Dans og ridning

63 4 1
                                    

Michela, Asta og jeg skal alle være sammen i dag. Lige nu er vi på vej hjem. Hvad gik du egentlig til af sport i USA? Spørger Asta. Fodbold, dans, ballet, cheerleading, gymnastik, håndbold og så ellers i træningscenter siger jeg. Hvordan havde du tid til alt det? Spørger Asta. Altså jeg gik til håndbold og fodbold tirsdag og torsdag, dans og gymnastik mandag og onsdag, ballet fredag, træningscenter næsten hver dag og Cheerleading alle dage siger jeg. Hold da op, hvordan fik du så tid til venner og sådan? Spørger Michela. De fleste af dem gik til det samme som mig, så vi var sammen inden vi skulle af sted siger jeg. De nikker begge. Hvad med hestene? Spørger Asta. Dem red jeg også siger jeg. Wow siger Michela. Da vi kommer er det kun os der er hjemme. Men Marianne kommer hurtigt hjem Hun kommer ind på mit værelse til os. Er du klar til at komme til dans i dag? Spøger Marianne. Ja, men udover dans og fodbold, kun jeg godt tænke mig at til ballet og cheeleading igen siger jeg. Det kan se på siger Marianne. Jeg kan sagtens selv betale siger jeg. Marianne nikker.

Michela og jeg vælger ar skifte til dansetøj. Michela jeg har købt det her i Belgien, bare som en veninde gave siger jeg. Ej den er mega nice, tusind tak siger Michela. Vi krammer. Vi skifter til danse tøj (outfit på billede). Vi har begge Light sneakers som danse sko, så dem bruger vi. Vi sætter håret i en mega sød hestehale (se billedet). Asta skal med og bare kigge på. Vi går ud i køkkenet. Anthon står og snakker med min far om musik. Jeg snupper bare et æble, det samme med Michela og Asta, vi har aftalt at købe en drikke yogurth på vejen der ud. Hvad skal i tøser? Spørger anthon. Til dans siger jeg. Fetd griner Anthon. Vi går ind på værelset. Mairanne kommer ind. Er i klar? Spørger Marianne. Ja siger vi kor. Jeg har en lille overraskelse siger Marianne. Hvad? Spørger je. Du kommer også til også til at gå til cheerleading, det kommer du til mandag til fredag og ballet mandag og fredag siger Marianne. Ej tusind tak siger jeg. Jeg krammer hende, men det er først næste uge med cheerleading og ballet.

Vi er kommet hen til det sted hvor vi skal til dans. Jeg er virkelig spændt. Vi kommer ind i det rum vi skal være, men det er kun os som er kommet. Vores danselærer kommer ind tror jeg. Vi hilser på hindanden, hun Stephanie. Hun er 16 år og så er hun allerede danselærer, ej jeg var selv danselærer nogen for de små. De andre kommer dsv ikke i dag siger Stephanie. Hvorfor? Spørger Michela. De skulle allesammen noget, men jeg har nogen af mine veninder med siger Stephanie. Der kommer nogen piger ind. Jeg hilser på dem, de hedder Veneda, Emma, Emilie og Louise. Asta kender dem åbentbart i forvejen. Asta er også med i dag. Wauw (D/N) du er da rigtig god siger Stephanie. Tak, jeg har også gået til dans siden jeg var 3 år siger jeg. Så er det jo klart siger Stephanie. Jeg smiler bare. Da vi er færdig til dans og kommer hjem, skifter jeg til ridetøj, Asta og Michela låner et par ridebukser af mig, da de også gerne vil ride lidt.

Jeg har trukket Lavie, Midnight og Beauty ind i stalden. Jeg hjælper dem self med at strigle og sadle op. Vi trækker dem ind på ridehuset. Lucas er ikke hjemme, ellers havde jeg hentet ham. Men jeg hjælper dem med at komme op. De rider selv. Jeg rider forrest på Lavie, Så Asta på Beauty og Michela på Midnight. Michela går selv til ridning, så hun er god til det, Asta går det også godt for. Jeg galoppere lidt rundt med Lavie. Problemet er hun er meget frisk, så hun stejler en del og laver en del bukkespring. Hun er bare ikke til at stoppe altid. Jeg vælger at hoppe af Lavie og se om hun er okay. Hun har så og hun er heller ikke i halt, hun bare frisk og fræk i dag. Jeg hopper op på Lavie igen. Hun går i galop af sig slev. Midnight begynder at jagte Lavie. rundt, Michela rider med pisk, for ellers er Midnight ret irri. Heldigvis begynder Beauty ikke at løbe med. Jeg forsøger at stoppe Lavie, men hun gider ikke. Hun løber ud af ridehuset. Hun falder til sidst til ro og Midnight er også sød igen. Vi har redet i 1 time. Vi skridter og bagefter trækker vi hestene ind i stalden. Om natten plejer de at stå i boks, så de komemr selv i boks. Jeg henter hø ned fra høloftet og lægger i bunke. Så får de ellers deres daglige foder.

Vi kører Michela hjem. Da vi selv er kommet hjem går jeg i bad. Jeg er ret træt. Jeg tager pyjamas på og går ind i stuen. Når gik det godt i dag? Spørger Anthon. Ja rigtig god siger jeg. Asta nikker bare. Er vidst bare en smule trætte siger anthon. Vi nikekr og sige godnat til de andre og går ellers ind på Astas værelse. Skal vi se en film? Spørger Asta. Det kan vi godt, jeg hentet lige min dyne og hovedpude til når vi skal sove siger jeg. Jeg sover inde hos Asta i nat. Jeg kommer ind igen. Hvad har du valgt? Spørger jeg. Ikke nogen aner ikke hvad vi kan se siger Asta. jeg begynder for sjov at kilde Asta lidt. Vi kilder hindanden. Vi sidder med hindandens mobiler og spiller. Jeg har hentet min ipad og vi ser sjove videoer på youtube. Ej det så hyggeligt det her siger Asta. Om det er siger jeg. Vi griner helt vildt meget og kan slet ikke stoppe. Asta siger noget sjobt og jeg falder ned af sengen, fordi jeg flækker af grin. Ej nu vil jeg i seng siger Asta. Enig siger jeg. Vi lægger os tilrette. Godnat Astie siger jeg. Godnat mussi siger Asta.

Kan mit liv blive godt igen??Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum