onsdag

53 4 1
                                    

Jeg vågner ved et pling. Jeg tager min mobil, klokken er fkn 04:30 helt ærligt. Det er Martinus der har skrevet haha, så tidligt? Helt ærligt. Jeg låser min  mobil op og går ind på messenger og ser hvad han har skrevet. Godmorgen søde. Håber du har sover godt, undskyld jeg skriver så tidligt, men står altså altid selv så tidligt op, men vil høre hvad du skal efter skole? Knus Tinus. Nue haha hvor er han sød.

Godmorgen, har sovet godt, haha du så sød, men altså jeg skal ud og ride senere, for dans er først haha. Hvis du tager med ud på gården så kan vi finde ud af noget. Knus mig haha. Jeg lægger min mobil fra mig og vælger at stå op og gøre mig klar. Jeg går i bad, bare de andre ikke vågner. Bagefter badet går jeg ind og tager tøj på (billedet øverst oppe). Jeg pakker min day taske til skole og lægger ellers bare makeup.

Jeg går ned og spiser morgenmad, bagefter børster jeg tænder, går ind på mit værelse, stiller mine sko klar og sætter ellers computer til opladning. Da jeg er færdig er klokken 05:30, så der er lang tid endnu, jeg gad bare ikke lægge mig til sove. Jeg slår min alarm fra og rydder ellers op rundt omkring.

Nu er de andre stået op, så jeg går ned i køkkenet. Godmorgen siger jeg. Godmorgen siger de. Jeg sætter mig glad ned og snakker ellers bare med dem. Da det er tid går jeg ind og tager mine sko på og går ned med taske og det hele, går ud i gangen og tager en tynd sommerjakke på.

"Er du klar til at tage af sted?" Spørger Asta. "Så meget" siger jeg. Vi går ned mod skolen, på vej møder vi en af fra Astas klasse.

Jeg sidder nu i klassen, Anna er ikke kommet endnu puha haha. Michela kommer ind sammen med Anna... De går og snakker sammen om et eller andet, Michela og jeg får øjenkontakt, hun giver mig dræberblikket, why? Jeg ignorere det og tager mine bøger frem så de lægger klar.

"Hvad så?" Spørger Anna. "Haha" siger jeg og griner flabet. Jacob og Martinus kommer ind. Jeg løber hen til dem og krammer dem begge.

Yai frikvarter. Jeg trækker Martinus med ud på fodboldbanen haha. Anna og Michela er hurtigt ude ved os sammen med Lucas og Jacob. Jeg hopper op på Martinus ryg. Jeg kysser hans kind. "Hvor er du sød" siger Martinus. "Lige over" siger jeg.

"Hvad er vi egentlig?" Spørger jeg. "Det ved jeg ikke, men noget har vi" siger Martinus. " Måske en flirt?" Spørger jeg. Martinus nikker sig enig. Jeg rødmer. Jeg ned fra hans ryg og krammer ham. "Hey i to, kom lige her" siger Jacob. Jeg ruller bare øjne. Martinus tager min hånd og løber efter mig. Vi gør det bare for at se om de følger efter os og det gør de så haha. Han giver slip og løber videre. Jeg løber så efter ham, men glider og han griber mig. Jeg kigger ham bare i øjnene.

Jacob hen og skubber Martinus væk. "Jacob stop" siger jeg irriteret. Jeg går hent til Martinus. "Hvad vil i?" Spørger jeg. "Hvorfor er du så ond mod Michela?" Spørger Lucas. "WTF, jeg er ikke skid ond mod hende" siger jeg. "Så nu gider du ikke indrømme det" siger Anna. "Anna hold mund" siger jeg flabet. Martinus går hen til nogen af de andre da jeg bad ham om det. "Du skal spiller smart overfor os" siger Anna. "Som om jeg skulle være bange for jer" siger jeg og griner.

"Det skal du jo sige" siger Anna. "Hold nu bare op" siger jeg og går, jeg gider seriøst ikke det pjat haha.

Vi har endelig fået fri og jeg er på vej hjem sammen med Martinus. Vi kommer hjem til mig og jeg skifter til ridetøj. Efter det tager vi ud på gården. Altså det er jo hos min bror, han ejer jo gården haha.

Jeg har lige hentet Lavie ind fra fold, så nu står vi på staldgangen. Jeg får striglet hende og ellers ud på ridebanen.

Martinus hjælper mig op og jeg skridter lidt, pludselig står Lucas (altså min bror) der haha, jeg får et lille chok.

Efter ridning*

Jeg står lige og strigler Lavie af efter rideturen, det gør jeg altid. Lucas hjælper mig lidt, Martinus gør ikke for han har ikke forstand på heste haha. Han står og nusser Lavie lidt.
Jeg går hen og kysser Lavie på mullen, hun er virkelig bedste ven jeg har på jorden hihi.

Jeg kigger Martinus i øjnene. Han støder sin pande mod min. Han kigger ned på min læbe og vores læber mødes i dejligt varmt kys. Wow han er god. Vi trækker os. Jeg smiler og rødmer helt vildt. Nue søde siger han og kysser min pande.

Hjemme*

Martinus og jeg tilbringer egentligt bare resten af dagen i sengen, hvor putter og ser film. Marianne er nogen gange kommet ind, men det for at spørge om vi mangler noget. Han har spist med men er lige taget hjem.

Det er også snart sent så jeg gør mig klar til at gå i seng. Jeg går ud og børster tænder, fjerner makeup og alt det. Efter det gør jeg bare min seng klar. Hele familien kommer ind af døren, mens jeg er i gang, hvorfor ved ikke endnu. (D/N) siger min far. Ja siger jeg stille. Skal du ikke med ud og have is? Spørger min far. Jo, men jeg har pyjamas på og gider vare ikke skifte siger jeg. Alma har også sin på, så det sker der ikke noget ved siger min far. Jamen så lad os køre siger jeg.

Jeg springer op i min fars favn og ham bærer mig ud i gangen. Tak far siger jeg. De andre kigger bare sødt på os. Jeg mine Adidas på og vi kører ellers ud for at få is.

Da vi kommer hjem børster jeg tænder og siger godnat til dem alle og går i seng.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Aug 22, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Kan mit liv blive godt igen??Where stories live. Discover now