46 |Indestructible|

1.4K 15 0
                                    

Kitabın Adı: Indestructible

Yayımlayan: soshiee

Couple: HunHan

Bölüm Sayısı: 25 

[Tamamlandı]

Tanıtım

Hayallerim olmasa muhtemelen çoktan geberip gitmiş, toprak altındaki böceklerin yemi olmuştum. Şunu bilin ki; Eğer hayatınız yaşanılacak gibi değilse ve siz hala yaşıyorsanız, bunun sebebi kendinize yarattığınız 'soyut' dünyanızdır. Hani şu her şeyin sizin istediğiniz gibi olduğu yer var ya işte orası.

Kimileri hayal dünyası der ama ben katılmıyorum. Çünkü benim asıl dünyam orası.

Ama bu soyut dünya her zaman da mutlu etmiyor öyle. Günlük hayatınıza geri döndüğünüzde hayal ettiklerinizin aslında ne kadar uzakta olduğunu görmek her şeyden daha çok acıtıyor. Hele de benim gibi, kendi yarattığınız kahramana aşıksanız, işte gerçekten boka batmışsınız demektir.

Onu şöyle anlatabilirim ki; bugüne kadar gökkuşağı kusarak okuduğum tüm kitaplardaki esas oğlanlarının tek bir bedende toplanmış hali. Gözleri, gülüşü, burnu, saçları nasıl bilmiyorum. Ama çok yakışıklı be.

Ha, bir de çok güzel kokuyor.

Kafamda oluşturduğum bu adam ne elle tutulur, ne de gözle görülür. Neden mi? Çünkü onu görebilmem için gözlerimi kapatmam gerekiyor.

Biliyor musunuz, kendisi yok ama aşkı var. Onu hissediyorum evet, ama dokunamıyorum.

'O kadar da umutsuz değil' diyen var mı benim için. Yanılıyorsun bebeğim. Tam da o kadar umutsuz bir vakayım işte. Ne yani yoldan geçen bir adamı durdurup, "Hey sen! Hayalimdeki adam olabilir misin?" mi diyeceğim? Hadi ama.. Bu mümkün değil. Öyle bir adam yok. O adamı ben yarattım ve hiçbir zaman gerçek olmayacak.

Ama bakarsınız belki böyle biri gerçekten vardır. Ya da tamamen bir toz bulutudur benim için.

Her neyse. Ne kadar gerçek olduğunu bilmiyorum ama, hayatımı yaşanılabilir bir hale getirdiğin için teşekkürler sevgilim.

Seni hep seveceğim.

Ve sende beni.

Çünkü bu,

yok edilemez bir aşk.

Sevgilerle, Luhan.

EXO Yaoi Fanfic ÖnerileriWhere stories live. Discover now