1; Vreemde jongens..

1.7K 69 4
                                    

Nour's point of view.

Ik loop naar de meiden. 'Hey girls.' glimlach ik. 'Nour! Wat hebben we je gemist!' roept Amber. Één voor één omhelzen ze me. 'Hoe gaat het nu met je? Na alles wat er is gebeurt?' vraagt Zoë bezorgt. 'Nachja, ik moet door met mijn leven.' zucht ik. 'We zijn er voor je he.' glimlacht Sterre. Ik knik en omhels ze nog een keer. 

Mijn tweelingzus is een maand geleden overleden. Ze heeft een auto ongeluk gehad, mijn moeder zat ook in die auto maar die heeft het overleefd. Mijn ouders gaan door met hun leven alsof het niks is. Maar ik? Ik kan dat niet. Ik heb mezelf opgesloten in mijn kamer en kom er vandaag weer voor het eerst uit.

'Ik heb zo een zin in de eerste schooldag!' roept Sterre. 'Ja, en der schijnen vijf nieuwe jongens te zijn!' giechelt Amber. Ik rol met mijn ogen. Typisch Amber. 'Ja, ze zijn vrienden, en mysterieus.' grinnikt Zoë. 'Oeh, daar zijn ze!' roept Amber. Ik draai me om. Er komen vijf jongens de school in gelopen, en ik moet zeggen.. Ze zijn niet lelijk. Maar ze zijn inderdaad een beetje vreemd, mysterieus. 

Kaj's point of view.

Ik loop samen met de jongens de school binnen. Een eerste schooldag, op een nieuwe school. 'Hopelijk kunnen we hier een nieuwe start maken, zonder dat iemand achter ons geheim komt.' fluistert Dioni in mijn oor. Ik knik. Ik kijk even rond. Vier meiden, waarvan eentje er wel heel leuk uit ziet staan tegen de kluisjes aan. 'Waar moeten we heen?' vraagt Jai. Cassius haalt zijn schouders op. 'Lokaal 304, geen idee waar dat is.' mompelt Samuel. 'Ik vraag het wel.' zeg ik en ik loop naar de vier meiden toe die een beetje verbaasd op kijken. 'Hey, mag ik iets vragen?' vraag ik. 

Nour's point of view.

Één van de vijf jongens komt naar ons toe. 'Hey, mag ik iets vragen?' vraagt hij. Amber knikt gelijk. 'Natuurlijk.' antwoord Sterre. 'Euhm, ik en mijn vrienden zijn nieuw hier, weten jullie waar lokaal 304 is?' vraagt hij met een kleine glimlach. 'Ja, dat is de trap op, nog een trap en dan de tweede deur.' glimlach ik. 'Oké, bedankt.' lacht hij en hij loopt terug naar de jongens. 'Lijkt me aardig.' grinnik ik. 'Aardig? Man, hij is super hot! Net als zijn vrienden!' roept Amber. 'Sst niet zo hard, gek!' roept Sterre en ze legt haar hand op Amber haar mond. 'Eigenlijk heeft Amber gelijk.' antwoord ik zacht. 'Oh! Iemand hier is in love!' roept Zoë. 'Nee, natuurlijk niet. Ik ken hem amper, maar hij lijkt me leuk.' zeg ik. 'Liefde op het eerste gezicht.' zegt Amber met een zuchtje. Ik kijk haar een beetje raar aan. Ik ben niet verliefd op die jongen. Ik ken hem amper.

Ik ren de trap op en zonder op te letten bots ik tegen iemand op. Ik voel hoe ik achter over val en bijna van de trap val maar een hand pakt me net op tijd vast. Ik haal opgelucht adem en ga recht staan. 'Dankjewel.' glimlach ik en ik kijk op. De jongen van vanochtend staat voor me. 'Geen probleem.' glimlacht hij. 'Ik ben Nour.' zeg ik. 'Kaj, aangenaam.' glimlacht hij en ik geef hem een hand. 'Nieuw hier dus he? Hoe kan het dat jullie alle vijf nieuw komen?' vraag ik nieuwsgierig. 'We waren alle vijf wel een beetje klaar met onze school.' zegt hij. Iets in zijn ogen zegt me dat hij liegt, maar ik laat het maar. Ik ken hem tenslotte niet zo goed. 'Weet je toevallig waar lokaal 201 is?' vraagt Kaj. Ik knik. 'Daar moet ik ook heen, loop maar met mij mee.' glimlach ik. 'Is goed, dankjewel.' glimlacht Kaj. Hij is echt heel aardig. Wie weet worden we wel vrienden..

A big secret, and it's not mineWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu