Je l' ti to mene uhodiš?

19.3K 773 69
                                    


''Da li si sigurna da će biti tamo?'', pitao je asistentkinju sa vidnom frustracijom u glasu.

''Naravno da jesam. Osim ako ne promene planove naravno.'', rekla je uljudnim tonom.

''Kako si uopšte saznala?'', nije stvarno bio zainteresovan, već je želeo da proveri da li Hilari govori istinu ili ga samo farba kako ne bi izgubila posao.

Bilo je nepotrebno reći da je nepoverenje bilo sastavni deo njegovog karaktera.

''Potražila sam gospođicu Hejz na društvenim mrežama. Kada nisam ništa pronašla, setila sam se da je advokatica Stark, kada je juče stigla na sastanak, spomenula da će njena prijateljica uskoro stići. Ona je, naravno, bila svuda po internetu. Proverila sam njen Fejsbuk profil i posrećilo mi se.'', bilo je evidentno da je Hilari pokušavala da sakrije iznerviranost u svom glasu, ali retko ko je nešto mogao da sakrije od Zejna. Bio je jako pronicljiv, ''Gospođica Stark je objavila - Društvo na okupu nakon godinu dana! Spremni za ludilo u Velu?'', čitala je status sa telefona.

''Možeš da ideš.'', bilo je sve što je rekao nakon objašnjenja.

Njegovi zaposleni su odavno naučili da ne očekuju reči hvale ili znake zadovoljstva od strane njihovog šefa. Iako jeste bio impresioniran Hilarinom domišljatošću, nije bilo u njegovoj prirodi da ispolji tu vrstu emocije. Mada opet, nije baš svako mogao da radi za njega.

Svi njegovi zaposleni bili su visoko obrazovani i jako inteligentni ljudi. On je uvek pružao maksimum i ništa drugo nije očekivao od ljudi oko sebe.

''Lui?'', upao je u kancelariju svog najboljeg prijatelja i zatekao ga u prilično kompromitujućoj poziciji sa jednom od sekretarica.

Lu nije reagovao kao da ga je dotaklo to sto ih je Zejn uhvatio. Previše toga su preživeli zajedno da bi ga zbog ovoga bilo sramota, ali je zato panika u devojčinim očima bila očigledna. Počela je brzo da se oblači, delujući prestrašeno.

Zamuckivala je, pokušavajući da se izvini, na šta se Lui samo zločesto smeškao, dok je zakopčavao pantalone i navlačio košulju. Uživao je u ovome i previše.

Sam Zejn se zabavljao, gledajući je kako pokušava da se izvuče iz ove, samo za nju, neprijatne situacije. Strahovala je za svoj posao, ali je Zejn bio previše naviknut na Luijevu slabost ka lepim ženama. Nije želeo da izgubi dobrog radnika samo zbog šarma i seksualnog apetita svog najboljeg prijatelja.

''Izlazi napolje.'', rekao je Zejn hladnokrvno.

''Nisi morao da budeš drzak.'', prekorio ga je Lu, navlačeći sako, ''Planirao sam da je pošteno izmorim večeras.'', namrštio se.

''Je l' bila tako dobra?'', podigao je obrvu.

''Nemaš pojma.'', rekao je Lui kroz dečački kez.

''Koliko puta sam ti rekao da zaključavaš vrata?'', sada je bio red na Zejna da grdi Luija.

''A koliko puta sam ja tebi rekao da samo ti ne kucaš? Niko osim tebe ne upada ovde bez dozvole.'', prevrnuo je očima.

''A dobro, radi šta hoćeš. Samo nemoj da mi kukaš, ako vas bude uhvatio neko od zamenika, pa kada budem morao da dajem otkaze nedužnim devojkama.'', upozorio ga je.

''Pa teško da su nedužne. Nije kao da ih teram na bilo šta.''

''Ma da. Je l' si upoznao sebe?'', počeo je Zejn, ''Još nisam upoznao neku da nije kad tad pala u ruke Luiju Tomlinsonu.''

''Nikad ne reci nikad.'', uzvratio je Lui, ''Ni tebe nikad nijedna nije odbila...osim Vajolet Hejz naravno.'', posuo je so pravo na Zejnovu najveću ranu.

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin