Deel 3

553 19 6
                                    

-de dag dat ze naar Korea gaan-

-P.o.v Rachel-

YAAAAAS VANDAAG IS DE DAG DAT WE NAAR KOREA VERTREKKEN AHHHHHHH!!!!!!!!

ik kleed me zo snel als ik kan om en ik doe wat ik elke ochtend doe. "RACHELLLL SCHIET OP WE MOETEN VERTREKKEN !!" "SHUT UPPP WEET JE WEL NIET HOE ZWAAR DEZE KOFFER IS !! "KOM MAAR NAAR BENEDEN IK TIL HEM WEL NAAR BENEDEN !! Roept mijn vader naar me en ik loop dan alvast naar de auto terwijl mijn vader mijn zware koffer tilt.

-bij het vliegveld

ik zie An-li ,Mila en Lynn al staan te wachten en ik ren meteen naar ze toe "Hi girls today is D-day" zeg ik "we know, Korea here we come" Zegt An-li blij. Na een lange en vermoeiende vlucht komen we aan "we nemen de taxi naar ons hotel" zegt Lynn "great idea " zeg ik "hoe zit de kamer verdeling ?" vraagt Mila "wel Mila en Lynn delen een kamer en An-li en ik delen een kamer" zeg ik.

-in de hotel kamers

"great room !!" zegt An-li "indeed, het enige wat ik wil doen is slapen" zegt Rachel "goed idee sleepwell" zegt An-li "jij ook" zeg ik.

-Nobody's p.o.v-

na wat slaap, ontbijten de meisjes en besluiten de stad wat te verkennen.

-Rachel's p.o.v-

-in a random winkel

"oh my god my jam is playing" zegt An-li "bts fire" zegt Lynn "i wanna dance right now"  zegt An-li "ik doe mee" zeg ik "maar we zitten in een winkel" zegt Mila "well i don't care" zeg ik de mensen kijken naar ons en beginnen zelfs te filmen effe een famous momentje lol. "that feeling was amazing" zeg ik "indeed, maar gaan we nu naar de nailart studio" zegt An-li, ze wilt de winkel uitstappen maar ze is te druk bezig met haar mobiel en dus ziet ze niet dat ze bijna tegen een jongen op botst. Ik wil iets zeggen maar het is al te laat. An-li valt op de grond en haar gsm valt op de grond "mianhe, ik was niet aan het opletten" zegt ze "het is niks, hier is je gsm terug" zegt de jongen "Hyung, waar ben je ?" hoor ik een stem zeggen "ik ben hier" zegt de jongen "Aah Kookie Hyung ik dacht dat ik je kwijt was en wie zijn deze meisjes ?" vraagt de andere jongen "Kookie?" "nee j-jij bent Jungkook" zegt An-li "ja en dit is V de andere zijn in een andere winkel"  zegt Jungkook "ik wist wel dat ik je ergens van kende" zegt Lynn "ik ga flauwvallen" zegt Mila "Nee niet doen, ik wil niet dat andere weten dat wij het zijn" zegt Jungkook en houdt Mila's handen vast "ik ga niet flauwvallen als je mijn handen loslaat" zegt Mila."kom we gaan naar de andere" zegt V."V wie zijn deze dames ?" vraagt Jimin "wel deze girls zijn Rachel, Lynn, Mila en An-li" zegt V "Hello my name is Jimin but you can call me  ChimChim" zegt Jimin "hi i'm your hope i'm J-hope" zegt J-hope "I'm the pink Princess Jin zegt Jin "i'm Suga and i have swag" zegt Suga "And i'm the leader of the group Rap Monster" zegt Rap Monster "hi nice to meet you boys" zeg ik "gaan jullie naar ons concert vanavond ?" vraagt Jin "Yep en we hebben een meet & greet met jullie" zegt Lynn.

-At the concert

De meiden amuseren zich te pletter, we hebben de beste plaatsen en het is een toffe ervaring. "ladies and gentleman nu gaan we 7 meisjes uit het publiek uitkiezen. De spot schijnt op ons vier en nog 3 andere meisjes. we gaan het podium op. V gaat voor mij staan en ik denk dat ik ga verdrinken in zijn ogen, hij pakt mijn hand, omg ik denk dat ik ga flauwvallen en nog geen seconden later word alles zwart voor mijn ogen.

-later

'Rachel ?!" vraagt An-li 'W-what happend ?" vraag ik "nou jha je bent flauwgevallen toen V je hand vast pakte en toen ving hij je gelukkig op en toen heeft hij je hiernaartoe gebracht" zegt An-li "omg so cool maar waar zijn we eigenlijk ?" vraag ik "Backstage" Antwoord Mila "maar waar zijn de boys ?" vraag ik dan "in hun kleedkamers wacht ik ga ze anders wel effe halen want Jin zegt dat V raar aan het doen is en dat hij je wilt zien" zegt Lynn en loopt dan de richting op van de kleedkamers. Na  2minuten komt V  blij naar binnen rennen en hij komt meteen op mij af "gaat alles goed ?" "heb je pijn?" "moet ik wat voor je halen?" vraagt hij bezorgt aan mij en ik glimlach "nee ik ben oké" antwoord ik en hij glimlacht terug "mooi" zegt hij dan en dan geeft hij mij een knuffel "awh" zegt iedereen in koor en ik begin rood te worden "awhh begint onze kleine Rachel nou te blozen ?" Roept Mila waardoor ik nog roder word "wist je dat je schattig bent als je bloost" fluistert V in mijn oor en geeft me dan snel een kusje op mijn wang. "zullen we een foto maken ?" vraagt V en ik knik "zou ik de foto maken" vraagt Jin en V geeft zijn telefoon aan Jin. Nadat hij dat heeft gedaan gaat hij achter me staan en slaat zijn armen van achter om me heen "3, 2, 1 Smileeee" zegt Jin en maakt dan de foto alle jongens bekijken de foto en zeggen dingen zoals "Kawaii of Cute couple" en ik en V staan nog steeds in onze pose. wanneer ik naar Jin probeer te lopen om de foto te bekijken trekt hij me weer terug en slaat hij weer zijn armen om me heen "please stay ur so warm" fluistert hij zodat alleen wij tweeën het horen "okay" fluister ik terug en ik sla ok mijn armen om hem heen "eyy ik heb een idee" zegt Rapmon dan en iedereen vestigt zijn aandacht op hem "Tell me" antwoord iedereen "waarom blijven de meiden anders niet bij ons tot ze vertrekken ?" verteld Rapmon "OMG YAAAS !!" Roept Suga blij en iedereen kijkt hem raar aan "wat is er ?" vraagt Suga dan maar "uhm nou jha je ziet jou niet echt vaak zo happy" antwoord Kookie en dan slaat Suga hem in zijn Asian nuts en iedereen probeert zijn lach in te houden "ouch that hurt though" zegt Kookie en hij plaats zijn handen op zijn je weet wel. "maar girls wat vinden jullie van het idee?" vraagt Rapmon "welk idee van jongens in hun zak slaan ?" vraagt Lynn en iedereen moest om haar domme opmerking lachen "nee het idee van dat jullie tot dat jullie weer vertrekken bij ons blijven slapen" antwoord Rapmon "oh ja lijkt me leuk" antwoord Lynn met een big smile "yaaas !!" antwoorden Mila en An-li tegelijk "en jij wat vind jij ervan ?" vraagt Rapmonster aan mij "Why not " zeg ik en J-hope begint te Fangirlen "YAAYYYYY" Roept onze hoop blij en hij springt boven op Mila.

-in de Dorm

"oh ja uhm zouden jullie het erg vinden als jullie bij een van de boys in bed zouden moeten slapen ?" vraagt Jin verlegen "Nee hoezo ?" Vraagt Lynn "nou jha we hebben geen gasten kamer of extra matrassen" Antwoord Jin "oh oké maar wie gaat bij wie ?" vraag ik dan "wil je bij mij ?" vraagt v en ik knik dan "oké kom mee naar mijn kamer" zegt hij dan en hij pakt mijn hand en trekt me mee naar boven. "zullen we gewoon samen op mijn kamer een film kijken ?" vraagt hij als we op zijn bed zitten en ik stem erin mee "welke film wil je kijken ?" vraagt hij dan "Titanic" antwoord ik en hij pakt de dvd en stopt hem in de dvd speler en hij gaat dan naast me liggen en slaat zijn arm om me heen.

-Tijdens de film

nu is de kus scene en ik word rood en ik kijk naar V die mij aan het aanstaren is en dan raak ik verdwaald in zijn bruine bijna zwarte ogen, hij plaatst zijn hand op mijn wang en hij komt steeds dichterbij als hij net 2cm van mijn gezicht af is sluit ik mijn ogen en ik wacht tot zijn lippen de mijne raken. Net wanneer zijn lippen de mijne raken vliegt de deur open en hij verplaatst zich meteen en we kijken meteen naar de deur opening waar iedereen ons met een grijns aanstaart.

Backstage(dutch bts FanFic)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu