3.6

6.6K 342 13
                                    


12:18

Nusivaliau nuo kaktos prakaitą ir nuėjau iki lango , ant kurio palangės , buvo padėtas mano vandens buteliukas . Atsisukau buteliuką ir atsigėriau vandens . Tada apsižvalgiau aplink sporto klubo , kuris buvo įrengtas tame pačiame viešbutį ir pamačiau ant bėgimo takelio Amanda . Nusišypsojau . Patikrinau laiką per telefoną . Man liko dvidešimt minučių ant bėgimo takelio ir judėsiu ruoštis į baseiną . Pirmiausiai ant bėgimo takelio ėjau lėtais žingsniais , toliau šiek tiek pagreitinau tempą ir galiausiai bėgau . Vėliau vėl viską pradėjau iš pradžių .

-Pasistenk nenuvargti . Nors dar tau tik pradžia , vis tiek turi pasisaugoti . –Amanda .

-Gerai , mama . –šyptelėjau ir pasiruošiau vėl bėgti .

LILY POV

Penktadienis . Šį kartą man jis reiškia kažką daugiau , nei penktadienį . Pirma , tai reiškia , kad šiandiena paskutinė diena ir savaitgalis , kuris reiškia poilsi nuo šios sunkiausios savaitės . Antra , kad ateina savaitės pabaiga ir Selena pasakys ar man atleidžia . Negaliu patikėti , kad ji laukiasi . Louis ir Selenos vaikelis . Tas derinukas bus toks mielas .

Tada mano visus apmąstymus nutraukė erzinantis tušinuko garsas . Pasukau galvą į Louis , kuris žiūrėdamas į tušinuką , ji tūkstanti kartų spaudinėjo . Atsidusau ir maniau , kad tuoj tai baigsis , bet deja . Užsikimšau ausis , bet ir tai nieko nepadėjo . Čiupau iš jo rankų tušinuką ir padėjau prie savo sąsiuvinio . Jis atsiduso ir padėjo galvą ant stalo . Papurčiau lėtai galvą ir sukikenau .

-Kažką aplankė meilės kančia .

Sudainavau ir pajutau spyri į koją . Susiraukiau ir pažiūrėjau į Louis .

-Tu nepadedi .

Jis prakalbo .

-Tuomet ateik pas mane . Mes valgysim šokoladinius ledus , žiūrėsim romantinius filmus ir galėsi išsiverkti man į petį .

Jis pakėlė nuo stalo galvą ir pažiūrėjo į mane.

-Ar tai padeda?

-Žiūrint kokia situacija . –patrūkčiojau pečiais .

-Labai baisi .

-Nebūtu , jei nebūtum toks myžnius ir mokėtum apsaugoti Selena . Dabar ji turės dar vieną priežastį pykti ant tavęs . Tu jai nesakai tiesos .

Louis griežtai pažiūrėjo į mane , o Harry paprašė , kad daugiau nieko apie tai nesakyčiau . Kaip nori .

SELENOS POV

13:56

Baigiau pintis sau aukšta kasą ir susukau ją į kuoduką . Aš graži mamyte . Nusivaipiau sau per veidrodį ir nuėjau iki lagamino . Išsitraukusi juoda suknelė ir maudymosi kostiumėlį , nužingsniavau į vonią tam , kad persirengčiau . Greit persirengiau ir grįžusi į kambarį , pasiėmiau rankšluostį , bei telefoną .

-Nepaskęsk . –Amanda man pamojavo .

-Pasistengsiu .

Nustūmiau tolyn prisiminimus apie vasarą , kai vos nemiriau . Sudrėkinau lupas liežuviu ir įėjau į vidinį kiemelį . Prisidengiau akis ranką , dėl ryškios saulės . Apsižvalgiusi pamačiau Zack man mojuojant ir aš atsakiau jam tuo pačiu .

-Karšta diena šiandiena , huh? –Zack nusišypsojo .

-O taip . Kalifornijoj manau nėra taip šilta . –sukikenau ir prisėdau prie gulto .

-Koks klimatas tau patinka?

Patrūkčiojau pečiais ir nuo savo kūno pašalinau suknelė .

-Nei per šaltas ir ne per karštas . Toks vidutinis . Nemėgstu dažno lietaus , todėl turėtu būti dažniau saulėtos dienos .

-Kaip Turkijoje?

Linktelėjau ir atsiguliau .

-Yeah . Su malonumu likčiau čia .

-Nu jo . Man irgi patinka čia .

-Tai kodėl nepasilieki ? –atsisukau į jį .

Jis patrūkčiojo pečiais ir nusijuokėm .

-Noriu ką nors dar apžiūrėti .

-Karšta . Eini ? –linktelėjau į baseiną .

Mes atsistojom nuo gultu ir įsibėgėję , šokom į baseiną . Prisiminimai smogė man į širdį . Išnirau iš vandens ir pradėjau kosėti , nuo patekusio vandens pro nosį .

-Tau viskas gerai? –Zack .

Atsisukau į jį ir linktelėjau .

-Taip , viskas gerai . –atsiguliau ant nugaros ir ėmiau plaukioti .

Zack labai skiriasi nuo Louis , neskaitant kelis išvaizdos panašumus . Zack labai malonus , iškalbus , linksmas ir įdomus . Per pietus , kai kartu pietavome restorane , mane iš tiesų sudomino mūsų vienas pokalbis .

-Pavyzdžiui visos poros savo antrąsias pusės pristato kaip mergina arba vaikinas , tiesa?

Aš linktelėjau ir į burną įsikišau spagėčių .

-Man tai nepriimtina . Ta prasme man skamba taip prastai , nes atrodo , kad pristatai lyti , o ne santykius .

-Ką? –nusijuokiau .

-Jeigu aš rasiu merginą kuria įsimylėsiu , aš jai pasipiršiu . Man keistai skamba tokie santykiai . –jis nusijuokė .

-Kaip tau gali keistai skambėti ? Ta prasme kur tu rasi mergina , kuri sutiks būti tavo sužadėtinę , kai jus net nedraugaujat?

-Tas dalykas kaip ,,Pora" –jis parodė kabutes –nieko nereiškia . O žiedas , tai jau kaip ženklas , kad šitas asmuo yra užimtas .

-Nusipirk su mergina kokius pakabukus , apyrankės ar kažką panašaus . –nusijuokiau –Zack , tikrai nerasi tokios merginos . Aš rimtai . Na , o jei rasi , tai ji tikrai tai priims nerimtai .

-Nenusišnekėk . Tu gadini mano taisyklės .

-Žmogau , tu turi taisyklės ? Leisk man išgirsti .

Jis norėjo jau prasižioti , bet ji pertraukė mano skambantis telefonas . Atsiprašiau ir nuėjau į tualetą . Atsidusau pamačius kas skambina ir perbraukiau pirštu per telefoną .

Aš : Aš vis dar Turkijoje .

Louis : O aš vis dar galvoju apie mūsų ateitį .

Kas per velnias?

Aš : Tu girtas .

Louis : Biški , ne daug . Aš paskaičiavau , kad vaikas gims apie Birželio mėnesį . Tai gi liksiu vienintelis aš kuris turės baigti mokslus . . arba ne . Aš turėsiu mesti mokslus ir ieškoti darbo . Turėsiu dirbti naktį ir dieną ...

Jis kažką pasakojo , kol aš buvau . . galbūt šoke? Ta prasme jis GALVOJA APIE MŪSŲ ATEITI . Jis sušiktai mane išdavinėjo , o dabar jis pasakoja apie mūsų ateities planus?

Aš : Louis Tomlinson . Išsiblaivyk ir tada mes pakalbėsim apie savo ATSKIRUS gyvenimo planus .

Louis : Bet aš tave...

Padėjau ragelį ir gyliai kvėpuodama , nuraminau savo nervus . Kas bus , kai grįšiu į universitetą? Tikiuosi manęs neišmes iš ten , jog Tommo mane nervins ir viena diena jo snukis atsidurs jo sėdynėje?

JOU JOU JOU . ATSIPRAŠAU , JEI BORING , NES KAŽKAS ILGAI UŽSIBUVO PAS DAKTARŲ . 

PASIRUOŠUSIOS SPROGIMUI ? AŠ TAI NEEE . 

Tai Ne Žaidimai (III)Where stories live. Discover now