Kysset

117 4 4
                                    

Arh den dumme alarm. Vent vi har squ da fået fri i dag, på grund alle lærere på skolen skal på kursus lort. Jeg prøver at falde i søvn igen, men det kan jeg ikke. Jeg hører larm fra køkkenet. Jeg står ud af sengen og sniger mig ud i køkkenet. Fuck der står en person med hue. Hvad fuck sker der. Jeg træder ud i køkkenet og personen kigger på mig. Jeg har lyst til at løbe skrigende bort, men gør det ikke. jeg står helt fast frosset. Han finder en kniv og går hen mod mig. Jeg løber rundt i køkkenet, til sidst ud i haven. Pis, han fik fat i mig. Han skubber mig op af muren. Slip mig siger jeg surt. Han giver mig en lussing. Han kaster mig op på hans skulder og holder godt fast på mig selvom jeg sparker ham. Han falder til sidst og jeg skriger. Lidt efter kommer Kim og Anthon ud. Anthon hiver mig væk manden løber væk. Jeg begynder at græde. Hvad skete der? Spørger min far. Jeg hørte... larm fra køkkenet og sneg mig derud... jeg trådte frem og stod helt frosset... jeg løber så ud haven... o.. og han får fat i mig hulker jeg. Skat dig siger min far. Vi går indenfor. Jeg løber ind på mit værelse og tager noget tøj på (det på billedet). Jeg går ind i køkkenet og vi alle spiser aftensmad. Min far og Marianne skal noget, Asta og Andrea skal til København, Anthon skal være sammen med Lauge (altså hjemme hos Lauge) og Alma skal hjem til en veninde så jeg er helt alene hjemme. De andre er tager af sted. Det banker på døren. Jeg går ud og åbner. Det er Thor. Hej Thor siger jeg. Hej siger Thor. Kom da ind siger jeg. Skal du med i biffen, for tror ikke du gide være alene hjemme griner han. Det vil jeg gerne, men skal lige ordne noget siger jeg. Jeg går ind på mit værelse. Jeg krøller hurtigt mit hår, tager et amrbånd på og lækker makeup. Jeg tager solbriller og Day taske. Skal vi gå? Spørger jeg. Wow du cute, men ja siger Thor. Jeg rødmer.

Vi sidder i biografen, vi skal en gyserfilm. Jeg hader gyser, men så har jeg Thor til at beskytte mig. Jeg krammer mig rigtig meget indtil Thor. Filmen af slut og vi vælger at gå en tur. Vi stopper ved Gentofte sø. Vi sætter os på bænken. Jeg stirrer på Thor. Hans dejlige øjne, smil og personlighed er fantastisk. Vent (D/N) stop, jeg har ligesom Jacob. Eller er jeg blevet forelsket i Thor. Vent hvad hvordan det. Thor siger jeg stille. Jaer siger Thor. Jeg kan lide dig ryger det ud af mig. Hvad? siger Thor. Jeg kan lide siger jeg. Jeg kysser ham. Undskyld siger jeg. Det okay siger Thor. Jeg kigger ham i øjnene. Vores løber mødes i et kys. Jeg trækker mig, Thor det forkert siger jeg. Han nikker. Men (D/N), du er min belgiske kusine jeg aldrig havde set siger Thor stille. Hvad? udbryder jeg. Vi fik kontakt til din mor og hun sagde det er dig siger han stille. Den havde jeg ikke set komme med det samme siger jeg. Thor nikker forstående. Kom lad os gå hjem til mig siger Thor. Vi går hjem til ham. Vi går ind i stuen. Der sidder nogen. Mor, Krista og Karl siger Thor. De kigger på Thor og jeg. Vi sætter os ned. I ved det med vores belgiske kusine, hun er her i Danmark siger Thor. Omg hvor siger Krista. Han peger på mig. Jeg kigger ned i gulvet og ved ikke hvad jeg skal gøre eller sige. Thor krammer mig hurtigt. Jeg hedder Ulla siger Ulla, som så er Thors må og ellers hilser vi alle sammen. Vil du ikke sover her weekenden over? Spørger Ulla. Jo siger jeg. Krista går med mig hjem og hente tøj og sådan. Vi kommer hurtigt hjem. Når hvad skal vi lave? Spørger Ulla. Vi kunne tage i zoo siger Krista. Vil i andre det? Spørger Ulla. Ja siger vi i kor. Vi kører så i zoo, det er ret svært at finde en pakkeringsplads, men vi får fundet en. Vi kommer. Vi kommer hen til isbjørnene. Jeg elsker isbjørne. De er søde. Vi går for hyggens skyld i derhen hvor gederne, køerne, hestene nogen andre dyr er. Jeg løber for sjov mod Thor, ved sådan en lille vædeløbs ting. Han vinder men han er også rigtig hurtig. Jeg klapper self ponyerne. Vi går alle sammen indtil gederne på nær Ulla. Vi klapper gederne og bagefter får vi is. Det er så hyggeligt. Vi kigger også nogen kaniner og høns. Bagefter prøver vi en slags labyrint der er. Det sjovt at se Thor gøre det når han er så højt, han kan bare ikke rigtig fine ud af det.

Vi er nu kommet hjem. Det var en mega hyggeligt dag i zoo, jeg er godt nok også lidt træt og øhm i kroppen. Skal vi ikke tage ud og spise? Spørger Ulla. Jo siger vi alle. Vi kører igen til København. Vi finder en rigtig hyggelig restaurant. Vi kommer ind og der kommer en tjener hen. Hvad kan jeg hjælpe med? Spørger tjeneren. Et bord til fem siger Ulla. Han viser os hen til et bord. Den her restaurant er så hyggelig. Vi får bestilt og spiser. Mmm det smager virkelig godt siger jeg. De andre er enige. Hvad vil i lave når vi kommer hjem? Spørger Ulla. Jeg vil godt lege vandkamp siger jeg. Også mig siger Karl. Jeg føler mig rigtig godt inde i familien. Vi kommer hjem. Vi begynder på vandkamp og Ulla ser bare på. Jeg tror hun syntes vi er skører for hun griner tit. Det drengene mod pigerne. Krista og jeg løber om bag huset og finder en spand hver. Vi fylder vand i dem og løber ind i haven igen. Vi kommer bagfra og heller vandet udover drengene. Vi stopper efter et par timer og går ind. Vi vælger at gå i seng. Krista og jeg har sagt godnat til dem alle sammen. Vi gå ind på hendes værelse. Godnat Krista siger jeg og krammer hende. Godnat siger hun og krammer igen. Vi falder hurtigt i søvn.

Kan mit liv blive godt igen??Where stories live. Discover now