Clint - šíp

1K 75 0
                                    

Aaa, konečně mám Clinta. Mám velké problémy s počítačem, takže možná díly budou vycházet zřídka, ale budou vycházet, to je hlavní, ne? :D (berte to tak, že nemá děti ani manželku :))



„No tak, (y/n)," Clint, tvůj nejlepší přítel, tě povzbuzuje, když ty a Steve kolem sebe kroužíte v boxerském ringu.
 Když Steve vykročí dopředu, aby tě chytil, vezmeš jeho ruku a přehodíš ho přes rameno. Tiskající koleno k jeho krku se vítězně usmíváš. „Nebyl jsem připravený," zakucká se Steve, rozesmívajíc tě. Sundáš z něj koleno a postavíš, natahující k němu ruku. Chytne tě za ní a vyšvihne se na nohy.
 Rychle vyjdeš z ringu, plácající si s Clintem. „Viděla jsi jeho výraz, když jsi ho přehodila?" zasměje se, strkajíc tě do ramene, když mu kradeš láhev vody. Zakýváš směrem ke dveřím. „Jdu si hodit sprchu, pak půjdu na oběd. Přidáš se?" Přikývne. „Jasně, dej mi vědět, až budeš hotova."
 Když ses osprchovala a oblékla do čistého oblečení, Clint v trénovací místnosti střílel na pohybující se cíle.
 „Bartone!" zvoláš, vstupující do místnosti. Koukáš, jak Clint vypouští šíp, který zasahuje střed. „Působivý." Otočí se a usměje se na tebe, sahajíc dozadu pro pochvu, aby jí sundal. „Chceš si to zkusit?" zeptá se, držíc ti před očima luk. Tvůj koutek úst se zvlní. „Beru," vezmeš mu luk z ruky a stavíš se vedle Clinta.
 Šíp zasadíš do tětivy a míříš na cíl. Slyšíš Clinta dusit se ve smíchu. „Co je na tom tak vtipného?" Postaví se před tebe. „Když budeš takhle stát, něco si natáhneš." Protočíš oči. „O mocný Clinte, budeš tak laskav a naučil mě, jak vystřelit šíp?" Usměje se. „Už jsem si myslel, že se nikdy nezeptáš."
 Následuješ jeho instrukce a podržíš luk blízko svého obličeje. „Co teď?" Cítíš jeho nohu, jak posouvá tvou. „Mírně se natoč," poví těsně u tvého ucha. S velkým výdechem posouváš nohu. Když jeho ruce spočinou na tvém pase, projde tebou šok. „Své boky měj zarovnané s rameny," zašeptá ti do ucha. Nervózně promneš rameno a zúžíš oči na cíl.
 Když se chystáš vystřelit, Clint ti mírně zaryje své prsty do tvého pasu. Šíp míří vzduchem, míjejíc cíl. Vytrhneš se z jeho sevření a plácneš ho přes rameno. „To jsi udělal naschvál!" Nevinně se usměje. „Nevím, o čem to mluvíš, (y/n)." Tvé oči se pomalu zužují. „To je jedno" zamumláš, dávající mu do rukou jeho luk. Chystáš se odejít, když tě Clint chytne za zápěstí a tahá si tě k sobě blíž, čímž padá luk na zem. „Clinte, co to-?" Nikdy si tu větu nedořekla, jelikož tě umlčel svými měkkými rty.

Marvel Imagines [CZ]Where stories live. Discover now