Hygge aften hos Lucas

150 12 1
                                    

Ind af døren kommer Thor. Vent hvad, han var da med de andre ude og handle. Thor skulle du ikke med ud og handle? Spørger jeg. Jo, men valgte at blive her for at passe på dig siger Thor. Hvor er du sød siger jeg. Vi sætter os ind i stuen. Skal vi ikke se film? Spørger Thor. Jo siger jeg. Han finder en gyserfilm, jeg hader gyser. Thor jeg hader gyser siger jeg. Du har mig siger Thor. Thor jeg er kun 14 siger jeg. Ja og hvad så? Spørger Thor. Jeg gider altså ikke se gyserfilm siger jeg. Han sætter den alligevel på. Jeg putter mig indtil ham, for den er virkelig uhyggelig. Pludselig åbner hoveddøren og vi rykker os hurtigt fra hindanden og slukker for filmen, og slår hen på tv. Anthon kommer ind af døren. Hvad ser i? Spørger Anthon. Disney griner jeg. Det squ da løvernes konge de sender siger Anthon. Ja siger jeg. Han sætter sig. Jacob er taget hjem siger Anthon. Ok siger jeg. En time efter kommer Asta og Alma ind. Hvor har været? Spørger Anthon. Leget udenfor siger de i kor. Det sætter sig også i sofaen, eller Alma på Anthons skød og Asta på armlænet. Øhm Asta hil du ikke siddr her i sofaen ordentligt spørger jeg. Jo med der er ikke plads siger Asta. Kom over og sid hos mig siger Thor. Hun bliver siddende på armlænet. Jeg sætter mig så på Thors skød. Asta sætter sig i sofaen. Sidder du godt? Spørger Thor. Ja siger jeg.

Der er mad råber Lucas. Vi rejser os og går ud og spiser. Jeg tager ikke særlig meget og spiser ikke særlig meget af det. Er du okay? Spørger Lucas. Ja lyver jeg. Stop jeg ved jo godt du lyver siger Lucas. En tårer triller ned af min kind. Lucas rejser sig bærer mig op i sin favn og bærer mig ud af køkkenet. Hvad er der? Spørger Lucas. Jeg har ondt siger jeg. Hvor? Spørger Lucas. Ryggen, benene, armen og maven siger jeg. Er det slemt? Spørger Lucas. Jeg nikker. Jeg får lov til at lægge i stuen med Lucas' dyne over mig og slappe af. Jeg fået glas vand og en skål med yoghurt hvis jeg bliver lidt sulten mens de spiser. Lucas har Netflix på sit tv, så jeg ser Pretty Little Liars. Jeg elsker virkelig bare den serie. Jeg har set et afsnit indtil videre og fået spist yoghurten. Lucas kommer ind af døren. Har i spist færdigt? Spørger jeg. Ikke endnu siger Lucas. Han stiller et tallerken hvor der er en bolle med Nutella. Tak siger jeg. Så lidt siger Lucas. Han kysser mig på panden, tager skålen og går ud. Der er gået to timer og de andre er endelig langt om længe blevet færdig med at spise. De kommer ind.

Jeg sætter mig op Lucas sætter sig ved siden af mig. Jeg putter mig godt indtil ham. Nurh mus du sød siger Lucas. Jeg smiler bare. Jeg har altid haft et tæt bånd til Lucas. Kældenavnet mus har ham givet mig da jeg var helt lille. Jeg holder rigtig meget Lucas, han er der altid når jeg skal bruge ham. Men hvad gør i egentligt med skole og sådan? Spørger Lucas og kigger på Marianne og min far, hun kan starte på Gentofte på mandag siger Marianne og smiler. Altså hun gik i 7. I USA men det være med rigtig højt niveau siger Lucas. Som svarer til 8. klasses niveau? Spørger Marianne. Ja, hin gik på privatskole og de lærte matematik og alt det helt fra 0 klasse, men hun startede fog først med fransk i anden klasse siger Lucas. Hold da op, så er det jo klart, men Asta hun har tysk siger Marianne. Man har både fransk og tysk på den privatskole siger jeg. Så lærer man da en del på den skole siger Marianne. Ja siger jeg. Resten af aftenen ser vi bare film, men da det bliver sent kører vi hjem.

Thor bliver kørt hjem til sig selv. Da vi kommer hjem går jeg op på mit værelse. Anthon kommer ind. Har du fået det bedre? Spørger Anthon. Ikke rigtig siger jeg. Han sætter sig i sengen ved siden af mig. Han krammer mig. Det godt du bor her nu siger Anthon. Det et jeg også glad for siger jeg. Jeg er her hvis du får brug for det siger Anthon. Tak og ilm siger jeg. Vi krammer stadig. Han trækker sig og går ud. Jeg tager min ipad og går på Facebook. Jeg er blevet medlem af en citygirls gruppe, hvor dem der er med er fans af Citybois aka Anthon og Thor. Det er lidt sjovt at se alle de billedet de lægger op og videoer fra en forårstour de vidst har haft. Da der ikke er mere spændende går jeg på insta. Jeg lægger min ipad.

Alma kommer ind af døren. Hej søde siger jeg. Hej siger Alma og sætter sig sengen. Savner du ikke din mor? Spørger Alma sødt. Jo, lidt siger jeg. Har du andre søskende en Lucas? Spørger Alma. Jeg har en tvillingesøster og en lille søster siger jeg. Oki siger Alma. Hun krammer mig. Hvor er du sød siger jeg. Tak og ilm siger Alma. Men skal du i seng nu? Spørger jeg. Ja, men vil du ikke læse en godnat historie for mig? Spørger Alma. Jo self siger jeg. Alma går ud og siger godnat til de andre. Vi går sammen ind på hendes værelse. Hun ligger sig i sengen og jeg lægger dynen over hende. Jeg læser en godnat historie for hende. Hun falder hurtigt i søvn og jeg går ind på mit værelse og taget min pyjamas på. Vi går allesammen i seng nu. Jeg prøver virkelig at falde i søvn, men jeg jan ikke sove. Jeg falder langt om længe i søvn.

Please slip mig skriger jeg. Slip mig skriger jeg. Jeg er bange, hvad skal der ske? Jeg kan ikke komme fri.

Jeg vågner med et sæt, det var heldigvis bare en drøm. Det midt om natten, jeg er helt kold, fryser og ryster helt vildt. Jeg får rejst mig og trisser ind til Anthon uden jeg tænker over det. Men Anthon. Hvem er det? Spørger Anthon. (D/N) siger jeg stille. Det mit om natten, hvorfor komner du ind? Spørger Anthon. Jeg havde en drøm og nu kan jeg ikke sive, jeg er helt kold, fryser og ryster siger jeg. Så kom her siger Anthon. Jeg lægger mig ned til ham, han er varm. Han trækker mig indtil ham og jeg begynder så småt at få varmen. Han lægger dynen over os og jeg putter mig indtil ham. Han er faldet i søvn og snorker lidt, sødt. Jeg falder i søvn.

HUSK:
Like og kommenterer for mere!

Kan mit liv blive godt igen??Where stories live. Discover now