19; Lekker bloed..

524 43 3
                                    

Hey guys, dit hoofdstukje had ik al geschreven voor ik naar Londen ging maar mijn wifi daar was zo kut (net als alles eigenlijk) dat ik gewoon niks kon uploaden. Het spijt me heel erg. Ondertussen slaap ik nog half van mijn vlucht.. Tussen Londen en Nederland zit een uur tijdverschil dus dat is super kut want dan word je gewoon heel vroeg wakker. Mijn dagen in Londen waren vermoeiend en ik heb het maar 10% leuk gehad. Dus ben ik ook nog eens om niet van te genieten. Hopelijk begrijpen jullie dat ik weinig zal schrijven omdat ik gewoon nog tot rust moet komen van deze dagen. xoxo.

Kaj's point of view.

Ik snuif de frisse lucht op. Alles is zo stil in het park, heerlijk. Even alleen zijn, goed na kunnen denken. Dioni komt aangelopen. Er zit bloed om zijn mond. 'Heerlijk, ik had zo een zin in mensenbloed.' grinnikt hij en hij veegt zijn mond schoon. Ik schud mijn hoofd. 'Pfoe, Nour heeft lekker bloed hoor.' grinnikt hij. Ik schrik op. 'Nee.. je hebt toch niet?' stotter ik. 'Jawel.' lacht Dioni. Zo snel als ik kan duw ik hem aan de kant en ren met mijn snelheidskrachten verder het park in. Ik zie Nour liggen. 'Nour!' schreeuw ik. Ik hurk bij haar neer. Zo snel als ik kan voel ik aan haar pols. Haar hartslag is laag, heel laag. Ik kan geen ambulance bellen, want dan zien ze de beet. Nour opent langzaam haar ogen. Ik pak haar vast. 'Het komt goed.' fluister ik. 'Kaj.' stottert ze. Dan vallen haar ogen weer dicht. Ik kan haar helpen.. Snel bijt ik in mijn arm en hou mijn arm tegen haar mond. 'Drink, alsjeblieft drink.' smeek ik. Ik haal mijn arm weer weg. Nour opent haar ogen. 'Het komt goed.' fluister ik nog een keer. Ik druk een kus op haar voorhoofd. 

Nour's point of view.

Ik bekijk de wond in de spiegel en plak er een grote pleister op. Ik zou een smoesje moeten bedenken. Kaj slaat zijn armen om me heen. 'Dioni verdient wraak.' bromt hij. 'Nee, doe alsjeblieft niks, maak het niet nog erger.' smeek ik. 'Ik doe niks, maar hij wel.' antwoord Kaj. 'Dioni stopt wel.' antwoord ik. Kaj slaat zijn armen nog steviger om me heen. 'Ik hou van je, dat weet je toch?' vraagt Kaj. Ik knik. Kaj drukt een kus op mijn voorhoofd. Ik wil hem niet meer kwijt. Nooit meer. Kaj is mijn andere helft, ik hou zoveel van hem. 

Kaj's point of view.

Boos klop ik op de deur. Dioni doet open. 'Hey Kaj.' grinnikt hij. 'Eikel!' schreeuw ik en ik pak hem vast. 'Je hebt haar pijn gedaan, je gaat hier voor boeten.' grom ik. 'Jaja, tuurlijk.' lacht Dioni die niet gelooft dat ik hem aan kan. Ik gooi hem tegen de muur aan. 'Je moet met je poten van haar afblijven!' schreeuw ik. Dioni staat op en pakt me vast. 'Ik doe dit voor je eigen best wil, Nour weet té veel.' gromt hij en hij duwt me tegen de muur aan. 'Je kan me toch niet vermoorden.' sis ik. 'Oh echt wel.' gromt hij. 'Ja alleen als je me met een stuk hout door mijn hart steekt, zie jij hier iets van hout? Nee ik ook niet.' grinnik ik. 'Toch kan ik je pijn doen.' mompelt hij. Hij smijt me op de grond en mijn hoofd knalt tegen de ijzere op stap bij de deur. Alles word zwart voor mijn ogen. 


A big secret, and it's not mineWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu