Bezvredan.

11K 587 51
                                    


*

Flashback (retrospektiva)

Probudila se sa osmehom na licu samo da bi zatekla njegovu stranu kreveta praznu. Odmah ju je preplavio osecaj razocaranja.

Tako joj i treba kada je dozvolila sebi da poveruje Zaynu Maliku. On se ponovo poigravao, a ona je ponovo ispala glupaca.

Bas kao sto je i obecao, celu noc ju je samo drzao u zagrljaju, dok joj je njegov topli dah na njenom vratu, jezio kozu. Toliko puta je zelela da se okrene i poljubi ga, ali nije zelela da pokvari sve. Sada se kajala sto ga nije iskoristila, bar bi bila seksualno zadovoljena umesto da bude duplo isfrustrirana.

''Trebala sam da znam bolje.'', promumlala je besno, ustajuci iz kreveta.

Zgrabila je stikle i haljinu koju je skinula jer je bila neudobna za spavanje. Krenula je iz sobe, onako besna, spremna da pronadje Zayna i ocita mu bukvicu, kada ju je otvaranje vrata od kupatilo prepalo na sekundu.

''Violet?'', zacula je njegov mekani glas. Srce joj je zaigralo.

Okrenula se, samo da bi zatekla mokrog Zayna kako stoji na dovratku, gledajuci zabrinuto u njenom pravcu. Na sebi nije imao nista, osim peskira oko struka. Nije mogla da suzdrzi da joj pogled ne zaluta do njegovog zgodnog stomaka, pa onda gore ka prsima, a zatim da se zaustavi na njegovo lepo lice, ukraseno gustom, crnom bradom i neznim, cokoladnim ocima. Ocigledno je pozurio da izadje, jer su mu se kapljice vode slivale sa kose, niz lice i pravo dole na njegove izvajane plocice na stomaku. Bio je izuzetno neodoljiv, a sto je bilo jos lepse - bio je tu.

''Gde si krenula? Nisi valjda htela da me ostavis?'', zvucao je nekako drugacije - po prvi put otkada su se upoznala, zapravo je cula iskrenu zabrinutost u Zaynovom glasu, mozda je to bio i strah.

''Ja...mislila sam...'', zamuckivala je, zatecena, ''Mislila sam da si otisao.'', konacno je uspela da kaze.

Nije se stidela sto je sumnjala u njega. Cak i da su njegove namere uistinu iskrene, niko se ne moze bas toliko promeniti preko noci, nije ona kriva sto joj je do sada samo davao povoda da sumnja u njega. Ipak, osetila se tupavo sto joj nije palo na pamet da proveri kupatilo pre nego sto je odlucila da se izgubi iz sobe.

''Ne mogu da te krivim.'', za divno cudo, osmeh je zaigrao na njegovim usnama. Bila je to nesvakidasnja pojava, ona je ocekivala da ce pobesneti, ''Potpuno opravdani zakljucak, ali...'', prisao joj je, hvatajuci je za ruke, ''...nikuda ne idem.'', gledao ju je u oci, dok je palcevima pravio kruzne pokrete, nezno prelazeci preko njenih saka, ''Neces me se otarasiti tako lako.'', privukao ju je malo blize sebi.

Ujeo se za usnu, dok mu je pogled naizmenicno prelazio sa njenih ociju na njene usne i obratno.

''I ne zelim da te se otarasim.'', tiho je rekla, zatvarajuci oci. Zelela je da je poljubi.

''Drago mi je sto to cujem.'', njegove usne cesale su se o njene, ostavljajuci peckavi osecaj za sobom, ''Samo imaj strpljenja za mene.'', umesto da je poljubi, polako se udaljio od nje, ali i dalje stojeci jako blizu.

Otvorila je oci i zagledala se ljubopitljivo u njega. Ovo uopste nije bilo nalik Zaynu, bilo je krajnje bizarno, ali i predivno u isto vreme. Samo ce joj trebati malo vremena da se privikne na ove promene u njegovom ponasanju, ako uopste bude imala prilike za to. I dalje se pribojavala, nije znala koliko dugo ce ga drzati ova zelja da bude samo s njom, da se promeni zbog njih, mozda cak i zaljubi u nju. Zelela je sve, ali nije smela da pocne da se nada i opusta. Jos je bilo rano za to. Jos nije bila sigurna da je on potpuno iskren.

''Imas li nesto planirano za veceras?'', pitao ju je, smeskajuci se, jer je mogao da vidi njenu reakciju na njegovo nago, mokro telo, iako se ona, iz petnih zila, trudila da sakrije to.

Lepotica i Milioner (Zayn Malik)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon