Tony Stark - Máte padáka

1.2K 87 3
                                    

(L/n) = last name | vaše příjmení
Tohle prostě musím věnovat jedné holčině, která mi udělala takovou menší reklamu, zaslouží si to :) snad se vám to všem líbí


Tvé podpatky klapají, když nasleduješ Pepper, tvojí šéfku, do Stark Tower. Budeš hlídat Tonyho, když ona bude pryč, protože evidentně pořádá pařby, po kterých je vždycky dům vzhůru nohama. Takže ho přinutila se přestěhovat i s ostatními Avengery do Stark Tower. "Pojď, (y/n), myslím, že je čas, abys poznala Tonyho," řekne Pepper, vrhající na tebe úsměv, když strká do obrovských dveří před sebou. A najednou písnička 'Back in Black' udeří do chodby, díky čemuž ucouvneš. "Tony!" Hudba se pozastaví a zvuk přijíždějící židle se rozléhá místností. "Pepper, jasně jsem ti řekl, že nepotřebuju žádný hlídá- ahoj." Zvedneš pohled, abys zjistila, že na tebe Tony Stark kouká s pozdvihnutým obočím. Automaticky si schováváš pramen vlasů za ucho a kousneš se do vnitřku tváře. "Ahoj, jsem-" "(Y/n)," přeruší tě, skládajíc šroubovák do jeho klína. "Slyšel jsem." Pokýveš hlavou. "Ráda vás poznávám, pane." Odfrkne si a podívá se na Pepper. "Slyšela si jí? Řekla mi pane. Asi si jí nechám." Pepper se na tebe šťastně otočí. "Ano! Už jsi asi desátý člověk, kterého za tento týden viděl." "Tak to jsem ráda, že tu práci mám," řekneš, "děkuji." Zasměje se. "Žádný problém, (y/n). Postarej se o něj, dobře?" Kývající, zadíváš se na Tonyho. "Postarám. Užijte si výlet." Když zmizí, povzdychneš si a rukama si upravuješ svou šedou pouzdrovou sukni. První věc, co uděláš až přijdeš domů je, že hned sundáš tyhle věci. Tony, všímajíc si tvého nepohodlí ti zavelí. "Ty, pojď sem." "Ano, pane?" Zasedne zpátky za desku stolu. "Pán není otcovo jméno. Buďto mi říkej Tony nebo pane Starku." "Omlouvám se, pane Starku."
 Začne pracovat na malém zařízení, poté se stočí k tobě. "Vím, že ti Pepper platí, aby ses ujistila, že nebudu pořád nějaké pařby století," pozastaví se, postaví se a položí ti ruku na tvé rameno. "Ale slibuju, že neudělám nic neurvalého. Co kdybys teď zavolala Pepper a řekla jí, že se dokážu o sebe postarat sám? Díky." Zasměješ se. "Promiňte, pane Starku, ale obávám se, že to není možné. Takže co kdybyste si sedl zpátky a dál pracoval na svém malém projektu? Díky," odsuneš pryč jeho ruku, culící se a přisouvající si židli k sobě, aby ses mohla posadit. Dívá se na tebe s rozšírenýma očima." Máte padáka." Koutek tvých rtů se zvlní." Nejste můj šéf, pane Starku." Zúží oči. "Nejsem ten, koho byste chtěla za nepřítele, slečno (L/n)." "Platí i pro vás."
--------------------------------------------------------------------------
"Opovaž se to říct," zasyčí Tony, práskajíc ruku o stůl. "Je mi to líto, pane Starku, ale musím." "Řekni to a máš padáka, znovu." Sladce se usměješ. "Vybírám si-" "Neříkej to!" "C7."Rozhodí rukama ve vzduchu. "Copak nerozumíš anglicky?!" "A teď, pane Starku, si myslím, že budete muset přiznat vaši porážku," řekneš samolibě, splétající k sobě prsty a zaklánějící se do opěradla židle. Vyštěkne. "Nebudu to říkat." "Řekněte to." Zavrtí hlavou. "Neřeknu to." "Mám to říct za vás?" zdvihneš obočí. "Připadáte si být ztrapněn a vystrašen, když vás porazila holka, pane Starku?" "Vystrašen, ne. Ztrapněn, no, ano." "Až do teď jsem si myslela, že Tony Stark je milionářský génius." Ukáže na tebe prstem. "Pro tvou informaci, jsem bilionářA za druhé, jsem génius." Uculíš se. "Tak proč jste nevyhrál, hm? A navíc jste příliš velký posera to přiznat." Zasténá. "Fajn, (y/n). Fajn, vyhrála si." Nakloníš se blíž k němu, nutíc ho protočit oči. "Potopila jsi mou loď," zamumlá. "Promiňte," přiložíš si ruku k uchu, "neslyším vás. Řeknete to znova, pane Starku?" "Potopila jsi mou loď," zabručí. Skrývající úsměv, nakrčíš obočí. "Co? Nerozumím tomu, co ří-" "Potopila jsi mou zatracenou loď!" zakříčí, svrhajíc hru ze stolu. Dusíš v sobě zachichotání, když tě Tony pozoruje s pobaveným výrazem. "Tak, spokojená?" "Velmi," pokýváš hlavou, "nebylo to tak těžký, co?" Postaví se a přejde k tobě, odstrkujíc tvou židli od stolu. Zadíváš se na něj, když tě bere za ruku a přitáhne si tě do náruče. "Pane Starku-" "Ššš," pokládá prst na tvůj ret, usmívajíc se. "Proč si to nepřiznáš?" Tvé oči se rozšíří. "Nepřiznám co?" Uculí se. "Ty víš co, (y/n)." "O-obávám se, že ne," zaprskáš, odsouvajíc Tonyho zpět. Vaše oči se setkají. "Opravdu? Tak mě nech ti ukázat, o co přicházíš." "Nevím, o čem to-" Zarazí tě tím, že přiloží své rty na tvoje. Šok ti proudí tělem a tvé líce chytají nachovou barvu. Když se oba od sebe odtrhnete, bez dechu, přikládáš si prst na své rty. "Odcházím." Uculí se. "Myslím, že to není na tobě, (y/n)." Povzdechneš si, pokládajíc tvou hlavu na jeho rameno. "A co Pepper? Co si má o tom myslet?" Ucítíš jeho úsměv proti tvému krku. "Proč si myslíš, že bude tak dlouho pryč? Rozešli jsme se."
 Od tohoto momentu spolu tajně randíte, i když si toho Avengers už všimli, jak se na sebe koukáte. Dokonce vás Nataša nachytala, jak se líbáte v laborce. Jo, rozhodně ti nedá padáka.

Marvel Imagines [CZ]Where stories live. Discover now