3.11

8.2K 329 103
                                    

NAUJAS VAKARAS


-Mes turim jau išvažiuoti , o tu dar net batų neapsimovusi?! –surėkė į kambarį įėjusi Lily .

-Per ilgai užsibuvau duše . Kur Louis? –visu greičiu , moviausi žieminius batus .

-Aš čia , aš čia .

Louis įėjo į kambarį ir paėmė mano lagaminą . Jis pasilenkė ir pakštelėjo į lupas , pasisveikindamas . Šia diena mes nesimatėme , neskaitant ryto , kai jis paliko mane vieną toliau miegoti . Lily išėjo iš kambario , kai suskambo jos telefonas . Patikrinau kambarį ir viskas atrodo buvo atjungta . Čiupau nuo kėdės savo paltą ir jau ruošiausi išeiti pro duris , bet Louis sustabdė .

-Užsidedi paltą dabar .

Pavarčiau akis ir užsidėjau šį . Jis šyptelėjo ir praleido mane . Atjungiau kambario šviesą ir užrakinusi kambarį , leidomės laiptais žemyn . Išėjome iš bendrabučio ir pamatėm jau mūsų laukianti Harry ir Lily , kurie sėdėjo taksi . Taksi vairuotojas padėjo Louis įkelti lagaminą ir mes įsėdome į galą .

++++++++++

Oro uostas 19:49

Visi greitai su lagaminai riedėjome iki lagaminų patikrinimo .

-Mes nespėsim . –sumurmėjo Lily .

-Spėsim . –Louis .

Su mumis pasisveikino darbuotojos , kurios atliko tą šūdiną darbą . Praėjo gal penkios minutės ir buvo paskutinis signalas , liepiantis keleivius jau lipti į lėktuvą . Kai įdavėm bilietus tam tikram asmeniui , jaučiau artėjančia baimė . Pirmas skrydis buvo į Turkija , bet aš sušiktai bijojau , todėl sugėriau migdomųjų . Įėję į lėktuvą , pamatėm visus.

-Jau manėm , kad nebeskrendat . –Liam nusijuokė .

-Moterys . –Harry pavartė akis .

Susėdom visi į savo vietas ir aš atsidusau . Stiuardese pasisveikino su visais ir pranešė , kad tuoj pat kilsime . Užsisegiau saugos diržą ir atsidusau . Louis suėmė mano ranką ir pridėjo ją prie lupų .

-Viskas bus gerai .

-Aš taip manau . –sukrizenau ir padėjau savo galvą ant jo peties .

Atsisakiau tos minties pažiūrėti pro langą , kai pakilome nuo žemės . Tai tik keturiolikos valandų skrydis . Iš palto kišenės išsitraukiau telefoną ir ausinės . Pasijungiau TFK ir tai šiek tiek man padėjo nusiraminti . Ištiesiau vieną ausinę Louis ir jis įsikišęs ausinę į ausį , nusišypsojo . Yeah bae .


Galiausiai kaip pripratau prie skrydžio . Atsisukau į galą . Už manęs sėdėjo Noah ir Abby , o šie apsikabinę miegojo . Kaip ir Louis ant mano kojų . Tai mieliausias vaizdelis pasaulyje . Patikėkit manimi . Pilotas pranešė , kad jau leidžiamės žemyn , todėl būtiną užsisegti saugos diržus . Papurčiau silpnai Louis ir jis pramerkė akis .

-Mes leidžiamės . –šyptelėjau jam .

-Oh gerai .

Jis atsisėdo ir išsiraižė . Užsisegėm saugos diržus ir laukėm tolimesniu įsakymų . Galiausiai pro langą galėjau jau matyti žemė , o tai yra Paryžių . Aiktelėjau , kai pamačiau Eifelio bokštą . O tikrai jis atrodo dar gražiau . Pažiūrėjau į Iphone ir šis rodė , kad čia yra septinto ryto . Oh gerai . Labai susimaišys laiko juostą , nu bet dėl Paryžiaus padaryčiau viską .


Išėjome visi iš oro uosto ir sustojome ratu , nuspręsti ką dabar daryti .

-Manau važiuojame į viešbutį , kuriame esame užregistruoti , o ten ir nuspręsime ką daryti . –Ethan .

Tai Ne Žaidimai (III)Where stories live. Discover now