JEG ELSKER DIG MOR!

655 20 3
                                    

(Thors synsvinkel)
Lige nu ligger jeg i min seng og tænker på Louise. Tænkt at hendes far er sådan overfor hende. Pludselig er der skriver til mig over Facebook. Jeg kiggede på min mobil. Det var Anthon der havde tilføjet mig til en gruppe,de munke og Maria. "Har i også fået en mail fra Louise.." Skrev Anthon. "Ja.." Skrev jeg. Vi sad og skrev inde på gruppen. "Thor er du okay?" Skrev Maria. "Neej.. Mit livs kærlighed må ikke se mig, fordi hendes far ikke kan lide os! Hvad tænker den mand på..!" Skrev jeg. "Forstår dig godt, så må du jo bare finde en ny prinsesse" skrev hun. "Det bliver virkelig svært, men som hun skrev. Vi skal ikke tænke på hende, vi skal leve vores teenageliv.." Skrev jeg. "Leif, skal jeg komme over?" Skrev Anthon. "Ja tak m8" skrev jeg. "Okay, har lige læst beskeden igennem for 5 gang, hvis man læser mellem linjerne, så står der at hendes far har taget hendes Mac, iPhone og iPad, så har han skifte det ud. Så vi aldrig kontakter hende igen... Men vi må altså lige mødes her i næste uge.." Skrev munke. "God ide, hvad med torsdag i næste uge?" Skrev jeg. "👍🏼" skrev de alle sammen.
-
"Heeey m8" sagde Anthon. "Hva så" sagde jeg. "Orrg, du er jo helt nede m8" sagde han. "Jaer, men hvordan skal jeg kunne lade være med at tænke på hende? Hun betyder jo alt for mig.." Sagde jeg. "Forstår dig sgu godt, men skal vi ikke lave noget sjovt? Så du ikke kommer til at tænke på hende?" Spurgte han. Jeg nikkede. "Kom, vi tager ind til strøget og laver damejagt" sagde han. "Hvis det er muligt, med alle fansene" sagde jeg. "Så forklare vi dem bare lige at vi ikke har tid i dag" sagde han. "Held og lykke" sagde han.
-
(Louises synsvinkel)
Det banker på døren, jeg ligger bare i min seng og ser Netflix. "Heej, har du pakket til i morgen?" Spurgte min mor. "Næ.. Jeg gider heller ikke!" Sagde jeg. "Kom nu skat, du skal nok komme over ham" sagde hun. "Mor, det er ikke kune Thor, det er alle mine venner, som jeg ikke må se.." Sagde jeg. "Jeg kan ikke gøre noget ved det, ville ønske jeg kunne. Men jeg er jo næsten aldrig hjemme, jeg ved ikke hvad der sker herhjemme. Så det er far, der har ansvaret for dig" sagde hun. "Jamen mor, vi du have at jeg bare skal sidde inde på mit værelse og have ingen venner..?" Spurgte jeg. "Nej selvfølgelig ikke, men hvad med de to piger du var sammen med?" Spurgte hun. "De var søde nok, men ikke det samme som bois.." Sagde jeg. "Vi finder ud af noget" sagde hun. "Men gå nu igang med at pakke" sagde hun. Jeg nikkede.
-
Kl blev 17. Jeg havde lige pakket færdig. Måske skulle jeg spørger min far om jeg måtte tage imens til byen og købe en bikini. Nej, jeg får alligevel ikke lov. "FAAAR" råbte jeg. "Hva så?" Spurgte ham. "Jeg mangler en bikini" sagde jeg. "Så tag ind til byen med mor" sagde han. "Hvor er mor?" Spurgte jeg. "Hun lægger makeup på en dukke" sagde han. Jeg gik ind til hende. "Mor, kan vi tage ind til byen?" Spurgte jeg. "Jaer, om en halv time" sagde jeg. "Okay" sagde jeg. Jeg tog noget tøj på👇🏼

 Jeg tog noget tøj på👇🏼

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Min mor kom ind til mig. "Skat" sagde min mor og lukkede døren efter sig. "Mmh?" Sagde jeg. "Skal vi ikke aftale at du går lidt selv i byen, så du måske kan møde dine venner?" Sagde hun. "Seriøst!? Mener du det?" Spurgte jeg. Hun nikkede. "Tal, tak, tak!!" Sagde jeg og krammede hende. Jeg skrev til Emma, som Anthon har en lille flirt med.
-

- Hey Emma. Kan du måske få Anthon til at ringe til mig, over ********. Jeg ved ikke om du har hørt hvad der er sket.

- Hey søde, jo selvfølgelig! Skriver lige til ham, og jeg har hørt det hele. Bois og pigerne er rigtige
ked af det..

- Tusinde tak!
-
(Telefon samtale)
- Hej, det er Louise?

- Hey lou, det er Anthon!

- ANTHON! Fuck hvor er jeg glad for at høre din stemme!

- Ilm søde, bois og jeg har været virkelig ked af det, der du sendte den der mail..

- Jeg undskylder virkelig, men jeg kunne ikke skrive det anderledes..

- Det er i orden, men hva så?

-Kan vi mødes på strøget om 20 min?

- JA! Skal jeg tage bois med?

- Jaa, og Emma og Linnea.

- Okay, vi ses! Fuck jeg glæder mig.

- Hey Anth, ik sig til Thor, at i skal møde mig, ville gerne se hans ansigtsudtryk.

- Selvfølgelig, vi mødes bare ved OC, jeg skal nok filme det.

- Super og Taak, Hej Hej..
-
"Louise, vi køre nu" sagde min mor. Jeg tog lidt parfume på, inden jeg gik.
Vi kom ud til bilen. "Mor, du aner ikke hvor glad jeg er" sagde jeg. "Jeg elsker at se dig i det der humør!" Sagde hun.
-
Vi kom hen til strøget. "Nå.. Jeg skriver når vi skal til at hjem" sagde hun. Jeg nikkede. "Er du nervøs?" Spurgte hun. "Lidt, men glæder mig virkelig også til at møde dem!" Sagde jeg. "Held og lykke" sagde hun. "Tak" sagde jeg. Vi krammede farvel.
Jeg gik hen til Illum, jeg gik oven op og hen til OC. Jeg kunne se bois og pigerne stå og vente. Jeg trak vejret dybt og gik derhen. "Ej come on, hvad er overraskelsen?" Kunne jeg høre Thor sige. "Jamen så vend dig om!" Sagde Anthon. Jeg kunne se at han stod og filmede Thor, i mens de snakkede. Han vendte sig om. "LOUISE?!" Sagde jeg og løb hen til mig. Jeg kunne mærke mine tårer løbe ned af kinden. Jeg løb også hen til ham. Jeg hoppede op til på ham og krammede ham. "Jeg troede aldrig jeg skulle se dig!!" Sagde han. "Ilm, men jeg har den sødeste mor" sagde jeg. Vi kiggede på hinanden, jeg græd stadigvæk. "Thor, jeg ville ikke miste dig!" Sagde jeg. "Søde, det gøre du heller ikke" sagde han. Jeg kyssede ham, han kyssede selvfølgelig igen.
Jeg hoppede ned fra ham igen. "Bare rolig, efter du har været væk i 3 uger. Så lover jeg dig, at vi gøre noget ved de far, så han forandre sig" sagde han. "Det gøre ikke ondt på ham vel?" Sagde jeg. "Nej nej" grinte han.
Efter sagde jeg Hej til de andre igen. "Tusinde tak Anth!" Hviskede jeg i øret på ham. "Så lidt søde!" Sagde han.
Vi gik ud på terrassen (vi er på OC og har lige bestilt drikkelse)
"Men venner, jeg fik jer til at komme, for at sige farvel... Så jeg ville nyde min sidste tid med jer, inden jeg rejser" sagde jeg. "Louise, det hedder ikke farvel... Det hedder på gensyn!" Sagde Anthon. "Hvor er du sød, men nej dsv.. Det er et farvel" sagde jeg. "Nej" sagde de alle sammen. "Men, hvad skal jeg gøre?" Spurgte jeg. De alle sammen sad og tænke. "Hey, nu når i tager på ferie, så kunne du måske snakke med din far om det hele, og få din mor til at hjælpe!" Sagde munke. "Godbids munke!" Sagde Anthon. "Altså jeg kan prøve.. Men så skal i også hjælpe mig" sagde jeg. "Med?" Spurgte de. "Jeg laver en ny snap, som i kan ansøge, og så kam jeg snappe jer, når jeg ved mere!" Sagde jeg. "God ide" sagde Thor. Hele dagen, sad vi og hyggede os. "Louise, vel du ikke lige komme med?" Spurgte Anthon. "Jo?" Sagde jeg.
Vi gik ind på toilettet, han låste døren. "Okay, jeg ved godt at det her allerede er Mega svært for dig. Men jeg føler at jeg må sige det til dig, inden du siger afsted." Sagde han.

Borgmesterens datterWhere stories live. Discover now