Gelecek Bölümden Alıntı.

27.8K 820 61
                                    

- Multimedia'da Deniz Hoca var -

Keyifli okumalar :)

Deniz Hoca'dan;

Toprak'ın anlattıklarından sonra nasıl bir şerefizlik yaptığımı fark ettim. Zaten yeterince sorun yaşarken bide ben üzmüşüm onu. Bu yüzden kendime çok kızıyorum ama anlatmasını çok istiyordum, neler yaşadığını bilmek, nasıl bir hayat olduğunu bilmek onu tanımak istiyorum, onun bana güvenmesini beni sevmesini istiyorum. Farkındayım, ben Toprağa sırılsıklam aşığım ama Toprak farkında mı?
Biliyorum bu aşkın oluru yok, Toprağın beni sadece öğretmeni olarak gördüğünüde biliyorum ve canımı çok yakıyor. Ama belki bir ihtimal ya Toprak'ta beni seviyorsa? İşte bu ihtimalin var olup olmadığını anlamak için aşkımı Toprağa itiraf etmem gerek ama korkuyorum. Vereceği tepkiden, söyleyeceği şeylerden korkuyorum, onu kaybetmekten korkuyorum.

Konuşmamızdan sonra Toprak'la beraber okula döndük Toprak izin kağıdı aldı ve onu evine götürüyorum. Acaba şimdi konuşsam mı? Ah hayır ne diyorum ben bugün zaten yeterince sorun yaşadı ve üzüldü ama Toprak Bursa'ya gitmeden onunla konuşmalıyım ve gitmesini engelleyip onu ve annesini bu beladan kurtarmalıyım.

"Geldik." dedim burukca gülümseyerek. O da aynı şekilde gülümsedi.

"Teşekkür ederim hocam." dedi.

"Rica ederim, kendini çok yorma olur mu?"

"Olur, tamam" gülümsedi, gülümsedim. "İyi günler hocam."

"İyi günler Toprak." kapıyı açtı ve arabadan indi.

Keşke gitmesen be Toprak hep yanımda olsan, hep gözümün önünde olsan, sımsıkı sarılsam sana. Hayaller hayatlara bağlıycam şimdi. Ben bunları Toprak'la hayal ediyim ama bunları yapmak için Lale bana sırnaşsın. O eve gitmeyi istemiyorum, hele o sürtüğü görmeyi hiç istemiyorum ama mecburum.

Vote ve yorumlarınızı eksik etmeyin bitaneciklerim :)

Edebiyat ÖğretmenimWhere stories live. Discover now