Chapter 1

168 9 1
                                    


Οξυγόνο.

Κάτι το οποίο συνέχεια το υποτιμάμε εάν και είναι από τα πολυτιμότερα αγαθά τις φύσης..

Παίρνω άλλη μια βαθιά ανάσα καθαρού οξυγόνου καθώς περπατάω στο πάρκο της γειτονιάς μου.

Αυτό το πάρκο είναι το αγαπημένο μου μέρος, κάθε φορά που έρχομαι εδώ μου έρχονται στο μυαλό τα παιδικά μου χρόνια..

Εδώ με έφερνε συχνά ο μπαμπάς μου και παίζαμε ώρες ατελείωτες ώσπου βραδιαζε.. εκείνος μου έλεγε ότι πρέπει να γυρίσουμε σπίτι κι εγώ πάντα έβαζα τα κλάματα καθώς δεν ήθελα να τελειώσουν αυτές οι στιγμές.

Εκείνος πάντα λύγιζε και για να με καθησυχάσει μου αγόραζε το αγαπημένο μου μαλλί της γριάς, μου έλεγε πάντα να μην το πω στην μαμά καθώς θα μας μάλωνε και τους δύο για τα "χαζά γλυκά" όπως τα αποκαλούσε που με άφηνε ο μπαμπάς να τρώω..

Από την μέρα που εξαφανίστηκε χωρίς να αφήσει πίσω του κανένα σημάδι για το εάν είναι καλά και για τον λόγο που έφυγε τίποτα δεν είναι όπως τότε.

Οι μέρες άρχισαν να γίνονται όλο ίδιες, άρχισα να κλεινομαι όλο και περισσότερο στον εαυτό μου και δεν απολάμβανα την ζωή όπως τότε, πλέων τίποτα δεν έχει νόημα στην ζωή μου..

Με αυτά και με αυτά φτάνω έξω από το σπίτι μου, παίρνω μια βαθιά ανάσα ανοίγοντας την πόρτα και διώχνω όλες τις σκέψεις μου καθώς μπαίνω μέσα.

"Μίλυ, επέστρεψες! Σου ετοίμασα φαγητό" Ακούω την μαμά μου να βγαίνει από την πόρτα της κουζίνας και μυρίζω το φαγητό από τον διάδρομο. "Δεν πεινάω μαμά, πάω στο δωμάτιο μου" λέω και ανεβαίνω αμέσως τα σκαλιά πριν προλάβει να γκρινιαξει που δεν τρώω..


Κλείνω πίσω την πόρτα του δωματίου μου και αφήνω το σώμα μου να πέσει στο μαλακό στρώμα του κρεβατιού καθώς μια ανάσα φεύγει από το στόμα μου.

Πιάνω το κινητό μου από την τσέπη και βλέπω στις ειδοποιήσεις της αναπάντητες κλήσεις της Σόφι..

Πατάω το κουμπί της βιντεοκλήση και αμέσως μετά από λίγα δευτερόλεπτα εμφανίζεται το πρόσωπο της στην οθόνη μου.

"Που εξαφανίστηκες πάλι μωρη" την ακούω μέσα από το κινητό καθώς την βλέπω να βγάζει το μακιγιάζ από το προσωπο της.

"Ειχα βγει για περπάτημα, εσύ που ήσουν;" Ανταποδίδω την ερωτηση εάν και ξέρω πάνω κάτω την απάντηση.

New York Where stories live. Discover now