časť. 17

1.4K 67 1
                                    

*klop. klop.*

,,Mayle? Si to ty? Poď ďalej mám odomknuté."

,,Ehmm.....to som ja Miki. Prepáč, že ťa otravujem. Ja len som ti priniesol nejake veci. Mayle vravela čo ti mám asi kúpiť. Máš tu čokoládu, zmrzlinu aj test a dokonca neviem čí máš rada pomarančový džús ale vraj je pre tehotné ženy dobrý."

,,Och....vďaka. Poď ďalej."

,,Já veľmi sa ti ospravedlňujem. Neviem čo to do mňa vošlo. Mal som zlé obdobie. Dosť som pil čo si si asi aj všimla. A tie dve baby som uniesť nechcel. Fakt mi šibalo a..."

Prerušila som ho. Chcela som mu povedať čo si o tom všetkom myslím.

,,Miki viem, že možno chceš aby som si to dieťa dala vziať alebo neviem. No ja to nedokážem. Dosť som sa na neho naviazala a to ešte nie je na svete. Rozprávam sa s ním a už teraz ho ľúbim."

,,Ja nechcem aby si si ho dala preč. Je to tvoja vec. Ja len nechcem aby ma oslovoval otec. Nedokážem to. Som zbabelec viem. Dokázal som ti ho len urobiť, čo ma strašne mrzí. Prepáč."

Priblížil sa ku mne naozaj blízko. Neviem čo to do mňa vošlo ale priblížila som sa aj ja. Pozerala som sa do jeho čokoládových očí. Boli krásne. Aj on nebom škaredy. Bol ozaj pekný. Do riti na čo to myslím. Odtiahol sa odo mňa aj ja od neho.

,,Bože prepáč."

Odišiel a ja som si sadla na posteľ. Nie nie nie. Skoro som ho pobozkala. Čo to do mňa kurník vošlo. Nemohla som ho dostať z hlavy. Tie oči, vlasy. Ja neviem čo sa so mnou deje. Zamilovať sa do únoscu. Nie nikdy. Radšej som si otvorila čokoládu a vyšla som na balkón. Pozerala som na západ slnka. Bol krásny. Za posledné dni som už nad útekom nerozmýšľala.

,,Alica? Čo sa tu stalo?"
Prerušila ma v premýšľaní Mayle.

,,Čo by sa mali stať?"

,,Miki vybehol ako blázon a bežal niekde von. Ty si mu vynadala?"

Nechcelo sa mi klamať a tak som jej všetko povedala a rovinu. Chvíľu premýšľala a potom mi povedala niečo čo ma fakt šokovalo.

,,Vieš ty sa k nemu celkom hodíš. Ale daj si pozor na Veron. Stále za ním chodí a tak. Prajem vám to."

,,Šibe ti May? Nechcem ho a je mi jedno čo s ním ma Veron. Je to môj únosca. Nebudem s ním nič mať. Jedine čo nás spája je to malé. Nič viac rozumieš?"

,, Rozumiem."

Ako to tak vidím tak budete mať časti teraz pravidelne lebo ma to písanie dosť baví.

Terias

ÚnosWhere stories live. Discover now