31; Denken jullie wat ik denk?

432 40 15
                                    

Heyhoi,

Ik ben bezig met Twins? Uit te werken en alle spelfouten enzo, alleen nu moet ik een fake boyband bedenken, dus als jullie een boyband naam weten die niet bestaat, ik hoor het graag! xoxo

Nour's point of view.

Er word op mijn deur geklopt. 'Rot op.' snik ik. 'Nour.' klinkt een stem. Ik gooi de dekens van me af. 'Kaj?' vraag ik verbaasd en enthousiast te gelijk. 'Ja Nour, doe alsjeblieft open.' zegt hij. Ik sta op en ren naar de deur. Ik open hem en Kaj staat voor me. Hij slaat zijn armen om me heen. 'Ik kon niet langer zonder je.' fluistert hij. 'Maar weet je zeker dat Bram je niet gezien heeft?' vraag ik bang. Hij knikt. 'Dioni heeft hem afgeleid.' legt Kaj uit. Ik druk mijn lippen op die van hem. 'Ik kan niet nog langer zonder je.' snik ik. 'Ik ook niet zonder jou, maar we moeten vol houden.' zegt Kaj. Ik hoor aan zijn stem dat hij op het punt staat om te breken. Ik trek hem mijn kamer in en doe de deur dicht. 'Nour, ik heb Jayden gesproken.' begitn Kaj. Ik kijk hem verbaasd aan. 'Hoezo?' vraag ik. 'Ik was bezorgt, Nour, je moet eten.' zegt hij. Ik zucht even. 'Waarom eet je niet?' vraagt hij bezorgt. Hij slaat zijn armen om me heen. 'Ik krijg gewoon niks naar binnen.' mompel ik. Hij pakt mijn gezicht vast. 'Ik hou van je.' fluistert hij. Hij drukt een kus op mijn voorhoofd. 'Ik meer van jou.' glimlach ik. 'Nee hoor, dat is onmogelijk.' mompelt hij met een grijns. 'Blijkbaar is het mogelijk.' antwoord ik. Hij tikt met zijn vinger op mijn neus. 'Ik ben blij als dit allemaal voorbij is.' zucht ik. Kaj knikt. 'En nu moet ik met Dioni naar het feest.' ik rol met mijn ogen. 'Hij gedraagt zich vast wel.' grinnikt Kaj. Ik haal mijn schouders op. 'Ik ga liever met de jongen die ik leuk vind.' zeg ik en ik leg mijn hoofd tegen zijn borst. 'Dat weet ik, ik ga ook liever met jou. Maar ik wil niet dat hij je iets aan doet.' zegt Kaj. 

Kaj's point of view.

Tranen rollen over mijn wangen. Ik loop mijn huis binnen en loop gelijk door naar de woonkamer. Ik ga op de bank zitten en staar stil voor me uit. Het was zo moeilijk om weer afscheid te nemen van Nour, hoelang hou ik dit nog vol? Het gaat me pijn doet om Nour met Dioni te zien..

Met Amber naast me loop ik de gymzaal in. Ik zie Jai, Sterre en Samuel staan en we lopen naar ze toe. 'Hebben jullie hem al gezien?' vraag ik. Ze schudden hun hoofd. 'Komt Zoë niet?' vraagt Jai. 'Jawel, ik zag haar net nog lopen.' antwoord Samuel. 'Ja, ze zou er op tijd zijn bij de tafel, maar ik zie haar nergens.' zegt Sterre rond kijkend. 'Vreemd.' mompelt Amber en ze pakt haar telefoon. 'En Dioni.. En Nour?' vraag ik nieuwsgierig. 'Nog niet gezien, maar ik heb Nour al een hele week niet gezien.' antwoord Sterre. Ik knik. 'Ik woensdag nog, Dioni heeft Bram afgeleid zodat ik zonder gezien te worden naar haar huis kon, om haar even te zien.' antwoord ik. 'Hoe ging het met haar?' vraagt Sterre bezorgt. Ik haal mijn schouders op. 'Niet goed en niet slecht. Ze at niks meer.' antwoord ik. 'Ik hoop dat alles goed komt.' zucht Sterre. 'Zoë neemt niet op.' zegt Amber bezorgt. Dioni en Nour komen naar ons toe. Het liefste omhels ik Nour nu, maar ik weet dat ik dan het hele plan verpest. Nour staart stil voor zich uit en er rolt een traan over haar wang. 'Is Zoë er niet?' vraagt Dioni. 'Nee, ik zag haar net wel. En ze neemt niet op.' legt Samuel uit. Dioni word bleek. 'Denken jullie.. wat ik denk?' vraagt hij.

A big secret, and it's not mineWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu