*Kλαματα*

275 20 10
                                    

Γεια σας!

Οπως παρατηρειται ολα τα κεφαλαια ειχαν αριθμους ως τιτλο και τωρα απλα δεν ειχα ιδεα πως να το ονομασω και εβαλα τη μονη λεξη που με εκφραζει ενω γραφω.

Παιδια αληθεια κλαιω. Δακρυα αληθινα. Δεν περιμενα οτι με το τελος αυτης της ιστοριας, τα μονα μου αισθηματα θα ειναι λυπη και στεναχωρια. Ειναι η πρωτη φορα που τολμησα να κανω κατι τετοιο και μπορω να πω οτι δεν ειναι τοσο μεγαλη αποτυχια οσο περιμενα οτι θα ηταν.

Βεβαια, εχω ακομα χωρο για βελτιωσεις αλλα το πρωτο μου μελημα εδω ειναι το κειμενο να ειναι κατανοητο. Οποτε ναι, κατι καταφερα! :)

Ελπιζω ομως παρολ'αυτα να σας αρεσε αυτο που διαβαζατε τοσο καιρο. Ειναι περιττο να πω ποσο αγχος ειχα καθε φορα που ανεβαζα για το αν θα σας ικανοποιουσε το περιεχομενο του καθε  κεφαλαιου. Επρηζα συνεχως την Πενη και τη Μυρτω (ισως τις εχετε δεις στα σχολια) καθε φορα που τελειωνα ενα κεφαλαιο για να μου πουν αν τους αρεσε αυτο που διαβαζαν.

Και εδω ερχεται η στιγμη να ευχαριστησω ολους εσας. Κυριως την μεγαλη υπομονη που ειχατε καθως παραπανω απο μια φορες χρειαστηκε να περιμενετε αρκετο καιρο μεχρι να διαβασετε τη συνεχεια. Δεν περιμενα ποτε να ειχα τοσο υποστηριξη οσο αυτη που μου δειξατε εσεις και δεν φανταζεστε ποσες φορες με κανατε να χαμογελασω με τα σχολια σας. Γι'αυτο σας ευχαριστω. Σας ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ. Δεν εχετε ιδεα ποσο.

Επισης πρεπει να ευχαριστησω και τις προαναφερθεισες Πενη και Μυρτω γιατι πραγματικα μεγαλο μερος αυτης της ιστοριας δεν θα γινοταν χωρις αυτες και πραγματικα σας αγαπω οσο τιποτα αλλο. Ειστε θεουλες <3

Τελος, ειχα μια ιδεα. Δεν ξερω ακομα αν θα αποπειραθω να ξεκινησω καινουρια ιστορια στο τοσο κοντινο μελλον. Ισως ναι. Ισως και οχι. Προς το παρον ελεγα να ανεβασω λιγα ακομα κεφαλαια για το τι γινεται στις ζωες των ηρωων μετα απο αυτο το τελος. Οχι πολυ μεγαλα απλα μια ματια. Αν θελετε. Γραψτε μου στα σχολια σας εκλιπαρω.

Ακομα, καλο ειναι να μην σβησετε αυτη την ιστορια καθως ο,τι καινουριο ανεβαζω θα ενημερωνεστε απο εδω.

Αυτα.

Σας αγαπω ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ

Για ο'τι θελετε μπορειτε παντα να μου στελνετε μηνυμα και να μιλαμε ξερετε εσεις.

Λοιπον, δεν σας αποχαιρετω γιατι εχουμε ακομα μελλον. Σχολιαστε σχολιαστε σχολιαστε.

Εκατομμυρια φιλια,

Φωτεινη 

Το ΗμερολογιοWhere stories live. Discover now