28

225 33 2
                                    

Harry's POV

Περιμενω εδω και λιγη ωρα μαζι με τη Felicity. Σε λιγο τελειωνει η μιση ωρα και κοντευω να τρελαθω. Η Felicity ειναι πιο ηρεμη αν και παιζει συνεχως με τα δαχτυλα της για να κρυψει τη νευρικοτητα της.

-Αυτο ηταν. Harry πρεπει να παμε να τη βρουμε. Δεν μπορω να περιμενω αλλο.

-Εχεις δικιο.

Εκει ομως που ημασταν ετοιμοι να ανοιξουμε τις πορτες μας, βλεπουμε τη Rose να τρεχει προς το μερος μας. Βγαινω και τρεχω να την αγκαλιασω.

-Rose εισαι καλα; Δεν εχεις ιδεα ποσο τρομαξαμε. Ποσο τρομαξα.

-Καλα ειμαι ναι. Ευτυχως δεν με πηρε κανενας χαμπαρι που εφυγα.

-Μα δεν καταλαβαινω. Πως γινεται οι γονεις σου να μιλανε με τον Zayn;

-Μακαρι να ηξερα Harry πραγματικα.

Εκεινη τη στιγμη η Felicity πεφτει στην αγκαλια της Rose και πανε και οι δυο τους λιγα βηματα πισω απο τη φορα. Χαιρομαι που βλεπω οτι η Felicity παρα τα οσα εχουν γινει μεταξυ μας δεν εχει αλλαξει τη συμπεριφορα της μπροστα στη Rose.

-Κοριτσια, δεν θελω να χαλασω τη στιγμη σας, αλλα δεν μπορουμε να κατσουμε εδω πολυ.

-Εχεις δικιο. Rose, καλυτερα να ερθεις μαζι μας στο δωματιο του Harry να συνεχισουμε με τα ημερολογια. Τωρα ειναι που πρεπει να μαθουμε τη συνεβη.

* * * * * * * * * * * *

Για ακομη μια φορα ασχολουμαστε ολοι μαζι με τα ημερολογια του Zayn. Μονο που αυτη τη φορα ειμαστε εφοδιασμενοι με μισο τονο φαγητο και πολλους καφεδες για να μπορεσουμε να βγαλουμε το βραδυ.

Η Rose κι εγω καθομαστε στο κραβατι μου, ενω η Felicity στο απεναντι δικο της. Καθομαστε και παλι μεσα στην απολυτη ησυχια και προσπαθουμε να βρουμε οτιδηποτε μας βοηθησει να μαθουμε την αληθεια.

Βεβαια τα ημερολογια τελειωναν και εμεις δεν ειχαμε βρει τιποτα. Συνεχεις, βαρετες καταχωρησεις των ημερων του Zayn και τιποτα που να συνδεεται με οσα εχει ο ιδιος κανει.

-Παδια, παιδια, παιδια, παιδια. Τι βρηκα; Τι βρηκα;

Η Felicity ειχε σηκωθει ορθια και χοροπηδουσε σε ολοκληρο το δωματιο. Μετα το αρχικο μας σοκ, αρχισαμε ολοι να γελαμε με τον ενθουσιασμο της.

-Τι βρηκες;

-Αυτο που βρηκα Rose μπορει να δινει τη λυση σε ολες μας τις ερωτησεις.

Το ΗμερολογιοWo Geschichten leben. Entdecke jetzt