3.32

7.1K 320 39
                                    

JĖZAU KRISTAU . JEI IR VĖL NORITE MIEGO , NEPRADĖKIT SKAITYTI . DALIS UŽ TREČIADIENĮ IR ŠIANDIENA . 

***

Selena

Sekanti diena 09:28

Pabudau iš kažkokio sapno , pajutusi karštį . Pramerkiau akis ir nusišypsojau nuo vaizdo prieš mano akis . Visi iki vieno užmigome ant žemės . Susiraukiau , kai mano miego pozicija kitokia , nei įprastai . Įprastai mano pusę kūno būna ant Louis , o dabar aš miegu ant šono . Bet visai netrukus supratau kame reikalas . Louis viena ranka buvo po mano galvos , kita ant mano pilvo , o jo kojos susipainiojusios su mano .

Pastebėjau , kai sujuda Lily ir ši apsižvalgiusi , netrukus atsisuko į mane . Mes nusišypsojom viena kitai ir ji pirštu parodė į Louis . Aš linktelėjau , suprasdama ką ji turėjo omeny ir ji tyliai numykė ,,Awww" .

-Einam į virtuvę? –ji tyliai paklausė .

Pažiūrėjau į mieganti Louis ir pabandžiau išsilaisvinti iš jo glėbio . Jis suraukė veidą ir prisitraukė mane arčiau . Lily sukikeno ir kai Louis prasimerkė , pamačiau jo žydras akis žiūrint į manę .

-Miegok . –ranka perbraukiau per jo akis , o šis atsiduso .

-Pakalbėkim apie patogumus . –pasigirdo ir jo rytinis balsas .

Sukikenau pakštelėdama jam į lupas ir jis nenoriai mane paleido . Su Lily atsistojom nuo ,,Lovos" ir tyliai nuėjom į virtuvę . Ji uždarė po savęs duris , o aš pripildžiau arbatainį vandeniu ir užkaičiau jį . Pasukiojau galvą ir su Lily sukrizenom , kai maniškė sutraškėjo .

-Žinai mes vakar visi taip pagalvojom apie naujus metus . Šiandiena visi skrendam į Las Vegas , jog aplankytume savo šeimas ir tuo pačiu jus pas Louis šeimą . O tada visi kartu važiuojame į oro uostą ir skrendame švęsti nauju . –Lily .

-Jo , gera mintis . Bet supranti kažkaip nemandagu palikti Emily prižiūrėti Alexia . –myktelėjau .

Į virtuvę kaip tik įėjo Emily su Alexia . Neveltai sakoma : Vilką mini , vilkas čia .

-Aleiktu . Mes ir atvažiavom čia , jog prižiūrėtume Alexia . O tu judinkis linksmintis . –Emily .

Lily nusišypsojo ir linktelėjo man .

-Na kadangi taip sakai , reikia viską aptarti su Louis .

Arbatinukas užkaito ir Lily su Emily nusprendė padaryti visiems pusryčius . Na , o man liepė naudotis proga , jog esu nėščia ir nieko nedaryti . Gerai . Nuėjau į svetainę ir čia jau visi iki vieno buvo atsikėlę .

-Rytas . Eikit į virtuvę papusryčiauti . Be to , kur Tommo ?

-Užlipo į viršų . –Liam .

Linktelėjau ir taip pat aš užlipau laiptais į viršų . Nuėjau į kambarį ir iš mūsų vonios girdėjau duše bėganti vandenį . Žinoma . Ne jis vienas jaučiasi nepatogiai , kai miegojom su rūbais ir dar ant žemės . Nusišypsojau , kai jis prausėsi atsirakinęs duris . Nuėjau į vonią ir atsisėdau ant spintelės . Tikriausiai atrodžiau kaip stakleris .

-Neprisijungsi?

Aiktelėjau ir jis atsisuko į mane .

-Iš kur žinai , kad atėjau?

-Visada , kai kas nors įeina , užpūčia šaltas vėjas .

Pakėliau antakius ir nulipau nuo spintelės , nusimaudama kalėdinį megztinį ir visus esančius rūbus ant mano kūno .

Tai Ne Žaidimai (III)Where stories live. Discover now