15; Hij houdt echt van je..

517 52 6
                                    

Nour's point of view. 

Geschrokken kijk ik naar Dioni die het meisje haar geheugen wist. Ik slik even. Heeft Kaj tegen me gelogen? Ik pak mijn telefoon en bel Kaj. 'Met Kaj.' klinkt zijn stem. 'We moeten praten, mijn huis, over een uur.' sis ik en zonder op antwoord te wachten hang ik op. Ik moet de waarheid weten. Geen leugens meer. Tranen rollen over mijn wangen. Ik loop angstig richting de uitgang van het park als ik tegen iemand op loop. 'Nour?' klinkt een verbaasde stem. Ik kijk op en Jayden staat voor me. 'Wat is er?' vraagt hij. Ik haal mijn schouders op. 'Ik weet het allemaal gewoon even niet meer.' antwoord ik terwijl ik een hand door mijn haar haal. 'Gaat het om die jongen?' vraagt hij bezorgt. Ik knik. De tranen blijven komen. 'Wat is er gebeurt?' vraagt Jayden bezorgt. 'Dat is een lang verhaal.' snik ik. 'Hé, het komt vast wel goed.' sust hij en hij trekt me in een knuffel. 

'Wat is er?' vraagt Kaj. Hij staart me aan. 'Je hebt tegen me gelogen.' zeg ik bot. 'Wat? Dat is niet waar.' antwoord hij. 'Dioni is een vampier, ik heb het toch zelf gezien.' zeg ik. 'Wat? Wanneer?' vraagt hij geschrokken. 'Een uur geleden, in het park.' antwoord ik. 'Nour, ik kan het uitleggen.' zegt hij. Ik schudt mijn hoofd. 'Ik hoef jou uitleg vol leugens niet.' antwoord ik. 'Je mag niks tegen Dioni zeggen, alsjeblieft.' zegt hij. 'Weet je? Wis lekker mijn geheugens.' snauw ik. Ik haal de ring van mijn vinger en leg hem in zijn hand. 'Nour, je moet hem om houden, alsjeblieft.' smeekt Kaj. 'Zoek het uit.' antwoord ik bot. 'Nour, laat het me gewoon uitleggen.' zegt Kaj nog een keer. 'Rot toch op man, ik wil die leugens niet meer horen.' antwoord ik boos. 'Nour.' zucht Kaj. 'Rot op!' schreeuw ik. De deur gaat open en Jayden komt mijn kamer binnen in. 'Hé, hoorde je haar niet? Ze wilt dat je op rot!' roept hij boos. 'Denk er over na, je moet de waarheid weten.' zegt Kaj en dan loopt hij, voor het eerst, door de deur weg. Ik haal met een zucht een hand door mijn haar. 'Dankjewel Jayden, echt bedankt.' zeg ik. 'Geen probleem, ik heb je gezegt dat ik er voor je ben, dus dat laat ik nu zien.' antwoord hij. 

Ik roer met mijn rietje door mijn cola terwijl ik met een bedrukt gezicht voor me uit staar. Ik neem een slokje van mijn cola en zucht even. 'Zo, dat ziet er vrolijk uit.' klinkt een stem. Ik kijk op. Dioni gaat op de stoel tegen over me zitten. Ik slik even. 'Wat is er aan de hand?' vraagt hij. 'Dat gaat jou niks aan.' snauw ik. 'Hé, ik dacht dat we vrienden waren.' zegt hij. 'Ja, waren ja, je bent net zo een grote leugenaar als die vriend van je.' antwoord ik bot. Ik schuif mijn glas weg. Echt zin heb ik niet meer. 'Waar heb je het over?' vraagt hij. 'Hmm, laat me raden. Kaj moest van jou zijn mond houden over dat jij ook een vampier bent? Enneh, laat me raden, Samuel, Cassius en Jai zijn ook vampiers? Oh en Kaj, hij had zeker gelijk dat hij verandert is, maar jij niet. Jij doet mensen pijn.' zeg ik en ik sta op. 'Nour, wacht.' zucht Dioni. 'Oh en ga me nu niet vragen om mijn mond te houden want dat zoek ik zelf wel uit.' zeg ik. 'Nee Nour, luister, wat je ook doet, geef Kaj niet de schuld want het is inderdaad mijn schuld dat hij heeft gelogen. Hij houdt echt van je Nour.' zegt Dioni. Ik knik. 'Sure.' mompel ik en ik loop het café uit.

A big secret, and it's not mineWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu