30; Ze eet niet..

439 36 1
                                    

Kaj's point of view.

Er hangt een vervelende stilte. 'Het spijt me, ik wil echt niet tussen Nour en jou komen.' zegt hij. Ik knik. 'Het is goed, ze is ook geweldig.' antwoord ik. Hij knikt. 'Ik ga ook niet om haar liefde smeken, ik laat jullie samen.' zegt hij. Ik knik dankbaar, al geloof ik er niks van. Het is Dioni, als hij van iemand houdt, vecht hij tot hij haar heeft. Maar deze keer lukt het hem niet. 'Trouwens, ik heb een date voor je geregelt, Bram gaat naar het schoolfeest om mensen te vermoorden dus dan kan jullie acteerspel beginnen, jij gaat met Amber en Nour gaat met mij.' legt Dioni uit. 'Met jou? Oh nee, kan ze niet met één van de andere? Samuel? Jai?' vraag ik. 'Nope.' antwoord Dioni met een vieze grijns. Ik zucht even.

Nour's point of view.

Blijkbaar ga ik met Dioni naar het schoolfeest, een feest waarop iemand me wilt vermoorden. Kaj gaat met Amber, gelukkig maar want Amber gaat me niet jaloers maken of zo. Zo is ze niet. Er rolt een traan over mijn wang. Ik wil zo niet leven. Al dat gedoe met die vampiers. Kon ik niet verliefd worden op een normale jongen? De deur van mijn kamer gaat open en Jayden komt binnen. 'Hé, gaat het wel?' vraagt hij bezorgt. Ik knik en veeg mijn tranen weg. 'Kan niet beter.' zeg ik met een fake smile. 'Wat is er aan de hand?' vraagt Jayden die me totaal niet geloofd. Ik haal mijn schouders op. 'Ken je dat gevoel.. Dat je heel veel van iemand houdt, maar je niet bij diegene kan zijn?' vraag ik. Jayden knikt. 'Heel goed zelfs.' zucht hij en hij gaat naast me op mijn bed zitten. 'Voor dit alles, zat ik in een gezin waarvan ik dacht dat het mijn echte gezin was, ik had een zus, ze was een jaar ouder dan ik. We vonden elkaar leuk, maar dat kon niet. Want ik dacht dat ze mijn zus was, uiteindelijk kwam ik er achter dat we eigenlijk geen familie waren en toen ik hier aan kwam heb ik haar gebeld, maar ze negeert me vol komen.' verteld Jayden. 'Maar Jayden, waarom heb je dat nooit verteld?' vraag ik geschrokken. Hij haalt zijn schouders op. 'Jij hebt je eigen shit, en ik wilde je niet lastig vallen.' zegt hij. Ik sla mijn armen om hem heen. 'Je valt me nooit lastig, je kan altijd komen.' glimlach ik. 'Dank je.' glimlacht hij en hij drukt een kus op mijn wang. 

Kaj's point of view.

Ik heb Nour al drie dagen niet kunnen zien en het maakt me kapot van binnen en ondertussen ook van buiten. Ik loop er bij als een zombie en ik zie op dit moment niet echt een rede om op te staan. Ik mis haar zo erg.. Ik drink mijn laatste slok cola op. Amber komt De Madelief binnen. Ze ziet mij en loopt naar me toe. 'Zo, wat heb jij gedaan? Je lijkt wel een zombie.' zegt ze. 'Ik heb Nour al drie dagen niet kunnen zien en ook niet kunnen spreken, het maakt me kapot.' zucht ik. 'Nou, ik ook niet. Nour heeft zichzelf opgesloten in haar kamer en de enigste die er nog welkom is is Jayden.' legt Amber uit. Ik schrik. 'Gaat het wel goed met haar?' vraag ik bezorgt. Ze haalt haar schouders op. 'Dat moet je aan Jayden vragen.' zegt ze. Ze geeft me zijn nummer. 'Ik hoop echt voor jullie beide dat dit snel voorbij is.' zegt ze. Amber gaat zitten. 'Je houdt echt van haar he?' vraagt ze. Ik knik. 'Ze betekend alles voor me.' antwoord ik. Amber buigt naar voren. 'Als dit allemaal voor bij is kunnen jullie samen gelukkig zijn, geloof me.' glimlacht ze. 'Dankjewel Amber, dit vrolijkt me al een stuk op.' glimlach ik. 'Hé, alles voor mijn vampier maatje.' lacht ze. Ik pak mijn telefoon. 'Ik ga Jayden bellen.' zeg ik en ik typ het nummer in. 

'Met Jayden.' klinkt zijn stem. 'Hey Jayden, je spreekt met Kaj, het vriendje van Nour. Euhm, er speelt wat rond waar door we elkaar al drie dagen niet meer gezien hebben.' begin ik. 'Ah, is dat de rede waarom ze zich heeft opgesloten?' vraagt hij. 'Euhm, ja ik denk het wel.' antwoord ik. 'Hoe gaat het met haar? Ik maak me echt hele erge zorgen.' zeg ik. 'Nachja, het gaat wel. Ze eet alleen niet, ze ligt in bed en meer doet ze niet.' antwoord Jayden. 'Wil je tegen haar zeggen dat ik haar mis? En ik dat ik van haar hou?' vraag ik. 'Ja natuurlijk wil ik dat doen.' antwoord Jayden. Ik rond het gesprek af en dan word er opgehangen. 'Hoe gaat het met haar?' vraagt Amber. Ik haal mijn schouders op. 'Ik maak me zorgen, ze eet niet.'


A big secret, and it's not mineWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu