I parken med Thor

88 4 1
                                    

Vi har pakket en kurv og går ellers hen mod parken. Thor kender du egentlig godt parken? Spørger jeg. Ja jeg har været i den siden jeg var lille, selvom det kun har været ferierne siger Thor. Hvor godt, har du så et sted vi skal sidde? Spørger jeg. Ja, keg ved lige hvor vi skal sidde siger Thor. Han tager min hånd og vi fletter fingre. Thor holder kurven da han syntes det var synd at jeg skulle hold den. Thor jeg kan altså godt holde kurven siger jeg. Nej, jeg holder den siger Thor. Jamen siger jeg. Intet jamen siger Thor. Ihh altså du er irriterende siger jeg. Elsker da også dig siger Thor. Jeg kigger bare på ham og bagefter væk. Er du nu sur griner Thor. Ja siger jeg og prøver at se fornærmet ud. Nej, det er du da ikke siger han og stiller kurven. Han lægger tæppet på græsset og kurven i det ene hjørne. Han skubber mig ned på tæppet og kilder mig. Thor stop griner jeg. Nej du kan bare være sødere siger Thor. Jeg skal nok være sød griner jeg. Jeg stopper stadig ikke siger Thor. Hvad skal jeg gøre for at du stopper? Spørger jeg. Kys mig siger Thor. Fint siger jeg. Han stopper og jeg kysser ham. Han sætter sig på min mave. Thor ikke for noget, men du vejer altså lidr for meget til at sidde på min mave siger jeg lavt. Så det gør jeg siger Thor og griner. Det ikke ondt ment siger jeg. Han fjerner sig og vi sætter os op. Når hvad vil du starte med at spise? Spørger Thor. En sandwich siger jeg. Han tager to sandwich frem. De med salami mums. Jeg putter list indtil Thor mens vi spiser dem. Thor? Spørger jeg. Ja siger Thor. Det bliver altså svært at skulke lyve overfor Jacob om det her siger jeg. Jeg ville helst ikke vise dig det her, men se siger Thor. Han viser et billed af Jacob og en anden piger snave. Jacob og jeg har altid været gode venner, vi har været sammen i 6 måneder siger jeg. Men måske i kun skal være venner siger Thor. Det nok bedst siger jeg. Min mobil ringer. Det Jacob.

Thor, det var Jacob han slog op fordi han er vild med en anden siger jeg og en tårer glider ned af min kind. Thor fjerner, krammer mig og kysser mig håret. Det er nok bedst sådan siger Thor. Det har du vel ret i siger jeg. Er du helt okay? Spørger Thor. Jeg har både følelser for Jacob og dig siger jeg. Når lad os nu ikke tænke på det siger Thor. Vi ser Ulla og de andre lidt væk. Shit siger jeg stille. Hvad? Spørger Thor. Din mor og de andre sidder derhenne siger jeg. Ja, men lade vær med at tænke på det siger. Vendt dig lige med ryggen til mig jeg. Ham vender ryggen til mig. Vi skal lege tegn og gæt siger jeg. Okay siger Thor. Jeg starter siger jeg. Jeg starter med at et træ med blade og så et bær. Kan du gætte hvad det er? Spørger jeg. Et æbletræ siger Thor. Nej siger jeg. Et kirsebærtræ siger Thor. Ja siger jeg. Jeg vender ryggen til Thor. Jeg kan ikke rigtig mærke hvad han regner det føles som tændstiksmænd. Nu må du gætte siger Thor. En tændstiksmand siger jeg. Jaer næsten siger Thor. En familie siger jeg. Ja siger Thor. Tændstiksmænd griner jeg. Jaer, jeg er ikke rigtig god til at tegne. Vi fortsætter sådan i lidt tid, det er rigtig hyggeligt og vi griner en del. Thor jeg vil prøve og regne en skitse af springvandet siger jeg. Jeg tager mine tegne blyanter og en skitsebog op af min taske.

Wow du har et tegnetalent siger Thor. Tak, men syntes nu ikke selv det er så flot siger jeg. Man skulle tro du var professionel siger Thor. Jeg rødmer.
Der er nu gået em del timer, vi har været ide og spise på cafe oh er nu kommet hjem. Thor kommer ind i stuen med en bakke med 1 skål jordbær med overtrukket chokolade mums, 1 skål med lidt oreo chokolade og ellers to glas, en kande saftevand og 2 mokaier. Årh hvor er du sød siger jeg. Alt for en smuk pige som dig siger Thor. Ham har sat en romantisk film på. Vi drikkee lidt saftevand, får spist lidt chokoladen og jordbærrene. Der kommer en scene hvor de kysser og Thor og jeg kysser. En langt romantisk kys, selvom det er forkert af os gør.vi det alligevel. Men vi holder det hemmeligt. Efter vi har set filmen sætter Thor en komedie på, den virkelig sjov. Det den bedste dag nogensinde siger jeg. Ja siger Thor. Vi har spist alt chokoladen og jordbærrene og drukket alt saftevandet. Jeg taget mokaien og bunder den. Hold da op, det troede jeg ikke om dig griner Thor. Ej undskyld, men da jeg boede i USA gik mig mine veninder til fester og blev måske nogen gange lidt fulde siger jeg. Er du overhovedet blevet konfirmeret? Spørger Thor. Nej siger jeg. Så bliver du det til næste år siger Thor. Men er det så ikke samme dag som Asta? Spørger jeg. Det ved jeg ikke endnu siger Thor. Okay siger jeg.

Vi går ind på hans værelse. Jeg sættet mig på hans mave. Vi snaver. Han finder vej under min bluse. Jeg giver ham lov til at tage den af. Han jeg tager hans bluse og shorts af ham. Han lægger kun i boxershorts uff. Han får min nederdel. Vil du godt? Spørger Thor. Jeg nikker. Han tager ikke min bh af. Han finder ned til min trussekant og hiver mine trusser ned. Jeg hiver hans boxershorts ned. Han finder en kondom og putter det på. Vi snaver fordi jeg ikke kan lide at stønne. Han trænger ind i mig. Han er blid og sød ved mig. Jeg elsker det. Han rider mig lidt aha. Han trækker ud efter 30 min. Wow af en 14 årig at være er du sku god siger Thor. Jeg rødmer. Jeg trækker min trusser op igen og tager pyjamas på. Thor trækker sine boxershorts op. Jeg putter indtil ham. Tak for i dag siger Thor. Selv tak siger jeg. Jeg flader hurtigt i søvn

Kan mit liv blive godt igen??Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin