Thor-TV

2K 92 4
                                    



Ty a Thor lenošíte v doupěti Stark Tower. Mluvíte spolu, když znovu otevře téma 'zapínání a vypínání televize'. "Jsi si tím jistá?" zeptá se tě, zvedajíc ovladač a pečlivě ho zkoumajíc. "Tohle zapne...co to je?" "Televize," povíš, usmívající se v pobavení. "Zmáčkni to červené tlačítko,abys to zapnul." Koukne se na tebe koutkem oka, culící se pro sebe. Co ty ale nevíš, že Thor nepotřebuje pomoci s technologií. No, většinu času. Ale v přepínání programů je jako surfař - nebo jak to Tony nazval.
"Neexploduje to?" umístí svůj palec na červené tlačítko, koukajíc na tebe v ujištění. Přikývneš. "Jsem si na 100% jistá."
Zmáčkne tlačítko a televize se zapne. Zatleskáš mu a poplácáš ho po rameni. "Podívej se na sebe! Dobrá práce." Usměje se, přepínajíc kanál a zrovna zastavujíc se, když přes obrazovku přejede červený nadpis The Conjuring. Tvé oči se rozšíří. "Uh, Thore. Můžeš změnit-"Najednou na obrazovce vyskočí duch, což tě nutí se ponořit do Thorových rukou. "Vypni to," zakňučíš, pevně tiskající svá oční víčka k sobě. Thor zápasí s ovladačem, snažíc si vzpomenout, kde je tlačítko na vypínání." Thore," zasténáš, mačkajíc jeho rameno. Zrovna začala hrát strašidelná hudba, následována nelidským skřekem. "Snažím se, slečno (y/n),"zamumlá, snažíc se soustředit na hledání, ale celkem mu to stěžuješ, když po něm skoro šplháš. "Možná když mi pomůžete to nějak vypnout-" Duchův vysoko posazený jekot tě nutí vypísknout. "Thore!" Thor zúží oči na televize, když mu nápad vytane na mysl. "Spravím to," podrží ovladač a mrští jím o televizi. Ovladač roztříští obrazovku přesně ve středu. Ovládání společně s televizí padají na podlahu, kde se rozpadnou na malé kusy. Podíváš se na tu spoušť a zalapáš po dechu. "Ale ne," zatahá tě úsměv na tvých rtech a najednou se oba smějete, dokud vám nezačnou slzet oči. "Tony nás zabije."
Thor se na tebe usměje a předtím, než se dokáže ovládat se nakloní a políbí tě. "Uh, právě jsem-" přišel hlas, rozdělujíc vás od sebe. Oba se kouknete a spatříte červenajícího se Steva, couvajícícho z místnosti pryč se sklopenou hlavou. Thor se na tebe zpátky otočí s úsměvem na rtech. "Slečno (y/n)." "Ano?" "Smím vás znovu políbit?" Usmívající se přikývneš. "Můžeš."

Marvel Imagines [CZ]Kde žijí příběhy. Začni objevovat