3.10

7.8K 354 32
                                    

PIRMADIENIS 08:00

Suskambo mano žadintuvas (kurį girdėjau gan senai ir spėjau jo pasiilgti) . Išsitraukusi telefoną iš po pagalvės , atjungiau žadintuvą . Atsisėdau , išsiraižiau ir išlipau iš lovos . Susirinkau visus pasiruoštus iš vakar rūbus , vonios reikmenų krepšelį ir pasuku link vonios . Galiu teigti , jog kiekvienai šio bendrabučio gyventojai patiktu , kad dušas būtų įrengtas kiekvienos kambaryje . Dabar , kai aš persikėliau į kitą kambarį , vonios kambarys man dar labiau patolėjo , todėl sumažinau maudynių laiką .

Radusi laisvą dušo kabiną , skubiai ją užėmiau . Užtraukiu po savęs užuolaidas ir nusivilkusi pižamą , nematydama pakabinu juos ant pakabos visai už užuolaidų . Vanduo sušyla negreitai , todėl bandau sulaikyti dantų kalenimą . Imu pasiilgti vonios .

Atsipraususi ir galutinai pabudusi iš miegojimo , grįžau į savo kambarį . Iš spintos išsitraukiau plaukų džiovintuvą ir kaip galėdama greičiau juos išdžiovinu . . Kai plaukai jau buvo sausi ir tvarkingi , prisėdau prie stalo , užsiimdama darbą su savo veidų . Makiažu .

Prieš išeidama į universitetą , pasitvarkau aprangą : Žalsvi marškinėliai , juodas švarkelis ir juodi džinsai . Apsimovusi juodus kerziukus ir paltą , kaip tik suskambo mano telefonas . Čiupau rankinę ir raktus , o telefoną prisispaudžiau su pečiu prie ausies .

Lily : Priminimas . Nueiti sužinoti egzaminų atsakymus , nueiti pasikalbėti su direktoriumi , priminti Louis apie daktarą ir užsirašyti į yoga pamokas .

Aš : Yogos pamokos?

Lily : O nenorėtum?

Išėjau iš universiteto ir vos vėl nepaslydau .

Aš : Nekenčiu žiemos . Jo gerai . Ta prasme mes kartu eitume?

Lily : Pasiūlysim ir merginoms?

Aš : Bus linksma . Šūdžius . Matau rūkanti Louis prie durų . Kas dabar nori nužudyti mūsų vaiką?

Lily : Palauk . Pasistenk , kad jis tavęs nepastebėtu .

Ji padėjo ragelį , o aš sulėtinau žingsnius . Netrukus į lauką išėjo Lily ir aprėkė Louis , atėmė cigaretė ir sumurdė ją į sniegą . Jis ištiesė ranką ir ji gal kokį pusę pakelio sukratė jam į ranką saldainiu ar gumos , nesu tikra . Sukrizenau ir lipdama laiptais , elgiausi labai atsargiai , nes čia sušiktai slysta . Louis ištiesė ranką ir čiupau ją .

-Žodžiu aš galiu tave užrašyti ? –Lily atidarė duris .

-Yeah . Tikiuosi man nepakenks .

-Ne , skaičiau kaip tik gerai . –ji nusišypsojo .

Mes įėjome į rūbinę ir visi nusirengėm paltus/striukes . Mes šį karta vėlavome , nes greit suskambo skambutis ir mūsų keliai išsiskiria .

-Neužmiršk nueiti pas daktarą . –dūriau pirštu į Louis .

-Nepamiršiu . Bučkis?

Pasistiebiau ir pakštelėjau jam į lupas . Pamojavau Lily ir pasukau savo linkmę . Įėjau į sociologijos auditoriją ir nusišypsojau senai labai senai matytai blondinei .

-Vau . Senai matyta . –atsisėdau prie Perrie .

-Atostogos su šeima . –ji sukikeno .

-Ir kur? –išsitraukiau sąsiuvinį .

-Roma . –ji nusišypsojo .

-Vau . –numykiau .

-Tai tikrai vau . Žinau viską apie jus , balandėliai .

Tai Ne Žaidimai (III)Where stories live. Discover now