časť. 10

1.8K 73 7
                                    

Predtým než začnete čítať ďalšiu časť vám chcem povedať, že táto bude vlastne také zhrnutie ich životov,čo sa stalo predtým než uniesol Miki Alicu atď. Prajem príjemné čítanie

Miki:
V ten deň prišiel otec domov zase opitý. Bol totálne na mol. Rozbijal čo sa dalo, bol agresívny a vulgárny. Mama rýchlo vzala moju malú sestričku Kajku a ukryla sa u mňa v izbe. Plakala. Veľmi veľmi plakala. Snažila sa svoj plač ukryť no vedel som, že trpí. Otec ju často bil, bil aj mňa a Kajku. Hanbil som sa za neho. Bol taký odporný. Nechodil do práce už rok a mama. Mama chuderka drela ako kôň. Pracovala cez deň aj v noci. Ja som sa snažil tiež chodiť na brigády. No otec, otec mi všetko vzal a prechlastal. Dobijal sa do izby kde sme sa schovali. Kričal, búchal a hrešil. Mama nakoniec otvorila. Vošiel dnu nadal nám a povedal máme nech vyjde von. Vyšla a on ju surovo až do krvi zbil. Mala Kajka plakala a ja, ja tiež. Nedokázal som sa na to pozerať. Ani neviem prečo, jednoducho so si vzal bundu a išiel som von. Bola už tma a ja som sa potuloval po ulici. Okolo dvanástej som sa rozhodol ísť domov. Vošiel som a všade bola krv. Nedokázal som ani dýchať. Dúfal som, že sa nestalo to na čo som v tej chvíli myslel. Prešiel som smerom do spálne a uvidel som to. Mamu a Kajku krvavé na posteli a otec na zemi s nožom v srdci. Volal som okamžite záchranku a dúfal som, že ich zachránia. No napokon obe v nemocnici zomreli. Zrútil som sa. Začal som piť a drogovať a vedel som, že teraz som ako otec. No v poslednej chvíli sa zjavila Klaudia a tak jej vďačím za to, že ma vytiahla z tých sračiek. Aj keď som nie úplne v poriadku a občas mávam záchvaty hnevu aj tak som rád, že žijem. A prečo som uniesol Alicu? Preto lebo mi neskutočne pripomínala Kajku. Vo všetkom. Videl som ju pár krát na ulici a chcel som aby stala pri mojom boku a bola ako moja dcéra. Keď už bola niekoľko týždňov u mňa dole v pivnici vedel som, že som urobil chybu no vrátiť ju späť by ma stalo roky väzenia a stratil by som milovanú Klaudiu.

Klaudia:

Žila som si ako v bavlnke. Naši mali kopu peňazí. No ja som si toho nevažila a stále som bola k ním drza. Správala som sa úplne hlúpo a na verejnosti si zo mňa robili srandy. Predvadzala som sa a bola som totálne trapna. Rodičia mi dali prvé a posledné a ja, ja som bola tupa. Až jedného dňa naši išli pozrieť starku do nemocnice. A ja ako najväčšia pubertačka som protestovala a chcela som ostať doma lebo mi išiel seriál. A tak naši išli sami. A ja pubertalna krava som im zavolala, že som hladná nech sa ponáhľajú. Nevedela som si spraviť ani sproste hrianky. Ale oni sa už nevrátili. Mali autonehodu a obaja zomreli. Dosť ma to vzalo a uvedomila som si aká som bola sprosta a oni len vďaka mne umreli. Babka sa dostala z nemocnice a vychovavala ma. Predtým než aj ona zomrela spoznala som sa s Mikim a pomohla som mu dostať sa z tých sračiek čo zvadzal. Po smrti babky som sa k nemu nasťahovala. Tlačil na mňa. Chcel svadbu a babo ale ja som nechcela. No teraz keď máme Alicku som šťastná a zistila som,že by som bola skvelá mama.

Alica:

Možno niekto z vás pozná ten pocit keď vás vaši rodičia stále kontrolujú a vy nemáte možnosť žiadneho vykvetu a ste stále doma zavreta nad knihami. No bolo mi jasne, že som asi na takýto život jednoducho predurčená. Bola som však rada za rodičov lebo niekto ich nemá a iný sa sťažujú na to ako ich rodičia nechceli pustiť na diskotéku alebo im nekúpil iphone v správnej farbe. Ja som bola rada za každý jeden deň a rodičmi. Je pravda, že občas sme sa pohádali ale bola to len taká hádka, ktorá trvala asi 2 minúty. Mama ma stále srážila a nikam ma nepúšťala. No na tento koncert som ju prehovorila a ani neviem ako.Avšak teraz to ľutujem. Veľmi by ma zaujímalo prečo ma Miki uniesol a odoprel mi materinsku lásku.
A dám vám jednu radu. Buďte radi za svojich rodičov a vážte si ich.

Tak dnes dlhšia časť trochu ale vidím, že ste sa dopracovali až do konca. Dúfam, že sa dnešná časť páčila.

Terias

ÚnosWhere stories live. Discover now