~Önsöz~

1.3K 619 98
                                    

bir kağıt, bir gece ve bir kalem . Hayal gücüm oldu beni buralara sürükleyen.
Hayal gücümün kurduğu hüzün dünyasını açmak istedim sizlere, hissettiklerimi hissettirmenin temennisiyle yazıyorum bunları. Size kafamda ki kurguyu değil hayal dünyamda yaşadıklarımı anlatıyorum. Hüzün kokan mısralarım, ayrılığın resmi olan satırlarım var benim. Bir gece vakti aniden gelen ilham perimle başladım bu işe, ay ışığında yazıyorum ilk satırlarımı, her satırıma döküyorum yüreğimin gözyaşlarını. Aids hastası kırgın bir bayan'ın hikayesi bu. Evet, kırılmıştı kadın. Gece'nin zifiri karanlığında, parçalanmış kalbi ellerinde, yürüyordu öylece. Canından can gitmiş, kurduğu hayallerin enkazının altında can çekişiyordu sessiz ve kimsesizce. Çok değil bir kaç ay önce istese de istemese de onundu, şimdi ise istese de istemese de onsuzdu. Uzaktan kulağına gelen bir Sezen şarkısıyla haykırmaya başladı canının acısını

"Beni unutma. " diyordu Sezen abla, bilirsiniz unutulmak dokunur ya her insana...

Not: Arkadaşlar özelden sürekli aids ne demek diye soran arkadaşlarımız oluyor, onlar için aids hastalığını biraz tanıtmak istiyorum. Bilenler okumadan geçebilir :)

Aids, diğer adı HIV virüsüdür, tedavisi olmayan nadir hastalıklardandır. Bağışıklık sisteminin çökmesi demektir, belirtileri yaklaşık on yıl sonra görülmeye başlar. Kan, tükürük veya cinsel yolla bulaşabilir. Bilgi kısa olsun istedim detaylı öğrenmek isteyenler mesaj atabilir.

TÂRUMAR  (DÜZENLENİYOR-KİTAP OLACAK)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin