Slappe af eller i byen?

232 11 4
                                    

Vi er ankommet på Gentofte hospital. Vi sidder i ventestuen og venter på at det bliver min tur. Jeg sidder og snakker med Alma og Asta. De er rigtig søde. (D/N) siger en dame. Jeg rejser mig og Marianne går med. Du skulle have renset nogen sår siger damen. Ja det skal jeg siger jeg. Henter nogen ting til at rense mine sår med. Hvad har der været sket med dig? Spørger damen. Jeg forklarer det hele. Er der første gang det er sket? Spørger damen. Nej altså når jeg er alene hjemme med ham voldtager han mig, og eller slår han mig bare hver dag siger jeg. I burde da anmelde ham siger damen. Det ligemeget for jeg er flyttet her til Danmark siger jeg. Damen nikker. Av siger jeg. Sviger det siger Marianne. Ja siger jeg. Hun tager min hånd og jeg klemmer den.
Vi er færdige og er kommet ud. Hvordan gik det? Spørger min far. Fint, men det sviger siger jeg. Det skal nok gå væk siger min far. Damen kommer ud. Vi skal lige have dig til scanninged armen siger damen. Okay siger jeg. Marianne går igen.
Jeg har fået svar, jeg har forstuvet håndledet så jeg har fået forbinding på og en slynge får sikrer at der ikke sker mere.
Vi er kommet hjem. Jeg sidder på mit værelse. Anthon kommer ind sammen med Thor. Hvordan går det? Spørger Anthon. Det går vel okay siger jeg. Vil du blive her hjemme i byen eller med os andre i byen? Spørger Thor. Øhm, det ved jeg ikke, jeg har rimelig ondt siger jeg. Anthon sætter sig ved siden af mig. Ham krammer mig. Jeg vil gerne med byen siger jeg. Fedt siger Anthon. Vi går ud af værelset og ind i køkkenet. Skal vi snart tage i byen? Spørger Anthon. Ja, vi tager i fields siger Asta. Fokay siger Anthon. Vi går ud og tager overtøj på, Asta hjæper mig da det ikke er så let. Vi sætter os ud i bilen. Glæder du dig? Spørger Asta. Ja siger jeg. Skal du så shoppe? Spørger Asta. Ja, det kan godt være, jeg har i hvert fald penge nok til det griner jeg. Hvor mange? Spørger Asta. Uhh så over 1 million siger jeg. Wow hvordan så mange? Spørger Alma. Min mor og papfar er vildt rige siger jeg. Det squ stadig mange penge siger Anthon. Er det? Griner jeg. Ja det er siger Anthon. Jeg plejer at få 5000 i lommepenge griner jeg. Er du sindssyg de har penge siger Anthon. Ja, de har også 4 firmaer i USA, tror vidst de har flere så har de bare ikke sagt det siger jeg. Hold da op siger Asta. Jeg griner lidt. Hvor bor de så? Spørger Marianne. Hollywood, vi har 2 firmaer i Hollywood og 2 i New York og sikker flere nogen andre steder siger jeg. Så er du da i hvert fald vant til storby livet siger Anthon. Ja det er jeg siger jeg. Vi er ankommet til fields. Vi skal allesammen gå sammen da det er hyggeligst. (Det skal lige siges jeg har været i Danmark og ved hvad butikkerne hedder)
Anthon vil du ikke gå med ind i vero moda? Spørger jeg. Tag Asta med hun skal derind siger Anthon. Jeg plejer bare altid at have min storebror Lucas med ind når min tvillingesøster ikke er med siger jeg. Jamen nu har du jo Asta siger Anthon. Fint nok siger jeg. Asta hjælp mig lige siger jeg. Hun kommer hen. Hvilken en? Spørger jeg. Jeg viser hende en flot sort stram kjole og en hvid blonde kjole. Den blonde er sødest til dig siger Asta. Tak siger jeg. Jeg køber 1 kjole, 1 T-shirt og et par bukser. De andre kigger færdigt, og får købt lidt. Der er gået nogen timer og min mave rumler. Er du sulten? Spørger min far. Ja siger jeg. Vi finder et sted at spise. Du har alligevel fået shoppet en del siger Asta. Ja, men det godt i andre er søde og holde der siger jeg. Hvordan ville du selv holde det? Griner Asta. Ved jeg ikke griner jeg. (D/N) hører jeg en stemme sige. Jeg kigger rundt og ser min kæreste Jacob. Må jeg lige hurtigt løbe over til ham? Spørger jeg og nikker mod Jacob. Ja self siger Marianne. Jeg rejser mig og løber ind i et kram. Hvor har jeg savnet dig siger Jacob. Jeg har ogs' savnet dig siger jeg. Hvad laver du egentlig her? Spørger Jacob. Jeg er flyttet hjem til min far siger jeg. Hvor fedt, så kan vi være mere sammen siger Jacob. Ja, men må smutte igen siger jeg. Ring til mig siger Jacob, jeg nikker og løber hen til de andre. Vi er blevet færdige med at spise. Far jeg skal lige købe ny telefon, den jeg har nu er fuldstændig smadret siger jeg. Okay siger min far. Jeg går i elgiganten og køber en ny iPhone 6s guld.
Vi er nu kommet hjem og har jeg shoppet vildt meget, så de hjæper mig ind på mit værelse med det. Jeg får min iPhone op at køre og alt er godt. Alma kommer ind. Hej Alma siger jeg. Hej, der er mad siger Alma. Nurh hvor er du sød, jeg kommer nu siger jeg. Jeg rejser mig og vi går sammen ud i køkkenet. Vi sætter os ned. Mmm det smager godt siger jeg. Tak siger Marianne og smiler. Da vi er færdige hjælper jeg med at vaske op. Da vi er færdige går jeg ind på mit værelse. Jeg tager min macbook og går på Netflix. Jeg sætter Pretty Little Liars. Efter jeh har set et par afsnit slukker jeg og pakker min macbook væk. Jeg går ned og siger godnat til de andre da jeg er rigtig træt. Lige pludselig åbner min dør og Jacob kommer ind. Hvad laver du griner jeg. Tænkte på at komme og hygge med dig siger Jacob. Jamen jeg vil i seng siger jeg. Jeg bliver her og sover siger han. Jeg har pyjamas på og Jacob har kun boxershorts på. Altså i forhold til at han kun er 14 som mig, så hans er mave veltræned og lækker. Han lægger sig ned under dynen til mig. Godnat siger jeg. Godnat siger Jacob. Jeg lægger mit hoved på hans bryst og han nusser min mave. Jeg falder hurtigt i søvn.

Like og kommenterer for mere

Kan mit liv blive godt igen??Where stories live. Discover now