20

279 31 0
                                    

Ενα απο τα καλυτερα μερη που μπορει να βρισκεται καποιος μετα απο ολα οσα εχουν γινει ειναι το μπανιο. Κι αυτο γιατι το ζεστο νερο οντως σε βοηθαει να σκεφτεις πιο καθαρα και να βαλεις σε μια ταξη το μυαλο σου. Γι'αυτο εβαλα το τερμα το καυτο νερο και καθισα πανω απο μια ωρα να αναλογιστω τη θεση μου.

Τι ειχε συμβει σημερα λοιπον. Η καταστροφη του κοσμου ισως. Η Δευτερα Παρουσια; Ισως και τα δυο, μιας και η Rose ειναι ζωντανη. Ειναι ζωντανη με σαρκα και οστα. Βασικα, ειναι πιο ζωντανη απο ποτε. Ολο τον περασμενο χρονο που εγω μυξοκλαιγα και ειχα πεσει σε μια μορφη καταθλιψης, η Rose ηταν ζωντανη.

Η αληθεια ειναι οτι δεν ξερω τι περασε τον χρονο αυτο, οποτε δεν μπορω να εγγυηθω οτι ολα ηταν μελι γαλα. Ισως να ηταν το ακριβως αντιθετο. Ομως, δεν μπορω να μην νιωθω αδικημενος και οργισμενος που εγω ειχα κρατηθει στο σκοταδι. Βεβαια οχι μονο εγω, αλλα και ολοι οι αλλοι που νοιαζονταν τη Rose. Τοσες ομως και τοσες φορες το ημερολογιο της ελεγε οτι ημουν το μονο ατομο το οποιο εμπιστευοταν απολυτα. Τοτε γιατι ολα τα ψεματα;

Γιατι επρεπε να μαθω ολη την αληθεια μεσω ενος ημερολογιου;

Το ημερολογιο. Αυτο ηταν. Η αδελφη της ηταν αυτη που μου το εδωσε. Αραγε η Rachel ηξερε τιποτα απο ολα αυτα; Το πιθανοτερο. Ισως θα επρεπε να την επισκεφτω. Και αμεσως μαλιστα. Αλλα αυριο. Εχω ακομα λιγο ζεστο νερο.

Τωρα λοιπον που η Rose ειναι ζωντανη, τι θα κανω αμα τη δω; Γιατι και αυτο καποια στιγμη θα γινει. Θα την κοιταζω και θα εξακολουθω να βλεπω την Rose που θυμομουν η καποια αλλη; Καποια που εγω δεν ξερω. Αυτο ισως να ειναι και το πιο τρομαχτικο κομματι.

Αυτος ο χρονος με αλλαξε πολυ, αλλα δεν θα αλλαξε και την ιδια; Θα εχω τη δυναμη να μαθω αυτη τη καινουρια Rose; Θα ειναι τα αισθηματα μου αρκετα ωστε να την κρατησουν σε μενα; Θα μπορεσουμε να κανουμε μια νεα αρχη;

Ωχ Θεε μου. Δεν θα αντεξω να τη χασω για δευτερη φορα. Οχι τωρα που την ξαναβρηκα. Οχι τωρα που μπορω να τη νιωσω ξανα. Οχι τωρα που μπορω να ξαναβρω την ευτυχια.


Βγαινω απο το μπανιο και γρηγορα αλλαζω. Εξω η Felicity εχει αποκοιμηθει. Παλι καλα γιατι τα πραγματα θα ηταν υπερβολικα αβολα. Η Felicity. Εμφανιστηκε τοσο ξαφνικα και τα πραγματα εχουν προχωρησει πολυ γρηγορα μαζι της. Υπερβολικα γρηγορα. Στην ουσια δεν ξερω καν πως να συμπεριφερθω οταν ειμαι μαζι της. Ειναι τοσο απροβλεπτη.

Μεσα σε μια μερα την εχω φιλησει ηδη δυο φορες. Οσο ομως κι αν ντρεπομαι που το λεω, δεν ενιωσα καθολου ενοχες. Μου αρεσε. Την πρωτη φορα, νομιζα οτι τη φιλησα επειδη μου θυμιζε τοσο τη Rose, που απλα παρασυρθηκα. Για τη δευτερη, μπορω να πω παλι την ιδια δικαιολογια, αλλα ποσο θα ισχυει; Τη φιλησα επειδη μου λειπει τοσο η Rose που ηθελα να καλυψω το κενο ή ειναι κατι αλλο;

Αχ ποσο φοβαμαι αυτο το αλλο. Δεν μπορει να γινεται. Αφου αγαπω τη Rose. Γινεται να αρχιζω να ερωτευομαι τη Felicity; Οχι; Ναι; Δεν ξερω.

Ομως, οσο καθομαι απεναντι της και την βλεπω να κοιμαται, τοσο πιο πολυ θελω να την ξαναφιλησω. Και αυτη τη φορα δεν ειναι εξαιτιας της Rose. Τι σου εχει συμβει Harry;


Γινεται καποιος να ερωτευτει ενω ειναι ερωτευμενος ηδη με καποιον αλλο; Μαλλον. Αυτο μου συμβαινει; Ειναι δικαιο ομως αυτο για τη Felicity η ακομα και για τη Rose; Ειμαι τοσο μπερδεμενος. Πρεπει να ξεκαθαρισω τα αισθηματα μου απεναντι και στις δυο τους.


Η Felicity αναδευεται και τοτε βγαινω απο τις σκεψεις μου. Η ωρα ειναι 3 και νιωθω επιτελους τα ματια μου να κλεινουν. Πεφτω στο κρεβατι και η Felicity και η Rose ειναι λες και παλευουν στο μυαλο μου για το ποια θα κυριαρχησει.






Το ΗμερολογιοΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα