7.Bölüm

34K 1K 174
                                    

Instagram Hesabım: maviii.c ❇

- Multimedia'da Deniz Hoca var  -

Keyifli okumalar... :)

Pencereden içeri giren güneş ışığıyla gözlerimi araladım, anlaşın bugün güneşli olucak. Uykumu tam anlamıyla aldım ve çok iyi hissediyorum, içimden bi ses bugünün çok güzel geçeceğini söylüyor. Annemin o güzel sesiyle oda girdi

"Toprak, daha uyanmadın mı annecim?" 

"Uyandım, ama hiç kalkmak istemiyorum." dedim dudaklarımı büzerek.

"Uykusunu alamamış mı benim kuzum?" 

"Yoo aldım." 

"Niye kalkmıyosun o zaman annecim?"

"Bilmem, belki öpersen kalkarım." dedim gülümseyerek.

"Öpmezmiyim ben seni." dedi annem gülerek ve yanıma gelip beni iki yanağımdan ve anlımdan öptü sonrada gıdıklamaya başladı.

"Yaa amaaa, anneeeeeğ, yapmaaaağ." dedim kahkaha atarak.

"Oyy kuzum benim." dedi annem gıdıklamaya bırakıp. Bende güldüm ve yatakta doğrulup anneme sarıldım.

"Güzel annem beniiiiim." Annem gülümsedi.

"Kalk hadi kahvaltı edelim, okula geç kalıcaksın."

"Tamam annecim, üstümü giyinip geliyorum."dedim, annem beni tekrar öpüp odadan çıktı. Annemin Bursa işini halledip halletmediğini merak ediyorum ama bu konuları açarak bu güzel bunu bozmak istemiyorum o yüzden sonraya erteledim. Yataktan kalkıp banyoya girdim ve rutin işlerimi hallettim daha sonra okul eteğimi ve gömleğimi giydim üzerine deri ceketimi giydim. Saçlarımı düzleştirdim, makyaj olarak biraz allık, rimel ve parlatıcı sürdüm bu kadarı benim için yeterli. Hazır olduğuma emin olunca mutfağa geçtim ve annemle beraber güzelce kahvaltı ettik sonra annemi öpüp, siyah converslerimi giydim ve çantamı alıp evden çıktım. Bugün zaten erken kalmıştım o yüzden yürüyerek gitmeyi tercih ettim, kulaklarımı çıkarıp kulağıma taktım ve yürümeye başladım. Yanıma bi araba yaklaştı ve benim yavaşlığımda ilerlemeye başladı, hiç arabanın içine bakmıyorum, bakamıyorum, korkuyorum, ya gene aynısı olursa... Hızlandım, hızlandım, hızlandım ve artık nerdeyse koşuyorum ve araba yok, atlattım galiba diye düşünürken biri yavaşça kolumdan tuttu dönüp bakmaya cesaret edemiyorum. Bi dakika bu ses..

"Toprak, noldu?" 

"Hocam! Sizin burda ne işiniz var?"

"Seni almaya geldim, dün olanlardan sonra yalnız gelmene izin vermezdim." 

"O arabadaki siz miydiniz?" 

"Evet."

"Korkttunuz beni. Gene aynısı olucak sandım, o yüzden hızlandım." 

"Özür dilerim, ben düşünemedim, haklısın, haber verebilirdim ama bende telefon numaran yok, verirsen bi dahakine haber veririm." Nasıl tatlı tatlı konusuyo ya, bu adam nasıl böyle olabiliyor, anlamıyorum, çok yakışıklı ayrıca karizmatik ayrıca çok düşünceliii bi dakika ya ne diyorum ben! Kendine gel Toprak! Ne saçmalıyosun sen, o senin öğretmenin!

"Vericek misin?" Tabi ben mal mal bunları düşünüyorum adam cevap bekliyo salak Toprak! Aferin hep böyle rezil et zaten kendini.

"Tamam, söylüyorum 05..." 

"Tamamdır, gidelim mi artık?" dedi ve tatlı tatlı gülümsedi.

"Gidelim." Arabaya doğru ilerledik ve bindik, hemen emniyet kemerini taktım. Güvenilir önemli sonuçta. Deniz Hocada kemerini taktı ve arabayı çalıştırdı.

"Daha vakit nasılsa biraz sahil kenarında dolaşım mı?" 

"Bilmem." dedim kararsız ve şaşkınca. Deniz Hoca bunu anlamış olucak ki

"Bişey olmaz Toprak, biraz temiz hava iyi olur hem." 

"Peki." dedim ve gülümsedim oda gülümsedi. O nasıl bi gülümsemedir ya ölücem şimdi, ben biraz heyecanlımıyım ne, ne bu heyecan ya sakin ol Toprak.

Bölüm sonu :)
Hikaye hakkındaki görüşlerinizi belirtmenizi rica ediyorum, olmasını ve olmamasını istediğiniz şeyleri veya hatalarımı yorumda belirtinki ona göre devam ediyim, vote yapmayı unutmayın lütfen :)

Birde @Fatmakbg kullanıcı adlı arkadaşımın 'Coğrafya Hocam' adlı kitabını okumanızı tavsiye ediyorum, çok güzel bir kitap ayrıca ilerleyen bölümlerde süper şeyler olucak benden söylemesi ;)

Edebiyat ÖğretmenimWhere stories live. Discover now