11 |Tail And Ears|

3K 40 11
                                    

Kitabın Adı: Tail And Ears

Yayımlayan: -Ophra-

Couple: KrisHan

Bölüm Sayısı: 55

[Tamamlandı]

Tanıtım

Kris telefonu kulağından biraz uzaklaştırdı ve elinde tuttuğu bardaktaki süte gözlerini diken, apalar vaziyetteki Luhan'a baktı.

Kulaklarını geriye yatırmış, gözlerini de sonuna kadar açmış hali Kris'in tüm duygularını altüst etti bir anda. Tereddüt ederek bardağı önündeki kedi-çocuğa uzattı ve Luhan gülümsemesi tüm suratına yayılarak hızla emekledi. Kris'in yanına vardığında, onun dizlerinden destek alarak hafifçe doğruldu ve ufacık dudaklarını bardağa dayar dayamaz olanca gücüyle sütü içmeye başladı...

"Efendim orada mısınız?" Kris, gördüğü manzara karşısında unuttuğu telefondan gelen sesle irkildi ve ani bir kararla;

"Az önceki cümlelerimi unutun." dedi. "Kurumun yöneticisi ile görüşmeye geleceğim en kısa zamanda. O ana kadar, Luhan'ın bende kalması bir sorun olmaz, değil mi?"

Karşıdaki kadının gülümseme sesi yankılandı. "Hemen yarın görüşmeye gelebilirsiniz. Ama zaman uzarsa bu sorun teşkil edebilir. Ve, efendim... Ona koyduğunuz ismi sevdim."

Kris başını sallayıp telefonu kapattı ve kalbini durdurmaya yetecek o garip hisle, önündeki bebeğin başını okşadı. Lu, sütü çoktan bitirmiş, ufacık diliyle yalanmaya başlamıştı bile...

EXO Yaoi Fanfic ÖnerileriWhere stories live. Discover now