časť. 16

1.4K 62 2
                                    

Sedela som pri stole a iba som sa hrala s lyžičkou. Vložila som ju do polievky a iba som ju pomaly miešala. Na nikoho som sa nepozerala. Nemala som na nič chuť.

,,Jedz. Nebudem variť zbytočne."

,,Nie som hladná. Nie je mi dobre idem si ľahnúť."

,,To ma nezaujíma. Okamžite to zjedz."

,,Miki ja to dojem neskôr. Nevidiš, že mi je zle? Si slepý? To kvôli tebe. Potrebujem čo najskôr nejaký tehotenský test."

Veron sa ozval a bolo z nej cítiť alkohol. Neviem čo jej podáva ale razilo to z nej už z diaľky.

,,Čo ti šibe? HAHA. To je môj frajer."

,,Je mi jedno koho je to frajer. Nikdy by som sa s ním nevyspala. Ale on je obyčajný hajzel čo sa nevie vpratať do kože. Proste unesie nejakú babu a zničí jej celý život."
Už som to v sebe nedokázala viac držať. Povedala som mu to na rovinu. Všetci na mňa pozerali ako na zjavenie. Rýchlo som sa odpratala preč. Mayle za mnou hneď dobehla.

,,Viem, že ak si tehotná tak to dieťatko nebudeš chcieť ale nezabíjaj ho prosím."

,,Teba sa to povie. Nie si tehotná a nečakáš dieťa s tým hajzlom. Ja už nemám síl. Chcem umrieť a chcem aby umrelo aj to decko. Bože nenávidím ho ani seba ani nikoho."

,,Neblbni. To dieťa si to nezaslúži. A dobre viem aké to je. Aj moju mamičku znásilnil nejaký hajzel. Mala vtedy len 17. Ona sa však rozhodla bojovať a aj napriek tomu ma mala rada. Dokonca si dokončila aj školu. Potom si našla priateľa a ten je a aj bol môj akoby vlastný otec. Mala som ich rada. Prosím dobré si to rozmysli. Nechám ta samú a poviem Mikimu nech ti kúpi test dobre?"

Tisli sa mi slzy do očí. To čo mi Mayle povedala na šokovalo a zároveň mi otvorila oči. Bola som síce presvedčená, že sa pokúsim a urobím všetko preto aby to malé zomrelo ale teraz som si uvedomila, že ono za to nemôže. Budem bojovať. A budem bojovať aj za útek. Zachránim nás.
Teraz hlavne potrebujem kľud.

Strašne ma to baví písať takže dnes ešte jedna časť. Dúfam, že a páči. :)

Terias

ÚnosWhere stories live. Discover now