20.Bölüm

24.3K 640 82
                                    

Bölüm şarkısı: Sıla - Yan Benimle
Keyifle okumanız dileğiyle... :)

Sabah sarmaş dolaş bir vaziyette uyandık.

"Günaydııııın!" dedim neşeyle.

"Günaydın bebeğim." dedi boğuk sesiyle ve bana sarılır bir vaziyette doğrulup saçlarımı kokladı. (multi) boynumdan başlayıp dudağıma doğru her yerimi öptü ve en son dudaklarımda durdu.

"Çok güzelsin." sesi neden boğuk çıkıyor anlamıyorum.

"Saat kaç okula geç kalmayalım." güldü.

"Daha var okul saatine, rahat ol güzelim." bir anda dudaklarımı öpmeye başladı. Deniz'in beni ilk defa öpmesinin verdiği heyecanla ilk başta karşılık veremedim ama ben karşılık vermeye başladıktan sonra, yavaş ve nazikçe olan öpüşü hızlandı. Eli vücudumun her yerinde dolaşıyor, değdiği her yeri yakıyordu. En son elini kalçalarıma getirdi ve sıktı. Ah ne yapıyor bu adam?! Hemen geri çekildim.

"Deniz ne yapıyorsun?!" nefes nefese sordum.

"Özür dilerim" o da nefes nefese olduğu için kesik kesik konuşuyor "Sen bu güzellikte, bunlarla karşımdayken kendimi tutmam çok zor oluyor. Bence gidip üstünü değiştirmelisin gece bir sıkıntı yoktu ama şimdi..." üstümde kalçama kadar bir şort ve göğüslerimi gayet açıkta bırakan askılı badi var hatta uyurken belimin bir kısmıda açılmış! E adam da haklı yani. Utançtan ne yapacağımı şaşırdım ve bir salaklık yapıp özür diledim.

"Özür dilerim." güldü.

"Neden özür diliyorsun?" yanağımı okşadı "Bu kadar güzel ve dayanılmaz olmak senin suçun değil her ne kadar sana göre çok yakışıklı olmak benim suçum olsada" tekrar güldü, bende güldüm.

"Hadi kalk önce üstünü değiştir sonra kahvaltı hazırla bana." dedi ve üstümden çekildi. Resmen bana emir veriyor ya! Çok beklersin canım n*h hazırlarım sana kahvaltı! Yattığım yerde doğrulum ve komodinin üzerindeki telefonumdan saate baktım ve okul saatine daha olduğunu gördüm ilk iki ders boş ve sınavda 4.ders zaten o yüzden rahat olabilirim. Hiç cevap vermedim ve tekrar yattım, yastığıma sarıldım ve uyumaya devam ettim Deniz'de salona gitmişti zaten. Yarım saat sonra odama geldi tabi benden ses seda çıkmadı.

"Ne yapıyorsun sen ya?" diye söylenerek girdi odaya. Gene cevap vermedim.

"Toprak"

"Ne var?" dedim yastıkla yüzümü kapattığım için boğuk çıkan sesimle.

"Kahvaltı hazırlasana bana"

"Hizmetçin yok senin karşında, kendi kahvaltını kendin hazırla! Yok ben kahvaltı falan hazırlayamam diyorsanda aç, aç dur!" yanıma geldi.

"Aç durayım yani?"

"Evet!"

"Ben aç duramam heleki karşımda böyle tatlı birşey varken." yastığı kafamdan çektim ve yüzüne baktım çünkü dediği şeyi anlamadım. "Bence aç duracağıma seni yemeliyim zaten çok tatlısın sabah şekeri niyetine yiyiveririm seni n'olacak." söylediği şeye beraber güldük.

"Hadi hazırlan kahvaltıyı dışarda yapalım ordan da okula geçeriz." Deniz'i onayladım ve üstümü değiştirmek için yataktan kalktım. Ben yataktan kalkınca yutkunduğunu duydum ve dönüp yüzüne baktım.

Edebiyat ÖğretmenimWhere stories live. Discover now