Chapter 16

102 10 4
                                    

„Ano vyrieši,rozchodom."zoborovo povedali Joe s Lanou a my sme na nich vytreštili oči.

„To si robíš srandu!"vybľakla som po Lane,ktorá ma zároveň ťahala do výťahu.

„Suzan ,prepáč,ale inak sa to vyriešiť nedá,"dodala a ja som sa rozplakala.

„Prečo sa to nedá,veď nejaký spôsob sa určite nájde."

„Pozri,videla si odozvu fanúšikov na internete,chceš aby sa zrušili koncerty?"hodila po mne vážny pohľad.

„Tak ty mi dávaš na výber,to si hovoríš kamoška.Nie ja to ukončiť nechcem,práve teraz sa cítim super a, milujem ho,chápeš?"

„Chápem ťa,ale keď to neukončíte,tak sa ukončí celé turné."dopovedala posledné slovo a ja som sa nedokázala udržať pri zmysloch,utekala som do izby a hodila sa na posteľ.

Nieeee,toto sa nemôže skončiť,ale keď to neukončím ,tak to celé pokazím.Musím sa cez to preniesť a urobiť to pre všetkých!V tomto smere nemôžem byť sebecká,zrujnovala by som sny celej našej kapele a chalanom, no a Fifth Harmony ,ale na tie kašlem ,takže su mi úplne fuk.

Usporiadala som si myšlienky a išla za Bradom.

Brad's view

„Ano vyrieši,rozchodom."zoborovo povedali Joe s Lanou a my sme na nich vytreštili oči.

„To si robíš srandu!"vybľakla Suzan a Lana ju začala ťahať do výťahu.

„Joe ,ale ja to nechcem ukončiť!" s úzkosťou som povedal.

„Brad,ja viem ,že to pre teba nebude jednoduché,ale ona by nám skazila turné a možno aj teba,myslím popularitu a možno aj celú kapelu."

„Zošalel si,ako sa to opovažuješ o nej hvoriť,prečo by mala niečo kaziť?"

„Preto,lebo ich kapela nie je na takej úrovni,ako tá vaša.Sú len nováčikovia,síce dosť známy ,ale nie sú populárne ako Fifth Harmony alebo...no veď vieš čo myslím."odoprel odomňa zrak,využil som to a s nervami odpochodoval do izby.

My view

„Čo ti je Suzan?"Sima sa ma snažila upokojiť.

„Ja ho nechcem opustiť."nariekala som a topila sa v slzách.

„Koho,počkať o kom to hovoríš,aha....nie,prečo by si mala opustiť Brada?"nechápavo sa na mňa zadívala.

„Ja vlastne ani neviem,ooo počkať viem,všetko by som zničila."zaborila som hlavu do vankúšov a začala som plakať ešte viac.

„Nič by si nezničila,je to váš život,nikto by sa doňho nemal starať."vytiahla ma z kopy vánkúšov a začala mi utierať slzy z tváre.

„Necháš ma osamote,prosím?"poprosila som ju a následne uvidela,ako odchádza.

V posteli som ležala skoro celý deň,pokiaľ nedošlo na moment,kedy sme sa mali presunúť na zvukovú skúšku,pred koncertom.Bez nálady a prejavu radosti,som sa obliekla a vydala na cestu do haly.Zmeškala som odchod báb,takže som tam išla sama.V meste panovalo hnusné sichravé počasie(fakt ďakujem).Bola som pár metrov od vstupu do dverí.Nadýchla som sa a vstúpila.Hneď som zaostrila zrak na Brada,ktorý nevyzeral veľmi nadšene.Nasmerovala som si to do šatne,prezliekla som sa a presunula sa za babami.

„Mohli by sme si prejsť I can't feel my face,čo vy na to?"baby naraz prikývli,no a následne sme sa do toho pustili.

Dohrala posledná melodia.Vysmädla som,takže som si išla vzjať pitie,po ceste ma zastavil Brad.

„Asi by sme sa mali porozprávať."celý čas hľadel uprene do zeme.

„Asi by sme mali,ale najlepšie bude ,keď sa porozprávame po koncerte."dodala som nanútený úsmev a šla naspäť na podium.

........................................................................................................................................

„A teraz privítajte The Arrows!"zvrieskol Brad a my sme višli na pódium.Prefeckala som sa, nahodila úsmev a začala spievať.

„I can't feel my ...."nedalo mi dospievať hľadisko,pretože začalo pískať.

„Fuuuujjjj! My chceme Fifth Harmony!.Na čo tu vlastne ste,veď neviete vôbec spievať!Brad je len môj!"začali sa ozývať zvuky z obecenstva a ja som stuhla.Hlava sa mi začala motať,necítila som si nohy.Zrazu som uvidela Brada, v pozadí som počula pieseň od Fifth Hramony.Brad ma držal na rukách a následne položil na gauč v šatni.O pár minút sa okolo mňa objavila kopa ľudí a medzi nimi aj baby a chalani.

„Som v pohode,len mi prišlo zle,zase."povedala som slabým hlasom.

„Necháme vás tu osamote."ozval sa Tris,ktorý šatňu opustil ako prvý a hneď za ním išli všetci,okrem Brada.

„Niesi v poriadku."zašepkal Brad a pozrel sa mi do očí.

„Brad,musím ti niečo povedať.Chodíme spolu asi týždeň ,a ako môžeš vidieť sú z toho len problémy,miluj...rozchádzam sa s tebou." odvážila som sa a so slzami som ho objala.

„Teraz by som sa mala zbaliť a odísť na hotel."nepripustila som ho k slovám a odišla.

Mala som v tom jasno,nesmiem im zničiť sny.Rozhodla som sa ,že prehovorím médiam otvorene o našom vzťahu.

..........................................................................................................................

„Takže, chcela by som sa ospravedlniť,za ten minulý výstup,ktorý som spôsobila.Bola som opitá a nič z toho ,čo som povedala nebola pravda.Bol to len hlúpy úlet,ktorý spôsobil takéto nedorozumenia,ďakujem."dokončila som svoj dobrovoľný prejav a s pocitom zlomeného srdca,úzkosti,bolesti všetkého som odchádzala na hotel.

............................................................................................................................

Zase ráno.Klišé rutina a zlé myšlienky.Zapla som si mobil a išla skontrolovať twitter.

„Prečo to urobila,chcela upútať pozornosť?"takže,asi takto vyzeral prvý článok ,na ktorý som natrafila.Napísali tam celé moje priznanie.V komentároch som si nemohla všimnúť štipľavé poznámky od fanúšikov a zároveň som nemohla prehliadnuť,že sa v každom komente nachádza hashtag s názvom Brauren. (karhajte ma,že som nevedela ako to mám spojiť,ale hľadala som....no bolo to márne :D) Počula som,že s ňou niečo predtým mal,ale nikdy som sa ho na to neopýtala.Ale to už nie je moja vec a...no nebudem sa do toho starať.Priorita je,aby bol šťastný.Odložila som si mobil.Dnes by sa mal konať koncert v parku,asi tak za hodinku.Nieeeeee.

......................................................................................................................................

„Už si?"započula som Vio,ako kričí po Frederice,ktorá trávi v kúpeľni viac času ,ako obvykle.

„Hneď to bude!"otvorila dvere a pustila Vio.

„Poďte!"popohnala som baby a o pár minút sme už stáli pred hotelom.Čakali sme už len na The Vamps a aaaa Fifth Harmony.Už z diaľky som videla,ako sa po Bradovi vešia Lauren.V tej chvíli sa mi zdvihol žalúdok,radšej som sa otočila.

„Počkaj máš niečo na tvári."započula som Laurenin slizký hlas a spozornela na to,ako sa snaží priblížiť k Bradovi.Bola čoraz bližšie a bližšie....

The Arrows vs The Vamps?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora