Chapter 5

97 11 2
                                    

Via's View

Ok, kľud ty to dáš,drž sa Vio nebuď slaboch!

Musela som si to hovoriť v mysli ,inak by som asi skolabovala.

„Ahoj Brad...ja len...zabávaš sa?"

„Ahoj,je tu celkom fajn,nedáš si niečo na pitie?"

„Jasné,môže byť cola."

„No tak....,čo keby si mi niečo o sebe povedala?"

„No,že sa volám Vio,to už asi vieš,narodila som sa na Slovensku,od základky sa kamarátim so Suzan,ako by som to mohla povedať, sme proste nerozlučné kamarátky.Neskôr sme sa začali venovať hudbe a napokon vznikla naša kapela."

„Pekný príbeh,ja som na tom podbne."Povedal a hneď na to ma očaril svojím nádherným,prekrásnym,úžasným,vynikajúcim,prenádherným úsmevom,pri ktorom mi myseľ odchádzala do inej dimenzie.

Po pár minutách ticha sa ma zrazu opýtal:„Nejdeš si zatancovať?"

„Že váhaš"so širokým úsmevom na tvári som mu odpovedala.

My View

Už je to asi hodinku,čo sa odo mňa vzdialila Vio,dúfam,že jej to s Bradom zatiaľ vychádza.

Odrazu som ich uvidela na parkete.Som rada,že aspoň jednej z nás sa darí,Feďa a Sima pravdepodobne odišli,keďže po nich nie su žiadne stopy,no a ja sa cítim osamelo,ako inak.

Via's View

Cítim sa..,ani sa to nedá opísať,moje ruky sú obkrútené okolo Bradovho krku a naše telá sa pohybujú v melodii hudby,čo viac si priať.Jedna vec ma ale trápi,vlastne osoba a ňou je Suzan,drtí ma ten pohľad ne jej smutné oči,v ktorých vidím osamelosť,je mi fakt ľúto,že si ešte nikdy nikoho nenašla.V mojom premýšlaní ma zrazu prerušil Bradov hlas.

„Počuj Vio ja už pôjdem,už je dosť neskoro a zajtra nás čaká namáhavý deň,pá"povedal a predtým ako odišiel ma stihol pobozkať na líce.

OMG ja sa zbláznim ,on ma pobozkal na líce..okej to je celkom dobrý začiatok povedala som si v duchu a následne prišla k Suzan.

My View

On ju pobozkal,bože to je zlaté, kiežby sa aj mne niekedy niečo také prihodilo.Čo si to do riti nahováram ja a zaujímať chalana pchh nikdy!

Few minutes later

„Ok Vio ,už by sme mali ísť je už fakt dosť neskoro a,keď si neľahnem do postele do 30 minút,tak ma budeš musieť odniesť sama"

„Rozkaz kapitán!"

O 3 týždne

Tri týždne prešli a musím povedať,že sa toho zmenilo fakt veľa.Vio začala chodiť s Bradom,vlastne hneď po tej after-party sa dali dokopy,no a Frederica s Jameson ,a aby toho nebolo málo tak Sima s Trisom a Lana s Connorom.Aké su nám to ale krásne páry.Mám taký pocit,že to Lauren zatiaľ veľmi nevychádza. Vlastne prečo by som sa mala nad ňou zamýšľať veď je to len chudera,ktorá sa chce stále stať stredobodom pozornosti.Myslím,že sa už našich chalanov vzdali,teda moji nie su ale môžem povedať ,že za tie 3 týždne sme sa fakt zblížili.Sú strašne milí a dá sa s nimi perfektne pokecať.No kde som to prestala...áno Fifth Harmony si momentálne robia zálusk na inú kapelu,ktorá s nami vystupovala presne pred 2 dňami....presnejšie, bola to kapela 5SOS. Dokonca mám také tušenie,že s nimi začali chodiť, ako inak,veď čo sme od nich mohli čakať?

Vráťme sa do reality, dnes máme deň voľna a s babami a chalanmi sme sa rozhodli,že si vyrazíme na pláž ,keďže sme momentálne na Floride.Všetko máme zbalené,už si len počkať na odvoz.James s Bradom by mali po nás prísť presne o 5 minút.

Chalani dorazili,keďže prišli na dvoch autách tak sme sa nejak rozdelili.Ja ,Vio,Brad a Connor sme boli v jednom aute,no a v druhom bol zvyšok.Po ceste na pláž sme si celú cestu spievali pesničku Cheerleader,ktorá bola tento týždeň mimoriadnym hitom.Ja a Connor sme sedeli na zadných sedadlách a Vio pri Bradovi,ktorý riadil auto.Celý čas som sa pozerala na ich prepletené ruky.Ja som asi fakt divná ale vadilo mi to,jasné chápem asi by som si už mala niekoho nájsť ale koho preboha?Dúfam,že ten pravý je už niekde na ceste lebo inak...Zrazu ma prerušil hlasný výkrik Connora,ktorý hneď ako sme dorazili vyskočil z auta a rozbehol sa na pláž,kde následne skočil do Atlantiku.

„Ok ľudia tak sme tu vystupovať"povedal Brad a hneď na to pobozkal Vio.

„Ahh"potichu som si šepla.

„Deje sa niečo?"opýtala sa ma Vio.

„Nie,nie nič sa nedeje...ok, pohoda džes žádnej stres"so smiechom som dopovedala a rozbehla sa na pláž.


Dúfam,že sa vám časť aspoň trošku páčila :) Určite vyjadrite svoj názor :)

RossieLynch

The Arrows vs The Vamps?Where stories live. Discover now