16

329 32 2
                                    

25 Δεκεμβριου. Χριστουγεννα. Μια απο τις μεγαλυτερες και πιο διασημες γιορτες του κοσμου. Αν και προσωπικα, δεν τρελαινομαι. Με την οικογενεια μου ποτε δεν διναμε ιδιαιτερη βαρυτητα σε αυτη τη γιορτη. Ηταν απλα μια ευκαιρια για εμενα και την Gemma να κοροιδεψουμε τους ηλιθιους συγγενεις μας.

Τελος παντων, δεν ειχα σκοπο να αλλαξω αυτη την παραδοση μεχρι που ηρθαν τα πρωτα και δυστυχως τελευταια Χριστουγεννα με τη Rose. Ηταν, χωρις πολλα λογια, μια απο τις καλυτερες μερες της ζωης μου.

Οπως λοιπον καθε χρονο, ειχα σκοπο να επισκεφτω την οικογενεια μου πισω στο πατρικο μας. Το ιδιο θα εκανε και ο Liam, o Niall, o Louis αλλα και η Lisa οπως εμαθα αργοτερα. Η Rose θα καθοταν στο δωματιο που μοιραζοταν με τη Lisa, επειδη λογω των τσακωμων αναμεσα στην οικογενεια της, δεν ειχε καμια ορεξη να χαλασουν οι διακοπες της. Της προτεινα πολλες φορες να ερθει μαζι μου αλλα οπως ελεγε δεν ηθελε να ενοχλησει με την παρουσια της.

-Rose, θα ερθεις δεν το συζητω.

-Harry, οχι. Δεν θελω να ενοχλησω. Δεν τους ξερω και δεν με ξερουν. Ασε που μπορει να με μισησουν κιολας. Και αυτο θα ειναι τρισχειροτερο.

Μου γυρισε την πλατη και εκανε πως σιγυριζε το δωματιο. Ηξερα οτι σκεφτοταν πολυ συχνα αυτο το θεμα και οτι και να ελεγα δεν μπορουσα με τιποτα να την κανω να σκεφτει το αντιθετο. Για να την παρηγορησω, την παιρνω στην αγκαλια μου και τη φιλαω σε ολο της το προσωπο μεχρι να χαμογελασει.

-Δεν υπαρχει περιπτωση να σε μισησουν. Αντιθετα, θα σε λατρεψουν.

-Ναι καλα. Οχι, προτιμω να κατσω εδω. Ετσι θα μου λειψεις περισσοτερο και οταν επιστρεψεις, η χαρα μου θα ειναι μεγαλυτερη.

Δεν προσπαθησα να τη μεταπεισω ξανα γιατι το μονο που θα καταφερναμε θα ηταν να τσακωθουμε. Και ποιος θελει να τσακωνεται μεσα στα Χριστουγεννα.

Ειχαμε αποφασισει ολοι μαζι να ανταλλαξουμε τα δωρα μας την ημερα της Πρωτοχρονιας που θα ειχαμε ολοι επιστρεψει. Ωραια, ομως η αποφαση. Επρεπε να παρουμε και τα δωρα. Εδω ηταν λοιπον που αρχιζαν και τα δυσκολα. Χωριστηκαμε σε αγορια και κοριτσια και ειπαμε μια μερα να παμε στο κοντινοτερο πολυκαταστημα, η οπως το αποκαλεσε η Lisa mall της περιοχης.

Ξοδεψαμε κυριολεκτικα μια μερα ολοκληρη σε αυτο το απαισιο μερος. Εγω, o Liam και ο Niall χωριστηκαμε στην αρχη για να παρουμε πρωτα τα μεταξυ μας δωρα και μετα ξαναμαζευτηκαμε για να παρουμε δωρα στα κοριτσια. Εκτος απο τις κοπελες μας, ειχαμε και τα αδελφια και τους γονεις μας. Αντε γεια λοιπον.

Το ΗμερολογιοWhere stories live. Discover now