Loki - jiskra

1K 87 1
                                    

Dneska o hodně kratší kapitolka, snad se vám bude líbit^^

    „Vy pošetilí smrtelníci! Skoncuji s vámi všemi!" Povzdychneš si, když Loki křičí další výhružku. Ano, sice neznamenají nic, když je zamčený v cele, ale to nemění nic na to, že je jeho hlas velmi otravný. „Neznáte sílu, kterou vládnu! Přísahám, že jednoho dne přede mnou budete klečet!" Přitiskneš si své prsty na spánek a hluboce vydechneš. Ignoruj ho. Prostě ho ignoruj.
„Vím, že posloucháš, děvče." Zatneš zuby a protočíš rameny. „Jestli to není jasné, tak budu vysvobozen a má pomsta-!" „Můžeš aspoň na minutu ztichnout?! Bože, pomoc mi, jinak-!" Zastavíš se před tím, než ztratíš nad sebou kontrolu a odstupuješ stranou. „Co uděláš, zmlátíš mě? Mě, mocného boha-"
 Zmáčkneš červené tlačítko, které okamžitě ukazuje zbraň střílící šipky. Okamžitě vypaluje, prorazujíc krk Lokiho. Jeho ruka vylítne k onu místu, strhávajíc šipku dolů. „Agh! Jak si mohla... Jak si mohla..." klopýtne dopředu, rychle mrkajíc. Zasměješ se, když narazí do zdi. „Už nejsi tak mocný, co, Loki?"
 Něco uvnitř Lokiho zajiskří, když tě vidí opřenou o zeď, culící se na něj. Teplo zaplňuje jeho hrudník a jeho pohled začíná být neostrý. Nemohl tě milovat kvůli tvému vzteku, že ne? Ne, bylo to díky tomu žáru v tvých očích, když jsi na něj štěkala. Rozhodně se nevzdá malého stříbra štěstí, když na něj křičíš. I když to znamená skončit pod sedativy a omdlít na podlaze.    

Marvel Imagines [CZ]Where stories live. Discover now