3.40

5.9K 346 139
                                    




OKEY . OKEY . GAAAAŠ . TREČIO SEZONO PABAIGA . WELL DONE , VIKTORIJA *PLOJIMAI . AČIŪ JUMS DAR KARTA IR DAR KARTA . ŠIS TREČIAS SEZONAS MAN BUVO PATS GERIAUSIAS . NE DĖL TO , JOG MAN PATIKO KĄ RAŠIAU , BET DĖL TO , KAD JŪS BUVOT ŽIAUUURIAI AKTYVIOS . JŪSŲ KOMENTARAI TRIGUBAI PADIDĖJO , O KĄ KALBĖTI APIE VOTE .  AČIŪŪŪŪ LABAI , MEILĖS <3 APIE KETVIRTĄ SEZONĄ . PAVADINIMAS ,,BLOGI ŽAIDIMAI 2 (IV) " . KADA JIS BUS PRADĖDAMAS RAŠYTI MANAU , KAD RUGPJŪČIO PRADŽIOJE ARBA RUGSĖJO PRADŽIOJE . NEPYKIT , KADANGI PER VASARA STENGSIUOSI TOBULĖTI , KVĖPSIUOSI DAUG MINČIŲ IR TUO PAČIU PAILSĖSIU NUO SOUIS :D NU TAI KA . ATSISVEIKINAM?


Pribėgau prie Louis ir suėmiau jo veidą . Iš jo burnos išėjo skausmo aimana ir aš sukūkčiojau .

-Viskas bus gerai , Louis . Niekada nepasiduok , gerai ? Aš myliu tave labai , -pabučiavau jį .

-Sel , -jis atsiduso .

-Ššš , viskas bus gerai . Nekalbėk ir kaupk jėgas , -paglosčiau jo žandą .

-Selena , tu žinai ką turi daryti , -Rody .

-Turiu įsitikinti , jog Louis ir Liam bus nugabenti į ligoninę , -tvirtai pasakiau .

-Tu jau per daug gavai . Važiuok , -mostelėjo į duris .

-Ne . Nesijudinsiu iš vietos , kol Liam ir Louis nebus apžiūrėti ir sutvarkyti , aišku? –priėjau prie jo –Padaryk mano paskutinį prašymą ir aš išvažiuoju pasiimti Nath . Tik nuvežk juos į ligoninę .

-Selena , nedrįsk nieko daryti , -Harry .

Atsisukau į jį .

-Užsičiaupk ir neškit Liam su Louis į mašiną , -jaučiausi tokia valdinga .

-Gerai , sutinku . Mes važiuosime jiems iš paskos , jog pamatytum , kad jie pasiekia ligoninę . Toliau pasiimsi Nath ir įsėsi į mano automobilį . Supratai?

Linktelėjau .

-Selena , bet kokia klaida ir kulkos į visus , -Rody nusišypsojo .

-Sel , nedaryk kaip jis liepia , mes susitvarkysim ir taip , -Liam .

-Nekalbėk , Liam –gailestingai pažiūrėjau į jį .

Rody liepė Zayn padėti man Louis nugabenti iki mašinos , o Harry susitvarkė su Liam . Louis suspaudė mano ranką , kai paguldėm jį į mašiną .

-Nepalik ... –užtildžiau jį sujungdama mūsų lupas paskutinį kartą .

Kai Louis ėmė karščiuoti , atsitraukiau nuo mašinos ir liepiau Harry važiuoti į ligoninę visu greičiu . Aš įsėdau su Rody , Zayn , Ashley ir Kendall į vieną mašiną . Gaudžiau savo ašaras bijodama dėl Louis . Jis sieke mirties riba ir jeigu jis mirs ... ne , jam viskas bus gerai .

Mes sustojome prie ligoninės . Ligoninės darbuotojai ištraukė iš mašinos Liam ir Louis . Louis jau buvo užmerkęs akis ir be sąmonės . Aš klykiau dėl emocinio skausmo viduje , bet žinojau , jog dabar jie geruose rankose .

Kai Rody mašina sustojo , supratau , kad atvažiavome . Bandžiau atidaryti duris , bet jos buvo užrakintos .

-Turi lygiai penkias minutės . Vėluosi – išžudysim visus kas yra viduje , -Rody .

Aš įėjau į namų vidų ir mane pasitiko Amanda .

-Kas nutiko? –Ji savo rankose laikė mano Nathan .

-Viskas gerai , -pasiėmiau Nathy ir nuėjau į svetainę . Čionai nuo sofos paėmiau Nathy kuprinytę –Nesijaudinkit dėl manęs , gerai?

-Kodėl tavo rankos ir rūbai krūvinį ?! Auč , auč .. –ji susiėmė už pilvo –O ne . Tik ne dabar .

-Tėti ! Mama gimdo ! –surėkiau .

-Selena ! –surėkė mama .

Aš išėjau greit iš namų ir raminau verkianti Nathan . Įsėdau į tą kvailą mašiną ir mane išvežė nežinę kur .

Kaip greitai gali viskas pasisukti kita linkmę . Kaip greitai gali iš laimingos tapti į patį nelaimingiausia žmogų . Kaip greitai gali pradėti bijoti mirties . Nebėra nieko , kas teiktu vilčių pamatyti Louis . Kiekvienas kilometras tolyn nuo Louis , mane žudę . Norėjau būti šalia jo . Laikyti jo ranką ir padėti jam gydyti jo žaizdas ...bet dabar aš nieko nebežinau . Nežinau ar jam viskas gerai ar iš viso jis dar gyvas . Nežinau ar kas nors ieško ir ieškos manęs ir Nathan . Svarbiausiai dabar neišprotėti ir tikėti , jog kažkada vėl miegosiu Louis glėbyje .

Mes važiavome labai ilgai . Buvome sustoje tik kelis kartus degalinėse , tam , jog man reikėjo pakeisti Nath vystyklus ir nupirkti jam valgyti . Maniau , kad Rody bus žiauresnis ir daugiau man neleis nieko daryti . Taip pat keista buvo , jog Ashley nesikandžiojo savo kvailais žodžiais ir retkarčiais atsisukdavo į mane pasižiūrėti ar man viskas gerai . Man buvo pačiai keista , jog jaučiausi ramiau . Matyt , tai dėl Nathan .

Susiraukiau , kai pravažiavome ženklą ,,Los Angeles" . Ashley sumurmėjo ,,Pagaliau" ir supratau , kad tai finišas . Pažiūrėjau į laikrodį ir supratau , jog keliavome apie keturias valandas . Žiūrėjau į vis keičiančius vaizdus pro langą iki tol , kai pasidarė blogą . Mes įvažiavome į kažkokį plentą , kuriame nebuvo nei vienos mašinos , pastato ar gyvybės . Tik miškai ir žvyrkelis . Tačiau netrukus pamačiau didelį namą .

Išlipome visi iš mašinos ir net neįsivaizdavau ką man reikia daryti . Bėgti ir kviestis būtų beprasmiška , tiesa?

-Galiu tavim pasitikėti , taip? –Rody nusišypsojo man .

-Aš tai čia . Galėjau negrįžti į tavo mašiną , bet grįžau , -pavarčiau akis .

-Nebūk pikta , mažyte . Zayn , Ashley , palydėkit ją į jos kambarį , -jis mestelėjo raktus Zayn .

Ash telefonas suskambo , todėl ji paliko mus vienus su Zayn . Zayn atrakino namų duris ir įleido manę į vidų . Šitam namui tikrai netrūko prabangos . Šyptelėjau , kai pagalvojau kokiu išdaigų iškrėsti čia gali Nath . Mes užlipome į antrą aukštą ir pasukome eiti ilgu koridorių . Jis atidarė vieno kambario duris ir aiktelėjau , kai įžengiau į jį . Na Rody tikriausiai šį keršto planą ilgai planavo .

-Dabar , tai jūsų kambarys , - Zayn .

Čia buvo dvigulė lovą ir vaikišką lovelė . Aišku taip pat spintos , komodos , sofą ir kavos staliukas . Ant sienos kabėjo televizorius ir įvairus paveikslai . O aš maniau , kad jis mane uždarys į kokį rūsį . Galbūt Rody dar turi žiupsnelį žmogiškumo . Paguldžiau į lovytę Nathan ir jį apklojau . Zayn uždarė duris ir apsižvalgė . Susiraukiau nuo jo tokio gesto .

-Mes turim rimtai pasikalbėti , -jis gan tyliai pasakė .

-Apie ką ? Visiškai neturiu noro su tavim ar dar kažkuo iš jūsų kalbėtis , nes dėl jūsų kaltės Louis ir Liam rimtai sužeisti . Nežinau koks velnias tave apsėdo , bet kaip tu gali taip elgtis su savo draugais?! –tyliai sušukau .

-Selena , tai buvo vaidinimas . Rody mano , kad mes esame jo pusėje , bet tai nėra . Mes gausim jo pasitikėjimą ir viena diena mes visi pabaigsim šitą šūdą . Kažkam reikėjo tapti Rody pusėje , kad galėtu prižiūrėti tave . Visi patikėjo , jog Rody tapo geru žmogumi , o mes su Ash per daug gerai jį pažinojome . Gali jaustis saugi , nes mes neleisim , jog jis paliestu tave ar Nathan .

-Absurdas . Kodėl aš turėčiau patikėti tavimi? –prunkštelėjau .

-Įgausi manimi pasitikėjimą per visą tą laiką , kai būsim čia .

Mes atsisukome į duris ir į kambarį įėjo Ashley . Ji atrodė dar keisčiau .

-Papasakojai jai ? –Ash paklausė Zayn .

Zayn linktelėjo ir aš staiga tapau visiškai pasimetusi . Zayn suėmė Ashley ranką ir ji liūdnai nusišypsojo jam .

-Atleisk už visas mano išdaigas , bet turiu blogų žinių . Labai , -ji pakėlė akis į mane .

Tas jausmas ... sukandau lupą , jog nepravirkčiau .

-Kokiu , Ash? –vietoj manęs , paklausė Zayn .

-Jis ... mirė . Louis mirė .

TREČIO SEZONO PABAIGA

Tai Ne Žaidimai (III)Where stories live. Discover now