43; Dit meisje is mijn vriendin!

380 33 0
                                    

Kaj's point of view.

Ik open mijn ogen en kijk naar Nour. Ze slaapt nog heel onrustig. Waarschijnlijk heeft ze een nachtmerrie. 'Laat me gaan.' mompelt ze en ze beweegt hevig heen en weer. Ik pak haar vast en ga recht op zitten. 'Hey babe, wakker worden.' zeg ik en ik maak haar zachtjes wakker. Ze schrikt wakker. 'Hé rustig maar.' sus ik. Ze trilt. Ik sla mijn armen om haar heen. 'Sst.. Rustig.' sus ik. Er rollen tranen over haar wangen. 'Ik zag alles weer voor me.' snikt ze. 'Het is voorbij, hij komt niet meer in je buurt.' zeg ik zacht. 'Beloof je dat?' vraagt ze. Ik knik. 'Ik beloof het.' fluister ik. Ze legt haar hoofd op mijn schoot en ik wrijf over haar rug. Zachtjes ga ik weer liggen en met Nour haar hoofd op mijn schoot val ik in slaap. 

Ik kijk naar Nour die langzaam haar ogen opent. 'Hey babe.' zeg ik met een ochtendstem. 'Hey.' fluistert ze zachtjes. Ik ga recht op zitten. 'Is het verbena al uit je lichaam?' vraagt ze. 'Het meeste.' antwoord ik zacht. Ze glimlacht zwak. Ik pak haar gezicht vast. 'Maar maak je om mij nou maar geen zorgen oké?' zeg ik en ze knikt twijfelend. De deurbel gaat. 'Ik ben zo terug.' zeg ik en ik loop de trap af. Ik open de deur en Dioni komt binnen. 'Hoe gaat het met haar?' vraagt hij. 'Niet goed, ze had gister een paniek aanval en vannacht een nachtmerrie.' antwoord ik. Hij knikt. 'Ik denk dat ze nog steeds in shock is.' antwoord hij. Ik sluit de deur. 'Hoelang gaat dat nog duren denk je?' vraag ik. Hij haalt zijn schouders op. 'Zolang als ze nodig heeft.' zegt hij. 'Bedankt dat je hebt ingegrepen.' zeg ik. 'Geen probleem, ik moest wel.' zegt hij. 'Donder op!' klinkt Nour haar stem. Ik gebruik mijn superkrachten en binnen vijf seconden ben ik boven. Ik ren mijn kamer in en Nour zit happend naar adem in het hoekje van mijn kamer. Ik ren naar haar toe en Dioni komt de kamer ingerend. 'Nour rustig.' sus ik. Ik trek haar tegen mijn borst aan. 'Luister naar mijn hartslag. Sst.. Hij gaat heel langzaam.' sus ik. Nour blijft naar adem happen. Ik kijk Dioni bang aan. 'Wat moeten we doen.' vraag ik. Hij kijkt me aan. 'Kaj.. Je weet wat je moet doen.' zegt hij. 'Nee, dat kan ik niet.. Ik heb haar beloofd dat ik geen dwang op haar zou gebruiken.' zeg ik. 'Het is dat, of ze stikt straks!' roept Dioni. Ik knik. Ik haal de ring van Nour haar vinger en pak haar gezicht vast. Ik kijk haar recht in haar ogen aan. 'Rustig maar Nour. Bedenk dat alles wel goed komt, gewoon in en uit ademen.' zeg ik zacht en ze word langzaam rustig. Ik doe haar ring weer om. 

Ik loop met Nour door het park. 'Voel je je al beter?' vraag ik. Ze knikt. 'Een beetje.' antwoord ze. Ik zie aan haar dat ze het dood eng vind om nu op straat te lopen. Ik pak haar hand vast. 'Rustig maar meissie.' fluister ik en ik trek haar iets naar me toe. Nour stopt op eens met lopen en ze knijpt hard in mijn hand. Ik stop en kijk haar aan. 'Nour, wat is er?' vraag ik. Er rolt een traan over haar wang. 'Dat.. Dat..' snikt ze. Ze gaat achter me staan. 'Dat is die jongen.' snikt ze en ik volg haar bange blik. Ik kijk naar de jongen. Het liefst zou ik hem nu pakken, maar ik weet dat dat niet goed is voor Nour, en dat ze hier snel weg wilt. 'Ik wil er niet langs.' snikt ze. Ik draai me naar haar toe. 'Rustig maar. Ik heb een idee.' zeg ik. Ik til haar op en ze slaat haar benen om mijn middel. Ze legt haar hoofd snikkend in mijn nek. Ik leg mijn handen onder haar en schuif haar iets omhoog. Zo loop ik langs de jongen. De jongen kijkt op en herkent Nour gelijk. Ik kijk hem boos aan en steek mijn middel vinger even op. Ik kon me gewoon niet inhouden. 'Hé eikel!' schreeuwt hij. Ik loop door maar hij rent naar me toe. 'Wat doe jij met dat meisje?' vraagt hij. Ik kijk hem boos aan. 'Dit meisje is mijn vriendin en jij moet met je fucking poten van haar af blijven!' roep ik. Ik zet Nour op de grond en trek haar achter me. 'Ik beslis zelf wel wie ik aan raak.' lacht hij. Hij probeert Nour haar hand te pakken. Ik geef hem een trap tegen zijn scheen. 'Je bent gewaarschuwt.' sis ik. 'Oh, nu word ik bang.' grinnikt hij. 'Raak haar nog met één vinger aan en je bent dood.' sis ik. Ik voel dat Nour in mijn hand knijpt. 'Alsof ik dat moet geloven.' grinnikt hij. 'Jou keuze eikel.' zeg ik. Ik draai me om en trek Nour stevig tegen me aan zodat hij haar niks kan doen. Met Nour strak tegen me aan loop ik weg. Als ik die eikel nog een keer tegen kom..

A big secret, and it's not mineWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu