Suocavanje

8.9K 532 74
                                    


Ako zelite kompletni dozivljaj, pustite pesmu koja je inspirisala mnoge delove ove price. Eto vam je iznad.

-------------------------

''Ne mozes me drzati ovde.'', prkosno mu je rekla, kao da je zaboravila razlog zasto je dosla ranije kuci.

Nije vise plakala, ali su joj se suze i dalje caklile na obrazima. Disala je ubrzano, vidno potresena zbog citave situacije. Tresla se od njegove blizine, bolelo je sto joj je bio tako blizu, a ona nije nista mogla da uradi osim da se izgubi u njegovom intenzivnom pogledu.

''Mogu i moram.'', nije se pomerao.

Nije pokusavao da joj se ponovo priblizi, bilo mu je dovoljno mucno kada je osetio njenu meku kozu pod svojim dlanovima i njen dah na svom licu, jer nije mogao da je zagrli ili poljubi.

Toliko ju je zeleo, a znao je da ona njega ne i to ga je razdiralo vise od svega.

''Zasto si dosla?'', pitao ju je.

Cutala je, mrsteci se. Nije zelela da mu kaze istinu, ne nakon prizora kojem je prisustvovala pre par minuta.

''Tako znaci.'', zatvorio je oci, umorno vrteci glavom. Izdahnuo je, a zatim prislonio ledja uza zid lifta, spustajuci se na pod, ''Mogu da sedim ovde celi dan. Budi tvrdoglava, ali ja ne idem odavde dok ne zavrsimo sa besmislicama jednom za svagda. Ne mogu vise ovako da zivim.'', iznenadio ju je ton njegovog glasa, bio je tako pun tuge, nekako tezak i umoran.

''Kako to tacno zivis?'', pitala je otrovno, ''Koliko sam videla uzivas, tako da ne znam o cemu pricas. Izgleda da ti Samanta bas lezi. Uzmi upropasti i njen zivot. Zelis li da joj dam otkaz, da je oslobodim za tebe?''

''Ti si stvarno neverovatna, znas li to?'', nasmejao se osmehom punim ogorcenosti, iako mu je prijala njena ljubomora, ''Samanta je divna devojka, ne uvlaci je u ovo, jer ona i ja imamo samo jedno divno prijateljstvo.''

''Ma sta mi rece?'', prekinula ga je.

''Upravo to sto si cula.'', bilo mu je muka da pokusava da razgovara s njom na fin i smiren nacin. Nju nije bilo briga kako se ponasa prema njemu, zasto bi se onda on suzdrzavao, ''Da, svidja mi se, da li si to zelela da cujes? Lepa je, posebna, bas kao sto si i ti nekada bila.'', zacnula ju je njegova upotreba proslog vremena, ''Ali ona nije ti.'', srce joj je preskocile zbog ovih reci, ''Prvo me je odbila jer te previse postuje, obozava Charlieja, zahvalna ti je i ne zeli da upropasti sve zbog mene. Postujem to, jer to samo dokazuje da je vredna. Drugo, ne vidim kako je to tvoj problem Violet. Toliko sam se trudio da se iskupim za sve, da ti dokazem da mi je zao i da te volim. Zeleo sam da imam porodicu s tobom, uradio sam sve da ti dokazem da sam se stvarno promenio, a ti si na sve to pljunula. Odbacila si me i stvarno ne znam odakle mislis da imas prava da optuzujes mene ili jos gore Sem, kada si jedini krivac u ovoj situaciji upravo ti .''

Sve vreme tokom njegovog razgovora, gledala ga je razrogacenih ociju i blago otvorenih ustiju, u nemom soku. Bio je u pravu, nije mogla da ospori ni jednu jedinu rec. Dosla je da pokusa da popravi stvari s njim, a opet se ponasala grozno.

Sta nije bilo u redu s njom?

Opet je pocela da place, nemocna da progovori. Zelela je toliko toga da mu kaze. Opet joj je govorio da je voli i da zeli samo nju, a ona je samo cutala.

''Drugaciji si, ali...'', zastala je pokusavajuci da dovede misli u red, ''Kako mogu da znam da ovo nije jos jedna od tvojih igrica?'', morala je da pita, ''Kako da budem sigurna da se jednog jutra neces probuditi i odluciti da ti je dosta porodicnog zivota? Ja bih nekako i prezivela, ali sta ce biti sa Charliejem?'', jedva je izgovorila.

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Where stories live. Discover now