sagde han. "Godt" sagde jeg og klemte hans hånd. "Lou, det bliver aldrig os vel?" Spurgte han. "Altså som det ser ud lige nu, så nej.. Både pga min far og Anth" sagde jeg. Han nikkede "men lou, jeg ville altid være der for dig" sagde han. "Tak, ilm" sagde jeg. Vi krammede, og gik ind igen. "Louise, skal du med hjem?" Spurgte Linnea. "Med hvem?" Spurgte jeg. "Anth, Leif, Laura og Carlo" sagde hun. "Jaja" sagde jeg.

-Hej far, jeg tager lige over til Linnea, så vi kan blive færdig til i morgen"
- Okay, kommer først hjem i morgen sent, da jeg er i Jylland."
-nå okay, det havde du ikke tænkt dig at sige til mig? Men sover bare hos Linnea..
-undskyld skat, men har haft så travlt..
- Ja, alt for travlt til din datter..
--
Vi gik alle sammen hjem til Linnea, de havde også et ret stort og flot hus. Hun havde enda sin egen terrasse, okay.. Det havde jeg også! "Skal vi sætte os ud på terrassen?" Spurgte hun. "Jaja" sagde vi. Hun satte en kasse mokai på bordet. Jeg tog en lyserød, og drak den. "Wow, har sker der lige med dig?" Spurgte Anthon. "Ik noget, er bare tørstig" sagde jeg. Han troede ikke helt på det. Jeg tog en til, men den drak jeg ikke med det samme. Vi sad bare og snakkede sammen. "Skal vi ikke lave hyggedruk?" Spurgte Linnea. "Joo" sagde vi alle sammen. Hun fandt små sure, Voka og sodavand. Linnea og jeg gik en for at finde shots gals og normale glas. "Linnea, jeg skal altså bare være fuld, selvom jeg ikke har prøvet det før" sagde jeg. "Okay? Er du ok?" Spurgte hun. "Jaja, min far skrev bare lige at han havde for travlt til mig" sagde jeg. "Ej musse.. Hvis det er må du godt bo hos mig" sagde hun. "Taak" sagde jeg. "Jeg drikker mig gerne stiv med dig" sagde hun. "Tak bedste veninde" sagde jeg.

Borgmesterens datterWhere stories live. Discover now