Thors kusine?

105 3 1
                                    

Jeg vågner ved min alarm ringer som sædvanlig. Jeg står op, finder noget tøj og tager det på (det på billedet). Jeg lægger makeup, sætter hår og tager et ur og armbånd på. Jeg pakke min taske og går ind i køkkenet. Jeg spiser en bolle med Nutella. Det blevet tid til at tage i skole så jeg gå op og henter min taske og solbriller. Jeg går ud i gangen og tager mine sko på (dem på billedet). Jeg skal mødes med Michela, så jeg går bare hjem til hende. Da jeg kommer hjem til hende står hun uden foran døren. Hey søde siger jeg. Hej smukke siger Michela. Vi krammer og begynder ellers at gå. Vi snakker og hygger os rigtig meget på vej hen til skolen, heldigt vi går i samme klasse. Da vi kommer ind sidder Anna i klassen, hun giver os dræberblikket da hun ser os. Vi ignorere det bare. Jeg lægger min taske og Michela og jeg går udenfor. Jeg tager mine solbriller på da solen skinner ret meget. Er Anna og dig stadig veninder? Spørger jeg. Det ved jeg ikke rigtigt siger jeg. Vi går ind igen. Jeg lægger min solbriller på bordet.

Klokken ringer og vi har time. Vi har fransk yay. Vi har også Anne i fransk. I dag skal i arbejde i grupper og lave nogen opgaver. I bestemmer selv grupperne. Jeg kigger med det samme over på Michela. Hun nikker. Vi får vores opgaver og går ud og sætter os. Vi får lavet dem på 20 min. Michela er også mega god til fransk, men hun er også halv dansker og halv fransker. Anne vi er færdig sige jeg. Det var hurtigt siger Anne. Vi også begge opvokset med det franske sprog kan man vel godt sige siger jeg. Vi får lov til at gå udenfor, vi skal tage billeder af nogen ting og forklarer om dem på fransk og dansk. Skal vi ikke tage billed af fodboldbanen og legepladsen? Spørger jeg. Jo, men vi skal også have af nogen andre ting siger Michela. Jaja siger jeg. Vi starte så med legepladsen og fodboldbanen, vi tager også billeder af blomster og sådan nogen ting. Vi går ind i klassen og forklarer om det. Skolen er slut og jeg skal være sammen med Michela hjemme hos mig. Vi kommer hjem og går ind på mit værelse. Er du andet en dansker? Spørger Michela. Altså min mor er halv amerikaner og halv belgier, så er jeg vel Halv dansker, kvart amerikaner og kvart belgier siger jeg. Ej hvor fedt, jeg er jo halv dansker og halv fransker som du ved. Er du så tit i Belgien? Spørger Michela. Nej jeg har faktisk aldrig set min belgiske familie siger jeg. Ej det nederen siger Michela. Altså min mors far er amerikaner ham har kun kontakt til men, hendes mor som er belgier har hun ikke kontakt til heller ikke retsen af den belgiske familie siger jeg. Nederen siger Michela. Vi går ind i stuen, Anthon og Thor sidder og snakker, vi lytter efter.

Gad vide hvem din kusine er, nu når du aldrig har set hende siger Anthon. Ja, altså ingen af fra min belgiske familie har kontakt til hendes mor, vi har prøvet rigtig meget, men intet har hjulpet siger Thor. Gid vi kunne finde hende siger Anthon. Ja, men det går nok ikke siger Thor. Nej siger Anthon. Er du halv belgier Thor? Spørger jeg. De får et chok, men de vidste heller vi var her. Har i hele tiden lyttet? Spørger Anthon. Nej kun de sidste fire sætninger sige jeg. Okay sige Anthon. Jeg er halv dansker og halv Belgier siger Thor. Nååår siger jeg. Du er kun dansker eller hvad? Spørger Thor. Nej halv dansker, kvart amerikaner og kvart Belgier siger jeg. Thor kigger mærkeligt på mig. En af mine belgiske kusiner som jeg aldrig har mødt er det samme som dig siger Thor. Okay, men hvorfor har du aldrig set hende? Spørger jeg. Hendes mor mistede kontakten til helle familien, jeg har kun set hendes mor men ikke andre af hendes børn siger Thor. Min mor mistede også kontakten til sin belgiske familie siger jeg. Mærkeligt tilfælde, har du et billed af din mor? Spørger Thor. Nej siger jeg. Okay siger Thor. Michela og jeg går ud i haven. Wow her er varmt siger jeg. Helt vildt siger Michella.Vi soller os indtil Michela skal hjem. Da hun er taget hjem sidder jeg på mit værelse. Anthon kommer ind. Kan vi lige snakke? Spørger Anthon. Ja siger jeg. Han sætter sig ved siden af mig i min seng. Kunne det tænkes du er den kusine Thor aldrig har set? Spørger Anthon. Altså alt det han sagde til dig med hans kusine og hendes mor, passer helt perfekt ud fra mit siger jeg. Jeg syntes vi skal undersøge det nærmere siger Anthon. Lad os det siger jeg. Kan dig og Thor ikke undersøge det? Spørger jeg. Jo, men er du sikker på at du ikke har et billed af din mor? Spørger Anthon. Jeg har det her siger jeg og finder et frem. Tak, jeg viser det til Thor siger Anthon og går.

Der er mad råber Marianne. Jeg går direkte ud i køkkenet. Anthon og jeg tager opvasken, Thor er nemlig taget hjem. Har i fundet ud af noget? Spørger jeg. Thor siger at billedet af din mor ligner Thors kusines mor på en prik siger Anthon. Så kan jeg vel kun være Thors kusine siger jeg. Måske det ikke sikker, Thor snakker med sin far i dag om det siger Anthon. Okay siger jeg. Vi sidder bare og ser film resten af aftenen. Jeg bliver træt og skifter til min pyjamas. Jeg går på toilettet og bagefter fjerner jeg makeup og lægger mig i min seng. Jeg sidder lidt med min mobil, på de sociale medier. Der er bare ikke noget spændende. Jeg sætter min macbook og ipad til opladning og bagefter min mobil. Jeg lægge mig i sengen igen og falder hurtigt i søvn.

Kan mit liv blive godt igen??Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang